13/07/2018

Το ράδιο "σκόπια" εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων ως ράδιο Μακεδονία

Μιλάνε για μακεδονική Μουσική και έχουν πρόγραμμα ελληνικό για τους ..."Μακεδόνες" της Ελλάδος. Ο σταθμός είναι δυναμικότητας 15000 κιλοβάτ (ακούγεται μέχρι Αυστραλία) χρηματοδοτήθηκε με λεφτά κυρίως των Γερμανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/07/blog-post_93.html

1 comment :

  1. Anonymous13/7/18 16:12

    «....η εξάπλωση της κυριλικής γραφής με την συγκάληψη της υπό την ανιστόρητη ψευδεπίγραφη μετονομασία της σε «μακεδονική», η νέα αυτοκρατορία θα ειναι μάλλον η “Τρίτη Ρώμη” (https://el.wikipedia.org/wiki/%ce%a4%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7_%ce%a1%cf%8e%ce%bc%ce%b7). Κατά συνέπεια θα υπαρξει ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ στην περιοχή λόγω εύλογων αντιδράσεων (βλ. Συρία, Β. Αφρική κοκ), γιατί οι «μνηστήρες» για τη νύφη του θερμαικού είναι πολλοί και έχουν διαφορετικές αντιλήψεις και σχέδια γι’αυτήν!!!....»
    (ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 9/7/2018 https://isxys.blogspot.com/2018/07/blog-post_9.html )

    Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ (ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΗΓΕΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ (!) ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!

    ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ:
    http://www.thessnews.gr/article/69609/apostoli-skopia-ta-scholika-biblia-tou-misous-kai-tis-diastreblosis

    INFOteller

    ReplyDelete