07/01/2019

Πολύ ενδιαφέρον σχόλιο του Σ.Μάνου

«Δεν γνωρίζω αν τις αναρτήσεις μου στο facebook τις διαβάζουν εργαζόμενοι σε ευρωπαϊκές πρεσβείες. Ελπίζω να τις διαβάζουν, επειδή η σημερινή απευθύνεται κυρίως σε αυτούς. Τις επόμενες εβδομάδες θα έλθει στην Ελλάδα κλιμάκιο της τρόϊκα για να συντάξει την έκθεση ενισχυμένης εποπτείας. Εντύπωσή μου είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό οι Ευρωπαίοι έχουν πάψει να πολυενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Τη δουλειά τους κάνουν, τα δικά τους συμφέροντα εξυπηρετούν. Έχω όμως και την εντύπωση ότι όσοι έρχονται εδώ να “εποπτεύσουν” παραγνωρίστηκαν με τους εποπτευόμενους. Ως Έλληνας που θέλει το συμφέρον της Ελλάδας απαιτώ από τους επόπτες πλήρη, λεπτομερή και αντικειμενική περιγραφή της κατάστασης μας. Και ας πατήσουν κάλους. Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς. Ως Έλληνας θέλω την πλήρη αλήθεια και μόνο αυτή. Θα περιμένω την έκθεση του Ιανουαρίου. Αν δεν ικανοποιεί τα πιο πάνω κριτήρια, θα προτείνω να αντικατασταθούν όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα ως μέλη της τρόϊκα με άλλους. Να μη ξαναπατήσουν εδώ. Δεν θα χαίρουν εμπιστοσύνης».

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΙΓΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟ.
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΗΖΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ; 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΘΙΑΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ  ΓΙΑ "ΠΑΡΑΔΕΣ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

No comments :

Post a Comment