7.4.20

Σε μια χώρα, όπου οι κάτοικοι για να βγουν από τα σπίτια τους χρειάζονται έγγραφη άδεια, αλλά μπορεί όποιος θέλει να μπει στη χώρα δίχως άδεια, κάτι δεν πάει καλά! Έτσι;

Πράγματι όταν σου ζητούν χαρτιά εξόδου για να βγεις από το σπίτι σου, αλλά ΔΕΝ ζητάνε χαρτιά εισόδου για να μπουν στη χώρα σου, κάτι δεν πάει καθόλου καλά!
 • Σε μια χώρα, όπου οι πολίτες της δεν μπορούν να περιφέρονται εδώ κι εκεί ομαδικά –κι όταν το κάνουν τους επιβάλλονται πρόστιμα και αποδοκιμάζονται δημόσια– αλλά οι “λαθραίοι” μπορούν να σουλατσάρουν όπου θέλουν και κανείς δεν δίνει σημασία, κάτι δεν πάει καλά…
 • Σε μια χώρα όπου παρανόμως εισελθόντες “φιλοξενούμενοι” δεν δέχονται να υποβληθούν σε τέστ για την πανδημική νόσο, όταν βρέθηκαν κρούσματα ανάμεσά τους, κι ύστερα διώχνουν τα συνεργεία και την κοπανάνε, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία –κι όλα αυτά ατιμώρητα– τα πράγματα έχουν ξεφύγει! Εντελώς!
 • Όταν έχουμε παραδεχθεί επίσημα –και το έχουν αναγνωρίσει και όλες οι άλλες χώρες– ότι οι λαθρομετανάστες που προσπαθούσαν να περάσουν από απέναντι είναι “εργαλειοποιημένοι” από την Τουρκία και την ίδια στιγμή αναγνωρίζουμε ξανά στους… “εργαλειοποιημένους”, το δικαίωμα να μπαίνουν παράνομα και να ζητούν άσυλο, έχουμε χάσει τη μπάλα!
 • Όταν οι άλλες χώρες της Ευρώπης αρνούνται να δεχθούν λαθρομετανάστες και εμείς εξακολουθούμε να τους δίνουμε το δικαίωμα αίτησης ασύλου, κάτι δεν πάει καλά. Καθόλου καλά…
 • Όταν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) έχει αποφανθεί προσφάτως πως όσοι μπαίνουν παράνομα (από “ασφαλή” χώρα) δεν έχουν δικαίωμα υποβολής ασύλου και μπορούν να συλληφθούν και να επανα-προωθηθούν κι αυτά πριν ακόμα ενσκήψει η πανδημία, το να επιτρέπουμε ξανά στους λαθρομετανάστες που μπαίνουν να κάνουν αίτηση ασύλου, σημαίνει ότι “καλούμε” να έλθουν κι άλλοι!
 • Όταν έχουμε παραδεχθεί, εμείς οι ίδιοι, ότι όσους προσπαθούσαν να περάσουν από τον Έβρο μέχρι πριν λίγες μέρες τους καθοδηγούσαν οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, το να επιτρέπουμε σήμερα να ξανάλθουν και να κάνουν αίτηση ασύλου από τα νησιά, σημαίνει ότι “επιβραβεύουμε” τους εχθρούς μας!
 • Όταν έχει αποκαλυφθεί ήδη ότι μέσα στα hotspots υπάρχουν αδήλωτα κρούσματα, το να εξακολουθούμε να κρατάμε ανοικτά τα σύνορα και να μη τιμωρούμε όσους μπαίνουν παράνομα, αντίθετα τους επιβραβεύουμε, σημαίνει ότι μόνοι μας βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας!
Η επαναφορά μας στο status quo ante με την άρση απαγόρευσης ασύλου, δεν μας ευθυγραμμίζει με το “Διεθνές Δίκαιο”! Μας βγάζει από την Ενωμένη Ευρώπη! Η Ευρώπη μας συμπαραστάθηκε όταν κλείσαμε τα σύνορα. Όταν αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα φυλάμε, ως “Ευρωπαϊκά σύνορα”!
 • Αυτό δεν καμαρώναμε κι εμείς μέχρι πριν λίγες μέρες;;
 • Αυτό δεν έλεγαν και εκείνοι σε όλους τους τόνους;

Τώρα τι άλλαξε, άραγε; Τώρα που οι Ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους, ακόμα και στους υπόλοιπους Ευρωπαίους, το να ανοίγουμε εμείς τα δικά μας σύνορα σε όσους μπαίνουν παράνομα από χώρες όπου θερίζει η πανδημία, είναι τρέλα!
 • Το no borders τελείωσε! Καταλάβετέ το…
 • Η επίκληση, δήθεν, του “Διεθνούς Δικαίου” για την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, τελείωσε! Καταλάβετέ το!
 • Η καραντίνα δεν μπορεί να ισχύει για τους νόμιμους πολίτες κι όχι για τους λαθραίους! Καταλάβετέ το! 
Γιατί αλλιώς, θα γλιτώσουμε από τον κορονοϊό και θα πάμε από το λαθρομεταναστευτικό! 

ΥΓ. Είχαμε προειδοποιήσει ότι η Τουρκία του Ερντογάν κάτι ετοίμαζε με τους εργαλειοποιημένους λαθρομετανάστες και τους εδώ συνεργούς των. Αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο! Και τους αντιμετώπισε η Ελλάδα αποτελεσματικά, έστω και την τελευταία στιγμή! Όμως, η Τουρκία δεν έπαψε να ετοιμάζει κάτι! Μη πει κανείς ότι δεν είχαμε προειδοποιήσει…

http://lastpoint.gr/to-no-borders-teleiose-katalavete-to/

3 comments :

 1. Anonymous7/4/20 15:02

  "Τα κτίρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο θα φιλοξενήσουν ένα κέντρο ελέγχου και ένα κέντρο διαβουλεύσεων και συσκέψεων για τον Covid-19, ανακοίνωσε σήμερα η Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αμελί ντε Μονσαλέν."

  https://gr.euronews.com/2020/04/07/to-europaiko-koinovoulio-strasvourgo-metatrepetai-se-kentro-elegxou-gia-ton-covid-19

  ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝEI ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΟΣ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ/ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

  ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ/ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ/ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ....

  ΣΧΕΤΙΚΑ

  «Η «ΕΛΕΥΘΕΡΗ» ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ διέδωσε παντού τον κορωνοϊό στον πλανήτη και στο μέλλον ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ (όπως ΠΑΝΟΥΚΛΑ, ΕΥΛΟΓΙΑ, ΛΥΣΣΑ και πολλές άλλες ανησυχητικές ασθένειες οι οποίες θα έχουν υποστεί μετάλλαξη σε κάποιο εργαστήριο και ΔΕΝ θα γιατρεύονται άμεσα).»
  https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/865767_filip-legkren-o-koronoios-pithanos-efere-telos-tis-pagkosmiopoiisis

  «History of biological warfare»
  «During the Middle Ages, victims of the bubonic plague were used for biological attacks, often by flinging fomites such as INFECTED CORPSES and EXCREMENT over castle walls using CATAPULTS. In 1346, during the siege of Caffa (now Feodossia, Crimea) the attacking Tartar Forces which were subjugated by the Mongol empire under Genghis Khan, USED THE BODIES OF MONGOL WARRIORS OF THE GOLDEN HORDE WHO HAD DIED OF PLAGUE, AS WEAPONS. An outbreak of plague followed and the defending forces retreated, followed by the conquest of the city by the Mongols. It has been speculated that THIS OPERATION MAY HAVE BEEN RESPONSIBLE FOR THE ADVENT OF THE BLACK DEATH IN EUROPE.»
  https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_biological_warfare

  «Diseases during Silk road»
  https://www.scribblemaps.com/maps/view/diseases_during_silk_road/worldhistory1silkroad

  INFOteller

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/4/20 17:44

  - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ;

  - ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ;

  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

  ΕΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ ΔΕN ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, TOTE ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ PROJECT ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΛΑΘΡΟ)ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ (ΕΕ) ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΝΕΕΣ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ, ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΤΡΕΣ ΩΣ "ΒΟΗΘΕΙΑ"!

  ReplyDelete
 3. INFOteller
  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

  7/4/20 17:44
  ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΕΝΙΩΘΑ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ...ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΔΟΜΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΦΗΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΟΛΟ .."ΕΦΕ".

  ΠΕΡΙΤΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

  ReplyDelete