11.4.19

Βιομηχανική κατασκοπεία: Ένα νέο περιστατικό με την ολλανδική ASML…

Κινέζοι υπάλληλοι έκλεψαν εταιρικά βιομηχανικά μυστικά από την ολλανδική βιομηχανία ημιαγωγών ASML, με αποτέλεσμα η εταιρεία να υποστεί ζημίες ύψους εκατομμυρίων ευρώ, γράφει στο σημερινό της φύλλο η ολλανδική οικονομική εφημερίδα Het Financieele Dagblad. Η εφημερίδα εξηγεί ότι με βάση τη δημοσιογραφική της έρευνα, εκλάπη τεχνολογία της συγκεκριμένης βιομηχανίας από Κινέζους που κατείχαν υψηλόβαθμες θέσεις στη διεύθυνση έρευνας και ανάπτυξης της ASML, που κατόπιν περιήλθε στην κατοχή της κινεζικής κυβέρνησης. Ωστόσο η ίδια η διεύθυνση της ASML «δεν έχει εντοπίσει καμία απτή απόδειξη περί ανάμιξης της κινεζικής κυβέρνησης», προστίθεται στο δημοσίευμα, που επικαλείται εκπρόσωπο της εταιρείας με έδρα το Φελντχόφεν.

ΑΜΠΕ
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΙΝΤΣΙΤΟΥΤΑ" ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΤΟΜΑ, ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

1 comment :

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΝΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ...ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΠΥΡΙΤΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

-ΔΗΜΗΤΡΑ-