18/05/2020

Ανώγεια: "Αντιφασιστικό φεστιβάλ" ... Κλασσικό παράδειγμα κοινωνικής μηχανικής για αποδοχή των εισβολέων.

Χρησιμοποιώντας παραπλανητικές πρακτικές όπως θεατρικά δρώμενα για παιδιά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που καθόλου τυχαία προβάλλουν τη Μαύρη Αφρική, προετοιμάζει το έδαφος της παράδοσης της Κρήτης μας σε αφρικανικές ορδές εποίκων μέσω ΜΚΟ που βιοπορίζονται από τη λαθρομετανάστευση.

Η χειραγώγηση συνειδήσεων σκοπεύει στη παράδοση της νήσου σε άλλους «ενδιαφερόμενους», αλώνοντας εκ των έσω τα χωριά με οπλισμένο πληθυσμό που θα μπορούσε να αντιδράσει αποτελεσματικά εναντίον του εποικισμού του.

Το σχέδιο περισυλλογής Αφρικανών λαθρομεταναστών που θα συνωστίζονται στα πλαίσια της επιχείρησης «Ειρήνη» που θα διεξαχθεί στο λιβυκό πέλαγος, και η μεταφορά τους στο λιμάνι της Σούδας με έξοδα της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να αιτηθούν άσυλο εποικίζοντας εν συνεχεία τη Κρήτη, επιδιώκει ακριβώς αυτό.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://dia-kosmos.blogspot.com/2020/05/blog-post_98.html

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ, ΔΕΝ "θα μπορούσαν να αντιδράσουν αποτελεσματικά εναντίον του εποικισμού". ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ "ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ" ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΙΚΤΑ , "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ" ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΥΣΑ.
ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.
ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ,  ΤΟΝ ΖΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΝΕΣ), ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ (ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΘΝΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ).
ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, "ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ", ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.
ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΝΑΔΟΥΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.)

ΣΧΕΤΙΚΑ

12 comments :

  1. Anonymous18/5/20 19:52

    No problem, μην τρελαίνεσαι αδερφέ, επίκειται ο αφανισμός τους, την θέση τους θα πάρουν αφρικανοί, πιθανότατα πολιτισμικός και επί της ευφυίας ανώτεροι!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous18/5/20 22:04

    θα πρεπει λοιπον οι υπολοιποι κρητικοι οι εχοντες εθνικη σνηδειση να τους πολεμησουν και να τους νικησουν και εξαφανισουν...

    ReplyDelete
  3. Anonymous19/5/20 02:44

    Έτσι που τα λες είναι Κουρήτη για τους συντοπίτες μας, δυστυχώς. 'Ωρες ώρες σκέφτομαι πότε θα ρίξει ο θεός φωτιά να μας κάψει, μπας και πάμε πάλι απ' την αρχή..
    Με την ανάρτηση, θυμήθηκα και ένα βιντεάκι με το λυράρη Σκουλά που είχε υποδεχτεί τον γιωργάκη (σε κάποιο χωριό) μετά το πρώτο μνημόνιο.

    Μίνως

    ReplyDelete
  4. Anonymous19/5/20 10:22

    Όταν η ελίτ εφαρμόζει γεωστρατηγικές αλλαγές, εκτελεστές αυτών των αλλαγών είναι δίκτυα οικονομικών συμφερόντων, φιλόδοξοι (ικανοί για όλα) και ιδεολόγοι!

    Οι νόμοι της φύσης όμως είναι αμείλικτοι με τους αδύναμους, ανημέρωτους, απαίδευτους και αφελείς.

    Η παρακάτω ταινία BEASTS OF NO NATION είναι αφιερωμένη σε όλους τους θεωρητικούς ιδεολόγους αριστεριστές, η οποία παρουσιάζει την βίαιη πραγματικότητα του κόσμου, κάτι που οι καλοζωισμένοι ρομαντικοί Δυτικοί Αριστεριστές των No Borders και No Nations γενικώς αγνοούν:

    https://admin.english-with-fun.com/en/movie/watch/beasts_of_no_nation

    Σε λίγο τα Kids Soldiers θα βρίσκονται ως "προσφυγόπουλα" στις γειτονιές και τα σχολεία σας...

    ReplyDelete
  5. Anonymous19/5/20 14:04

    Ο Καζαντζάκης αν θυμάμαι καλά επέμενε ότι ήταν βερβερος βορειααφρικανος από κάποιο χωριό που είχε φτιαχτεί από αυτούς, μετά από τον εκχριστιανισμό τους από την εκστρατεία του Φωκά το 961. Πολλοί από το νησί(περίπου οι μισοί) έχουν καταγωγή από τους αραβοβορειοαφρικανους του χαλιφατου της Κρήτης, για αυτό ίσως αισθάνονται και κοντά με τους αλλοδαπούς αδελφούς τους, και είναι όπως είναι φυσικό και εχθρικοί λόγω και της ψυχολογίας κρασεως που έχουν λόγω καταγωγής, με τον ελληνισμό και τους λευκούς έλληνες. Στην Ελλάδα γενικά δεν έχουν απομείνει πάρα ελάχιστοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων(στην καλύτερη ένα 10% του πληθυσμού) αλλά έχει ακόμα λευκή πλειοψηφία, λόγω των λευκών εθνών που την έχουν αποικισει κατά καιρούς. Αυτό θα αλλάξει και θα εφαρμοστεί το λεγόμενο σχέδιο Καλλέργη, της φυλετικής μίξης με νεγρικους πληθυσμούς, το πολύ τα επόμενα 10 χρόνια, αν δεν εξεγερθούν οι λευκοί κάτοικοι της χώρας(Αρβανίτες, βλάχοι, σλαβοι, ενετοφραγκολεβαντινοι, βαυαροι, λευκοί Ρωμιοί της ανατολής, ελληνογενεις, κ.λ.π), παίρνοντας τα όπλα εναντίον του ακραιοαριστερου κρατιδίου και των υποτακτικών του.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ, ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ...ΠΟΚΙΛΟΧΡΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ.
      ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΚΕΣΑΝ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΗ ΚΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ , ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ) ΜΕΡΙΜΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ Κ.Λ.Π ΩΣΤΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.

      Delete
    2. Anonymous20/5/20 16:45

      Φίλε μήπως είσαι υπερβολικός λέγοντας πως οι μισοί κάτοικοι της Κρήτης είναι αφροαραβικής καταγωγής και εχθροί του Ελληνισμού; 40,000 υπολογίζονται οι Ισπανάραβες που εποίκισαν την Κρήτη η οποία είχε πληθυσμό 250,000 με 270,000. Είναι δυνατόν σε 140 χρόνια να εξαραβίσουν τον πληθυσμό του νησιού. Λογικά θα έλεγχαν παράλιες πόλεις και θα επιτηρούσαν την ύπαιθρο για επισιτιστικούς λόγους. Τελευταίοι απόγονοι τους μετά την απελευθέρωση από το Φωκά ήταν οι Αμπαδιώτες του Αμαρίου. Προσωπικά πιστεύω πως ένα ποσοστό περίπου 30% των κατοίκων της Κρήτης είναι ξενικής προέλευσης, 20 % βυζαντινοί και ενετοί και το υπόλοιπο 10% τουρκικής καταγωγής. Συγκριτικά με τις πληθυσμιακές ομάδες που αναφέρεις ''Αρβανίτες, βλάχοι, σλαβοι, ενετοφραγκολεβαντινοι, βαυαροι, λευκοί Ρωμιοί της ανατολής, ελληνογενεις'' οι Κρητικοί έχουν υψηλότερο εθνικό φρόνημα και ελληνική συνείδηση. Το φρόνημα και η συνείδηση δεν θέλουν πολλά λόγια αλλά πράξεις όταν χρειαστεί.

      Delete
    3. ΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΡΚΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΤΟΝΙΣΕΙ (ή/και ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 140 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ 450 ΕΝΕΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

      ΑΠΟ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ ΤΩΡΑ. ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 40000 ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΣΟΙ, (250000) ΕΓΚΑΤΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. 65000, ΑΝΔΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ) ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΑΡΑ ΕΠΙ ΜΕΙΚΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 300000 ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ) ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΕ ΧΟΝΔΡΙΚΑ Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ.

      65000 ΑΡΑΒΕΣ ΑΡΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΖΟΥΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ 150000 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΥΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΛΕΥΚΟΙ.
      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ. 1 ΑΡΑΒΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 3-4 ΤΕΚΝΑ/ΑΝΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. 140 ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ 6 ΓΕΝΙΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ...

      ΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΦΩΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΤΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ. ΟΝΤΩΣ Ο ΦΩΚΑΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ. ΠΟΣΟΥΣ; ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ. ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ . ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ. ΑΠΛΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΗΚΑΝ. ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΡΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΛΕΟΝ.

      ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΑΥΤΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΗΣΟ 450 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ.

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ.

      ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;
      ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ , ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΣΑΝ (ή/και ΑΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΗΡΑΝ ΝΥΦΕΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΕΣ ή ΕΝΕΤΕΣ).

      ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ;
      ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ.

      ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ;
      ΑΥΤΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΒΡΗΚΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 25ετια του 1800 , ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

      Η ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΑΠΕΚΑΘΑΡΘΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΩΞΙΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΗΤΙΚΩΝ. (ΔΥΟ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ: https://isxys.blogspot.com/2011/01/blog-post_18.html)

      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
      ΔΙΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΩΝ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΑΛΛΟΥ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΓΡΑΦΑ, ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ , ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ.

      ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΥΓΙΟΦΤΥΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. (ΠΑΝΤΟΥ ΔΛΔ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ) Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ .

      Delete
    4. Anonymous21/5/20 10:16

      Καλημέρα Κουρήτη,
      στα 30 χρόνια που όντως τσάκισαν την ελληνική εθνική συνείδηση υπάρχει άκρατη ροή εύκολου χρήματος,πληροφορίας και αστυφιλίας. Ο συνδυασμός των 3 οδήγησε στον υλισμό και τελικώς στον εκβαρβαρισμό των Ελλαδιτών. Στα χρόνια της αραβοκρατίας, ενετοκρατίας και τουρκοκρατίας δεν υπήρχαν τα τρία στοιχεία που σου προανέφερα, οπότε ο εκβαρβαρισμός ήταν περιορισμένος. Όσον αφορά τους άραβες θεωρώ ότι ήταν ξύπνιοι και ότι έπιασαν τις παραλιακές και τις πεδινές περιοχές του νησιού, τα φιλέτα δηλαδή για να πετύχουν το σκοπό τους που ήταν η δημιουργία ενός ληστροκουρσάρικου κράτους. Τις ίδιες περιοχές έπιασαν και οι βενετοί και οι τούρκοι αργότερα.Η ημιορεινή και ορεινή Κρήτη ήταν άνευ σημασίας και διατήρησε τον πληθυσμό της. Οι Κρήτες ως Ελληνική εθνοτική ομάδα επιδεικνύουμε από τα προϊστορικά χρόνια πολεμοχαρή υπερασπιστικό χαρακτήρα όσον αφορά την ιδέα του Ελληνισμού. Μας βρίσκεις στην εκστρατεία του Διονύσου, στον καθαρισμό του Αιγαίου πελάγους, από τους βάρβαρους, που έκανε ο Μίνωας, στον Τρωικό πόλεμο, στη ναυμαχία της Σαλαμίνας ως τοξότες προστάτες της νήσου και πληροφοριοδότες των υπολοίπων Ελλήνων, στην εκστρατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου , στην εκστρατεία του Αννίβα εναντίον της Ρώμης, Κρήτες μισθοφόροι του ρωμαικού στρατού αυτομολούσαν υπερ των Ελλήνων στη διάρκεια της ρωμαικής εισβολής και περιέγραφαν τα σχέδια στους Έλληνες. Κάναμε λεηλασίες στη Ρώμη ως απάντηση της εισβολής των Ρωμαίων. Υπηρετήσαμε ως τοξότες και στις λεγεώνες του Ιουλίου Καίσαρα. Στη διάρκεια της Ενετοκρατίας κάναμε 27 επαναστάσεις, το 1770 κάναμε την πρώτη από τις ελληνικές επαναστάσεις ακολούθησαν άλλες 7. Πρωτοστατήσαμε στο μακεδονικό αγώνα, στους βαλκανικούς πόλέμους, στην μικρασιατική εκστρατεία. Η μεραρχίας μας έγραψε ιστορία στην Τρεμπεσίνα και στο έπος του 40, ακολούθησε η μάχη της Κρήτης. Τελευταία ίχνη μας βρίσκεις στην Κύπρο το 74. Γιατί στα αναφέρω αυτά? Γιατί εάν είχαμε εκλείψει μετά την απελευθέρωση από το Φωκά που έσφαξε 200,000 κατοίκους και την εποίκισε με Θρακιώτες και Βυζαντινούς όπως λες και τους Ενετούς που ακολούθησαν, θα είχε εκλείψει και το μάχιμο στοιχείο των Κρητών οπότε δε θα υπήρχαν οι επαναστάσεις από την ενετοκρατία και μετά που σου ανέφερα. Έπισης η Κρητική διάλεκτος που είναι η πλέον αρχαϊζουσα διάλκετος της Ελληνικής θα παρουσίαζε κοινά στοιχεία με τα Θρακιώτικα των Θρακών που λες ότι ήλθαν. Αντί για χέρα, πόδας, αίγα κλπ θα λέγαμε και μεις το χέρι, το πόδι, η κατσίκα όπως λένε και οι υπόλοιποι. Συμπερασματικά το 70 % της σημερινής Κρήτης είναι γνήσια τέκνα του Δία και του Ηρακλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γεγονός για να το αποδείξουμε. Κλείνοντας ποιες επαναστάσεις αναφέρεις ως τουρκοκρητικές? Η πρώτη του 1770 είναι από το Δασκαλογιάννη και ακολουθούν μετά από 50 χρόνια οι υπόλοιπες. Επίσης αν θεωρείς ότι το 1/4 των Κρητών είναι γνήσιο λευκό, τι συμβάινει στην Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα και λοιπές περιοχές. Με αυτά που λες λογικά θα είναι κάτω από το 1/4.

      Delete
    5. ΑΡΑΒΟΚΡΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ = ΡΙΖΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ = ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ
      ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑ= ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ , ΑΣΤΥΦΙΛΙΑ , ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ = ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ = "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΟΥ"= ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

      ΟΝΤΩΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΝΗΜΟΝΕΥΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΟ "ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ" ή ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ "ΟΣΜΑΝΗΣ" Κ.Λ.Π . ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ "ΧΑΙΝΗΔΩΝ" ΚΑΙ "ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΔΩΝ" ; ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΝΤΩΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Κ.Λ.Π ΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΙ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑΣ". ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 60% ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.

      Πρωτοστατήσαμε στο μακεδονικό αγώνα, στους βαλκανικούς πόλέμους, στην μικρασιατική εκστρατεία Κ.Λ.Π
      ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΑΥΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΟΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΘΙΝΕΙ ΠΡΟ 30 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ.

      ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΧΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ. ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΜΑΧΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΩΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ (ΘΥΛΑΚΕΣ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΤΟ ΜΑΧΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

      ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΘΡΑΚΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΦΩΝΗΤΙΚΟ "Ι", "Η" ΜΕ ΤΟ "Α". ΟΠΟΤΕ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΙΚΗ.
      ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΘΕΥΡΩΣΗ Ο ΚΟΡΑΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΥΟΥΣΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΒΑΣΗ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΩΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΑΥΤΗΝ ΜΙΚΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ .

      Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γεγονός για να το αποδείξουμε
      ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ Ο ΟΗΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΣΟΣ ΜΕ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΙΤΑΛΟΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΑΥΔΟΥ ΣΦΑΚΙΩΝ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΧΙΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΕΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

      Με αυτά που λες λογικά θα είναι κάτω από το 1/4
      ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ , ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΥΤΕ 1/10 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΡΕΙΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ. ΟΙ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΧΥΛΟΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ .

      Delete
  6. Anonymous20/5/20 00:22

    Ναι αυτές οι τρεις δεκαετίες ελαττωματικής παιδείας έκαναν τη μεγάλη ζημιά. Θα πρόσθετα και την στροφή του ανθρώπου προς τον εαυτό του και την πάρτη του ή το πολύ μέχρι την οικογένεια του.
    Το χρήμα εξαγοράζει συνειδήσεις και οι επικυρίαρχοι το έχουν άπλετο. Όμως ο άνθρωπος οφείλει να είναι ακέραιος.
    Θα μου πεις αν δεν έχει σωστή παιδεία, δεν θα έχει και σωστή συνείδηση.
    Παρ' όλα αυτά σε πολλούς η αγάπη για την πατρίδα πηγάζει από τη ψυχή.
    Όσο αναφορά το πολιτειακό σύστημα, χωρίς να έχω εντρυφήσει, μου φαίνεται η πρόταση του Πλάτωνα ως η καλύτερη, ή έστω της αρχαίας Σπάρτης.

    Επίσης η Κρήτη απ' ότι φαίνεται σε βάθος χρόνου θα μετατραπεί σε στρατιωτική βάση και το μεγαλύτερο "αεροπλανοφόρο" των αμερικανών. Ο Κουρήτης τα οσμίζεται καλύτερα..

    @ 19/5/20 10:22 Με τα λεγόμενα σου μου θύμησες άλλο βιντεάκι που έδειχνε σε μια εκδήλωση των πακιστανών στην Αθήνα όπου μεταξύ άλλων, είχαν ντύσει μικρά πακιστανάκια με στρατιωτικές στολές και έκαναν εικονικό πόλεμο με πλαστικά όπλα.

    Μίνως

    ReplyDelete
  7. Anonymous20/5/20 11:11

    https://twitter.com/BasedPoland/status/1262493866130800640

    ReplyDelete