21.11.10

ΠΡΟΣ ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΡΩΣΙΑ

ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ, ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΟΣΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΧΕ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ή ΑΛΛΗ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ , ΓΙΆΥΤΟ "ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ" ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ (ΝΑΤΟ , ΕΕ, ΡΩΣΙΑ) ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ; Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η "ΔΥΣΗ"; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΣΑΙΚΟ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ. Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΩΣΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣ.(ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ). ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΣΙΝΕΣ (ΚΙΝΕΖΟΙ) ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ) ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ. ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ=ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

No comments :