12/06/2019

Ρωσσία: Νέο ..."άθλημα". Να το προτείνουν για ολυμπιακό.

Μπορεί να μην είναι αρκετά δημοφιλές ακόμα, ωστόσο στη Ρωσσία μιλούν για ένα νέο «άθλημα». Το επινόησαν στην πόλη Γιάνασκιν, όπου μάλιστα διεξάγεται και πρωτάθλημα. Στο εν λόγω αγώνισμα συμμετέχουν μόνο γυναίκες μέχρι στιγμής και ήδη η απήχηση που έχει στον κόσμο είναι μεγάλη. Οι διαγωνιζόμενες γυρνούν εναλλάξ πλάτη η μια στην άλλη. Σκοπός των γυναικών είναι με τα χαστούκια-χτυπήματα τους να καταφέρουν να μετακινήσουν την αντίπαλό τους όσο περισσότερο γίνεται από τη θέση της.



https://www.iefimerida.gr/kosmos/hastoykia-sta-opisthia-neo-protathlima-sti-rosia

9 comments :

  1. Anonymous12/6/19 18:13

    οπως και το αλλο που χαστουκιζονται οι ρωσσοι αντρες μεταξυ τους για ποιος θα βγαλει τον αλλο νοκ ουτ.. αλλα το πιο ενδιαφερον στο βιντεακι αυτο ειναι τα (πολλα) σχολια των γερμαναραδων.. ο σαδομαζοχισμος των εγγονων των ναζι δεν κρυβεται με τιποτα.. ζητανε το αθλημα να καθιερωθει και στο τζερμανια.... φαινεται οτι υπαρχει πολυ συσσωρευμενη ενεργεια για εκτονωση στον κοσμο παντου.. και καπου πρεπει να εκτονωθουνε πριν το μεγαλο μπαμ..

    στο μεταξυ ο σουλτανος ακυρωσε 40 προεκλογικες ομιλιες.. και στον ωρωπο παπαδες ευλογησαν τεθωρακισμενα που πανε προς αγνωστη κατευθυνση.. αλλου διαβασα για επιστρατευση οπου ναναι.. δε ξερω αλλα φαινονται σοβαρα ολα αυτα..

    εχεις ακουσει κατι για αυτα;; συνηθως εσυ εχει καλη και εγκυρη πληροφορηση/γνωμη

    ReplyDelete
  2. 1) ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ (ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ , ΑΣΧΕΤΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ. (ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ).

    2) ΟΙ ΗΠΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ. ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΛΔ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ -ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ -ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ (ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ) ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ή ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΠΑ.

    3) ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ..."ΛΥΔΙΑ" ΛΙΘΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ; ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ "ΚΑΤΙ" ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΧΑΛΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ;
    ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ , ΠΕΡΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ . ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟΤΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
    ΙΣΩΣ , ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ 7/10, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟΙ , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ή ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ ΚΑΤΙ.
    ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΣΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ, ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12/6/19 20:20

    διαβασα καπου οτι οι ρωσοι συμφωνησαν με τους τουρκους να στειλουν τους s400 τον ιουλιο, αρα να η εξηγηση γιατι μαλλον προκηρυχτηκαν οι εκλογες προωρα.. αρα 1 το κρατουμενο

    σε αυτο που λες, για την αριστερα γενικα, εχεις δικιο, αλλα δε θα προυποθετε οτι η κυβερνηση δεν ειναι μαριονετα των ηπα;;; δλδ τι σχεση εχει η κυβερνηση της κουβας ή της βενεζουελας με τις μαριονετες του σφυριζα;;; καμια. αρα υποθετω πως οτι τους πουνε θα κανουν..

    ακουσες τι ειπε ο ηλιας καλλιωρας, ο οποιος (αν και σκληροπυρηνικος Χ.Ο) φαινεται να ειναι πολυ μορφωμενος και σοβαρος ανθρωπος, και εχει ψαξει πολυ τα πραγματα που λεει.. ειπε οτι ρωτησε τους βουλετες (γιατι και ο ιδιος ειναι πρωην βουλετης της ΝΔ, μεχρι το 2011, δλδ δεν υπεγραψε μνημονια) και του ειπαν ολοι εκτος απο εναν οτι δεν πιστευουν με τιποτα οτι ερχεται πολεμος!!! ουτε με τουρκια, ουτε 3ος ΠΠ!!!! αυτα δε στεκουν... ειτε λεει ψεματα ο καλλιωρας (που δε λεει), ειτε λενε ψεματα οι 300, ειτε ζουνε εντελως στην κοσμαρα τους και δεν καταλαβαινουν τι ερχεται (για καποιους βολευταδες αυτο παιζει να ισχυει)..

    αμα βασιζονται στις διαβεβαιωσεις των ηπα, δλδ αμα ειναι ολοι μιλημενοι πισω απο την κουρτινα, τοτε ολο αυτο το πανυγηρι των εκλογων ειναι τζαπα και βερεσε.. ολα τα σεναρια εχουν προαποφασιστει απο αμερικα και εκτελουνται οπως προσταξαν απτη πρεσβεια/συναντησεις

    "ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ."

    δε θα μπορουσες να το εχεις πει καλυτερα... ηθελα να γραψω ακριβως το ιδιο
    να προσθεσω μονο, οτι κατεμε.. θα την πλρωσει και ο σουλτανος που ειτε θα φυγει ορθιος ειτε ξαπλα, αλλα θα παρει πουλο στο τελος. ομως εμεις ειτε με αυτον ειτε με κεμαλικους παλι θα την πληρωσουμε οπως ακριβως το λες.. δλδ στην πραξη αυτο σημαινει γκριζαρισμα αιγαιου και ψιλοσυνδιαχειριση, ισως και χασιμο λεσβου, χιου, ροδου

    εγω υποθετω οτι μετα τις εκλογες (εκτος απο το κκε και τη χα) οι αλλοι θα τα βρουνε οτι και να γινει και παιζει να φτιαξουν μια καλοστημενη συγκυβερνηση, που οι ηπα θα γλειφουν τα δαχτυλα τους...

    συμπερασμα.. ουτε η αριστερα θα χασει, ουτε η δεξια.. εξαλλου δεν υπαρχουν τετοια τωρα πια.. οι εκλογες τωρα πια ειναι σαν ανασχηματισμοι, τους οποιους κανει η ηπα. ροζ γατα, μπλε γατα, τα ποντικια εξω απο τον περιβολο των ηπα να πιανει..

    δυστυχως χασαμε, δε καταφεραμε να βγαλουμε εθνικιστικη κυβερνηση.. αν μπορουσε ολο αυτο το ηφαιστειο να εκτονωθει χωρις να μπουμε εμεις μπροσταρηδες θα ηταν τελεια, αλλα ως συνηθως εμεις χανουμε.. θα δειξει

    τεσπα.. θενκς μαν

    ReplyDelete
  4. να στειλουν τους s400 τον ιουλιο
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ "ΙΜΑΤΖ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. ΑΝΟΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ "ΠΑΙΚΤΗΣ" ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ "ΑΟΡΑΤΟΣ" ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ. Η "ΙΣΧΥΣ" ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ. ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΒΑΖΟΥΝ ή ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΕΑΝ ΟΙ ΗΠΑ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΣΙΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ. ΙΔΙΟ ΠΑΙΓΝΙΟ, ΙΔΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ "ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ" ΕΙΝΑΙ.

    ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ; ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΓΔΥΣΕΙ" ΑΡΑ ΜΕΡΙΚΩΣ ΚΟΛΟΒΩΣΕΙ , ΑΡΑ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΡΩΣΣΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ . ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ "ΠΑΙΓΝΙΟ" ΤΩΡΑ, ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. (ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ Κ.Λ.Π) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΤΑΤΑ ΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ. ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΡΙΣΚΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΩ ΩΣ "ΚΑΛΟ" (ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΛΙΓΟΥ ΚΑΛΟΥ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous12/6/19 22:35

    απο το στομα σου και στου τραμπ το αυτι.. αμην και ποτε να διαλυθει, να παρουμε και μεις κατιτις απτα συντριμια

    τελικα βλεπατε πιο μακρυα εσεις, ειδικα στο θεμα με τους σχιστοματηδες.. βασικα απο το αφορητο μπλα-μπλα του ελληνοφωνου ιντερνετ εδω ακουστηκαν/ακουγονται πιο πολλες και μετρημενες αληθειες

    για αυτο που λες για το Χ.Κ.. διαβαζα στα αγγλικα σαητ απο δεκαδες φοιτητες στο Χ.Κ που γραφανε απο μεσα για το τι πραγματικα γινεται εκει, δλδ συμμετειχαν και οι ιδιοι στην πορεια που ηταν τεραστια.. και το συμπερασμα ηταν οτι πισω απο αυτες κρυβονταν οι αμερικανοι, αλλα και το οτι οι κινεζοι φερθηκαν πολυ εξυπνα, γιατι ενω πριν 15 χρονακια το ΧΚ ηταν το πρωτο λιμανι, οι κινεζοι εφτιαξαν αλλα 3-4 μεγαλα λιμανια και επεσε στην 15 θεση.. δλδ το υποσκαπτουν/υποβαθμιζουν εδω και πολλα χρονια για να μη παθουν μεγαλη νιλα.. οσο για την υποθεση της δολοφονιας (απτην ταιβαν αρχικα) απο οπου ξεκινησε το ολο θεμα με το νομοσχεδιο στο ΧΚ, αυτο ηταν προπετασμα της κινας ωστε λαου-λαου να μπορει να ελεγξει μελλοντικα τους αντιφρονουντες.. συμπερασμα;; μιλαμε οι κινεζοι δεν αστειευονται.. και στο καπακι δεν εχουν και διαδικαστικα κολληματα οπως στη δυση

    για αυτο που λες για τους s400 να προσθεσω οτι συμφωνα με τους εμπειρογνωμονες που διαβασα κατι κατεβατα-μελετες τους, προκυπτει οτι θα παρει παααρα πολυ καιρο για να επιτευχθει interoperability ρανταρ_και_s400, αρα παιζει και αυτο, δλδ ο παραγοντας χρονος. ισως γιαυτο και δεν ζοριζονται βραχυπροθεσμα οι ρωσσοι.. αλλα ποιος ξερει τι σχεδιο εχει ο πουτινγκας.. πλακα πλακα ο κοντος εχει μυαλο και βλεπει μακρυα

    μακαρι να γινουν αυτα που λες.. αλλα για να γινουν αυτα που λες θα επρεπε να μπουν Ελληνες οπως εσυ στην κυβερνηση, και οχι ελληνοφωνες. δεν ειμαστε για παιγνια με δαυτους.. τεσπα σε 1 μηνα απο τωρα θα ξερουμε.. για αρχη ας ξεκουμπιστουν οι λετσοι

    ReplyDelete
  6. Anonymous13/6/19 10:14

    http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/i-geopolitiki-ekleipsi-tis-elladas/10.134021

    ReplyDelete
  7. Anonymous13/6/19 10:22

    https://www.liberal.gr/diplomacy/oi-apeiles-tis-tourkias-pros-ellada-kupro-kai-i-stasi-ton-ipa/255642

    ReplyDelete
  8. Anonymous13/6/19 15:48

    @13/6/19 10:14

    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ANTINEWS ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΡΙΕΡΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ SITE ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ. ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΤΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο STRANGE ATTRACTOR, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΟΥΡΗ, ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ANTINEWS ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ PAYROLL ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΝΑΜΕ.

    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ANTINEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ.

    "Οι Αμερικανοί τότε δεν είδαν με… «ενθουσιασμό» αυτή την πρωτοβουλία Σαμαρά - Βενιζέλου. Ήμασταν ακόμα στην εποχή της διακυβέρνησης Ομπάμα, όπου η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ βρισκόταν σε φάση διεθνούς αναδίπλωσης, είχε απομακρυνθεί αρκετά από το Ισραήλ, είχε «ψυχρανθεί» προς το καθεστώς Σίσι της Αιγύπτου (στήριζε ακόμα τον… ισλαμιστή Μόσι - που ο Σίσι είχε μόλις ανατρέψει), τα είχε κάνει μόλις… μαντάρα στη Λιβύη όπου είχε στηρίξει την «Αραβική άνοιξη» οδηγώντας στη διάλυση και της Λιβύης και της Συρίας αργότερα, και θεωρούσε «γεωπολιτικό στυλοβάτη» της αμερικανικής πολιτικής την Τουρκία του Ερντογάν. Ευθυγραμμισμένη με την Ουάσιγκτον τότε κατά του Ισραήλ και της Αιγύπτου ήταν και η Ενωμένη Ευρώπη. Παρ’ όλα αυτά στις δύο πολιτικές πρωτοβουλίες του Σαμαρά, δεν αντιστάθηκαν ούτε οι Αμερικανοί τότε, ούτε οι Βρυξέλλες."

    ReplyDelete
  9. Anonymous15/6/19 17:33

    Όλα οδηγούν στο να επισπεύσουν οι δυτικοί το σχέδιο τρι-μελισμού της Τουρκίας. Το να χαθεί γεωστρατηγικά η Τουρκία στους Ρώσους είναι πολύ χειρότερη εξέλιξη από το να μοιραστεί. Οι Αμερικάνοι με τις οικονομικές κυρώσεις θα ξεσηκώσουν θύελλα δυσαρέσκειας εντός της χώρας που θα οδηγηθεί στα πρόθυρα εμφυλίου. Όταν προχωρήσει ο διαμελισμός τα παράλια της Μικράς Ασίας θα μπουν ΕΕ και θα παραμείνουν στο ΝΑΤΟ, στο κεντρικό κομμάτι θα μείνει όλη η ισλαμική μάζα με επιρροή της Ρωσίας και έξοδο αυτής στην Αν. Μεσόγειο από τον κόλπο της Αλεξανδρέτας. Το τρίτο κομμάτι, και το πιο μικρό και φανατικά θρησκευτικό θα παραμείνει ανατολικά. Στο παιχνίδι αυτό ρόλο θα παίξει και η Γερμανία με την ΕΕ αφού είναι η κύρια επενδυτής της γείτονος, που δεν θέλει επουδενί να χάσει ούτε χρήμα, ούτε τους προοδευτικούς φίλους Τούρκους των παραλίων. Έτσι οι δύο κύριοι παίκτες θα είναι win-win, ο κίνδυνος ενός απρόβλεπτου τούρκου προέδρου θα έχει εξαλειφθεί και οι ΕΕ θα πανηγυρίσει το 28ο μέλος της, στην θέση της Μ. Βρεττανίας. Αυτό το plan B δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μάλλον το βλέπω ως το πιο ιδανικό για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και Ρωσίας.

    ReplyDelete