26/07/2018

"Η Μεταπολίτευση καταρρέει με θύματα"

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ":  ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, (ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ. Η ΙΔΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΥΜΑΤΑ.

ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ. Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΡΗΓΚΑΝ) ΚΑΙ ΣΤΟ Η.Β (ΘΑΤΣΕΡ). Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ. ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΕΞΟΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ "ΔΕΞΙΑΣ", ΟΠΩΣ Η ΕΡΕ, Η Ν.Δ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΝΙΟΤΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ)  ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ (ΕΡΕ, Ν.Δ, ΣΗΜΙΤΗΣ) ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΤΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΕΑΣ), ΗΛΕΓΧΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΜΜΕ, ΤΕΧΝΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Ε.Δ ΚΑΙ Σ.Α. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, (ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ *) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

* [ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ, ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΓΚΑΝ. ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΠΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΠΟΤΕ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΙΔΑ ΤΟΥ.
Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΕ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΠΕΡΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.
ΟΧΙ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ.]

Ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε ως κοινωνία την αποκαθήλωση διάφορων ιερών “αγαλμάτων”, προσώπων, μύθων, και ψεύτικων συμβόλων. Μπας και επιβιώσουν τα παιδιά μας. Το σαθρό μοντέλο των τελευταίων 43 ετών διαλύεται καίγοντας τους Έλληνες. Δυστυχώς, οι νεκροί των πρόσφατων πυρκαγιών πληρώνουν το αποτυχημένο-πτωχευμένο μοντέλο των τελευταίων 43 ετών. Εδώ και αρκετά χρόνια η χώρα μας βιώνει έναν ιδιότυπο «εμφύλιο» πόλεμο: πληρώνουμε ως λαός τα σπασμένα του σαθρού παλαιοκομματικού μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Στον πόλεμο υπάρχουν και νεκροί: οι παλαιότερες γενιές σκοτώνουν την παρούσα γενιά αλλά και τις μελλοντικές γενιές. Αυτή είναι η γεννεσιουργός αιτίας (causal factor) στο Μεγάλο Ατύχημα που λέγεται ”Μεταπολίτευση”. Όλους τους βόλευε εκείνη η διεφθαρμένη κατάσταση...ΟΛΟΥΣ. Είτε το Έθνος θα εξαφανίσει τη διαφθορά, είτε η διαφθορά θα αφανίσει το Έθνος.

Δεν χρειάζεται κανένας Ερντογάν για να μας αφανίσει: ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών. Οι πολύχρονοι-πολυκαιρισμένοι μύθοι οι οποίοι σχετίζονται με ιερά πολιτικά πρόσωπα και καταστάσεις καίγονται. Οι ιερές αγελάδες της πολιτικής τελείωσαν παίρνοντας θύματα μαζί τους. Πολεοδομίες, δασαρχεία, δήμαρχοι, συνδικαλιστές, εργολάβοι, βουλευτάδες, κόμματα: διεφθαρμένος αριστεροδεξιός συρφετός της μεταπολίτευσης. Ένα είναι το χρώμα: το χρώμα του χρήματος. Το χρώμα της καταρρέουσας μεταπολίτευσης. Ένα χρώμα που βρωμάει ανθρώπινη καψίλα.

Κάποιοι στα Ελληνικά κόμματα νομίζουν ότι τίποτε δεν άλλαξε. Νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι ο ίδιος λαός που κυβερνιόταν εσαεί από τέσσερις-πέντε οικογένειες, καμιά 20αριά επιχειρηματίες - εργολάβους και καμιά 500αριά κομματικές κλίκες. Κάποιοι νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι οι ίδιοι αγράμματοι ψηφοφόροι τους οποίους οι πρόγονοι των διάφορων ελίτ τους έκαναν ό,τι ήθελαν. Υπάρχουν νέα λοιπόν: αυτά σιγά-σιγά τελειώνουν.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:  https://www.huffingtonpost.gr/entry/ta-kaletera-erchontai-xa-sas-opos-leme-kai-sten-krete_gr_5aab533de4b00b7b73c56e17

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΔΩ: "Κάθε χρόνο έχουμε και μία κρίση. Καιγόμαστε, πνιγόμαστε, χρεοκοπούμε, αυτοκτονούμε, μεταναστεύουμε, χάνουμε τη δουλειά μας, καταστρεφόμαστε, βάζουμε πλάτη σε τρίτους, αντιδικούμε, κάτι μας συμβαίνει πάντως." https://kostasxan.blogspot.com/2018/07/blog-post_706.html

6 comments :

  1. Anonymous27/7/18 00:48

    "Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, (ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΡΟΧΘΕΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ."

    Και μενα εκει πηγε ο νους μου οταν πρωτοακουσα την ειδηση, αλλα το συνδυασα αλλιως, αφου η κυβερνηση καταρρεει που καταρρεει, ε ας καψει οτι μπορει και προλαβαινει. Εσυ που στηριζεις οτι το κανε για να μην καταρρευσει;
    Μηπως, στο οτι θα οδηγησει περισσοτερους να ψηφισουν Ν.Δ. απο οργη και μονο, και ετσι οι επομενες εκλογες θα κυλισουν ομαλα με Ν.Δ. νικητη που στην ουσια δεν ειναι δεξια οπως λες (και συμφωνω) και αρα η ιδια μεταπολιτευση θα παραμεινει;

    Αυτες τις μερες και γενικα το τελευταιο καιρο απεχω απο τα πολιτικα και τα γεωπολιτικα. Τα χει βαρεθει η ψυχη μου. Ισως περναω καποια φαση. Αλλα επειδη ειναι καλο να ενημερωνομαστε και να μην ζουμε μονο στον μικροκοσμο μας, εσυ καλα εκανες και επανεκινησες το ιστολογιο. Προσφερεις εργο. Ευχομαι ο νους σου να ναι παντα οξυς.

    Μενιος

    ReplyDelete
  2. Ο ΦΟΒΟΣ, Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΖΩΗ. ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΤΗ ΑΠΕΙΛΗ, ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ Η ΔΗΘΕΝ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Ν.Δ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΙΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ.

    Η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΕΝ ΤΩ ΣΥΝΟΛΩ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ , ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΒΛΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΛΕΚΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΚΤΙΚΑ ΚΟΠΤΕΤΑΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ.

    Η ΙΔΙΑ ΕΦΗΥΡΕ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΔΕΞΙΑ", ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΜΙΣΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΟΔΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ Η "ΔΕΞΙΑ" ΜΕ ΕΛΑΦΡΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ (ΠΙΟ ΑΡΓΟΣ) ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΗΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΝΙΟΥ "ΚΑΛΟΣ-"ΚΑΚΟΣ" "ΜΠΑΤΣΟΣ".

    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ "ΔΕΞΙΑ"-"ΑΡΙΣΤΕΡΑ". Η ΛΕΞΗ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΓΙΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΜΕ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΠΟΛΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΒΡΑΙΟΙ-ΓΚΟΙΜ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΚΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗ -ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΕΛΑΜΒΑΝΕ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Η Χ.Α ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ "ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ" ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous27/7/18 11:31

    Τους έχω ζήσει και αποδείχθηκαν επικίνδυνοι, όχι μόνο για την οικονομία, αλλά και για την ασφάλεια του πολίτη. Τα λόγια είναι του Νίκου Χανιά, αντιστράτηγου εν αποστρατεία του Πυροσβεστικού Σώματος, υποψήφιου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και πρώην μέλους της συντονιστικής επιτροπής του κόμματος.

    https://www.liberal.gr/arthro/214259/apopsi/sunenteuxeis/nikos-chanias-tous-echo-zisei-einai-epikindunoi.html

    |||

    ReplyDelete
  4. Anonymous27/7/18 11:41

    Η Κάθαρση θα έρθει με την εκλογική συντριβή Τσίπρα- Καμμένου

    https://www.liberal.gr/arthro/214232/apopsi/arthra/i-katharsi-tha-erthei-me-tin-eklogiki-suntribi-tsipra--kammenou.html

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ.

    |||

    ReplyDelete
  5. Anonymous27/7/18 12:07

    Μελετώντας το βιβλίο του Michael Shermer, με τίτλο «Why people believe weird things», που κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, συνάντησα ένα κεφάλαιο με την επικεφαλίδα: Τα μέσα παρατήρησης διαμορφώνουν τα αποτελέσματα (της παρατήρησης). Αναφέρει εκεί το κλασικό παράδειγμα του ιχθυολόγου που ρίχνει τα δίχτυα του πάντα την ίδια ώρα και στην ίδια τοποθεσία, συγκεντρώνει τα ευρήματά του, τα συστηματοποιεί και καταλήγει σε δύο μεγάλες γενικεύσεις:

    https://www.liberal.gr/arthro/213917/apopsi/arthra/i-exousia-ton-agrammaton-.html

    ReplyDelete
  6. Anonymous27/7/18 19:56

    Ηθικοί αυτουργοί τώρα, είναι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, πριν ηθικοί αυτουργοί ήταν οι ψηφοφόροι της ΝΔ, θύματα είμαστε ΠΑΝΤΑ ΟΛΟΙ.

    ReplyDelete