7.5.13

ΗΠΑ: "Η Κίνα μας κατασκοπεύει διαδικτυακά"

Για πρώτη φορά το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ κατηγόρησε ανοιχτά την κυβέρνηση της Κίνας για κατασκοπεία στον κυβερνοχώρο- κάτι που θεωρείται δεδομένο στην κοινότητα των Μυστικών Υπηρεσιών και του Διαδικτύου διεθνώς εδώ και χρόνια.«Το 2012 πολλά δίκτυα υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ανήκουν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, δέχθηκαν επιθέσεις, πίσω από μερικές από τις οποίες, βρίσκονται, προφανώς, άμεσα οι Αρχές της Κίνας και οι Κινέζοι στρατιωτικοί», αναφέρεται στην ετήσια έκθεση του Πενταγώνου.Εκεί αναφέρεται επίσης ότι οι κυβερνο-επιθέσεις είχαν ως σκοπό τους την κλοπή των στοιχείων για την οικονομία, την άμυνα και τη διπλωματία των ΗΠΑ, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους Κινέζους στρατιωτικούς για την ενίσχυση της άμυνας της Κίνας. 

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΗΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΤΕ.
- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΜΕΣΩ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΑΣ
- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ 
- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ.
- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΣΑΣ (Ν. ΚΟΡΕΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝ)
- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 
- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ... ΚΑΝΑΔΑ, ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΑ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΩΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ
- ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕΣΩ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΗ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ.

ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ@@ΣΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΟΔΕΧΤΟΥΝ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΝ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΗΛΑΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ, Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ. ΗΛΙΘΙΟΙ.

2 comments :

Anonymous said...

Δεν καταλαβαίνω το τελευταίο, οι κινέζοι ελέγχουν τους αμερικάνους μέσω των μασονικών στοών? Από πότε οι μασόνοι κάνουν κουμάντα στην κίνα?

Anonymous said...

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΑΝΑΠΟΔΑ. ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΣΙΝΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ" ΑΥΤΗΣ. ΕΙΤΕ ΟΙ "ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ" (ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ) ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΠΟΛΛΛΟΙ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΝΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΞΗ/ΚΑΣΤΑ "ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ" ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΙΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΕΙΤΕ "ΜΑΟ" ΚΑΙ ..."ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ". ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΤΑ ΕΠΕΒΙΩΣΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΕΠΙ ΜΑΟΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΠΑΡΧΙΩΝ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ...ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΛΕΓΧΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ.

ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΥΤΗ Η ..."ΙΕΡΑΡΧΙΑ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ. Ο... "ΜΑΝΔΑΡΙΝΙΣΜΟΣ" ΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΞΑΓΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ.

Η ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.