20/11/2018

Το Ισραήλ δεν θα υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση - Η Πολωνία επίσης - Εκτός Συμφώνου και η Αυστραλία

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ τόνισε πως “έδωσα οδηγίες στο υπουργείο Εξωτερικών να μην υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη μετανάστευση. Έχουμε δεσμευτεί να επιτηρούμε τα σύνορά μας εναντίον της άφιξης παράτυπων μεταναστών. Αυτό κάναμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του. Σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές, περίπου 40.000 αφρικανοί μετανάστες, ιδίως από την Ερυθραία και το Σουδάν, εισήλθαν παράνομα και ζουν στο Ισραήλ.

Η κυβέρνηση της Πολωνίας επίσης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ενταχθεί στον αυξανόμενο κατάλογο των χωρών που αποχωρούν από το σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση.

Στον μακρύ κατάλογο των χωρών αυτών προστέθηκε και η Αυστραλία, με τον πρωθυπουργό Σκοτ Μόρισον, τον υπουργό Εσωτερικών Πίτερ Ντάτον και την υπουργό Εξωτερικών Μαρίζ Πέιν να μην το θεωρούν προς το συμφέρον της χώρας. Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση, που θα υπογραφεί επίσημα τον επόμενο μήνα στο Μαρόκο, σε μια σύνοδο που οργανώνει ο ΟΗΕ, υπάρχει «κίνδυνος να ενθαρρύνει την παράνομη είσοδο στην Αυστραλία», τονίζεται σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το γραφείο του Μόρισον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το σύμφωνο «δεν κάνει επαρκή διάκριση ανάμεσα στους ανθρώπους που μπαίνουν στην Αυστραλία παράνομα και εκείνους που έρχονται στην Αυστραλία με τον σωστό τρόπο». Η κυβέρνηση της Αυστραλίας, εκπόνησε και εφάρμοσε μια πολιτική έναντι των παράτυπων μεταναστών, που περιλαμβάνει τον εγκλεισμό τους σε καταυλισμούς εκτός της χώρας, Ο ΟΗΕ έχει χαρακτηρίσει «σοκαριστικές» τις συνθήκες στους καταυλισμούς στα νησιά Μάνους και Ναούρου. Οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάνουν λόγο για «υπαίθριες φυλακές» στις οποίες επί χρόνια «υφίστανται δεινά ορισμένοι από τους πιο ευάλωτους ανθρώπους στον κόσμο». 

Οι χώρες του ΟΗΕ, με εξαίρεση τις ΗΠΑ, ενέκριναν τον Ιούλιο την κατάρτιση αυτού του παγκόσμιου συμφώνου για τη μετανάστευση, το οποίο αναμένεται να επικυρωθεί επίσημα σε μια σύνοδο στο Μαρακές την 10η και 11η Δεκεμβρίου. Το Σύμφωνο αναφέρεται σε μια σειρά αρχών, όπως η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των παιδιών, η αναγνώριση της εθνικής κυριαρχίας και περιλαμβάνει έναν κατάλογο μέτρων για να δοθεί βοήθεια στις χώρες προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις μεταναστεύσεις. Μεταξύ των μέτρων είναι η βελτίωση της ενημέρωσης, η ένταξη των μεταναστών, η ανταλλαγή ειδικών γνώσεων. Ο αριθμός των μεταναστών παγκοσμίως υπολογίζεται σε 258 εκατομμύρια, ήτοι 3,4% του παγκόσμιου πληθυσμού.

ΑΜΠΕ

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: "40.000 αφρικανοί μετανάστες, ιδίως από την Ερυθραία και το Σουδάν, εισήλθαν παράνομα και ζουν στο Ισραήλ." ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ-ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΡΘΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΑΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΑΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΙΣΩ. ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΖΟΥΝ ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΥΡΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ.

ΟΡΘΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ (ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο) ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ, "ΔΥΤΙΚΕΣ"  ΧΩΡΕΣ,  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ. 

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ... ΗΠΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ: https://isxys.blogspot.com/2015/09/blog-post_49.html

1 comment :

  1. Το Ισραήλ που βρίζει οποιοδήποτε λαό είναι αντίθετο με την νομιμοποίηση-παρατυπία, που θα γίνει τυπικότητα μελλοντικά, της(λάθρο)μετανάστευσης. Μεταναστευτικές ροές σε όλους τους άλλους, ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΊ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ! Καλά κάνουν αυτοί. Εμείς κυβερνιόμαστε από πρακτοράκια και ηλίθιους πολιτικούς.

    ReplyDelete