26/07/2018

Απεσύρθη προσωρινά τροπολογία που έδινε αυξήσεις εώς 60% σε κομματόσκυλα των ΔΕΚΟ. Τι εξυπηρετούν αυτές οι αυξήσεις, που θα γίνουν ο κόσμος να χαλάσει ;

Αποσύρθηκε από την υφυπουργό Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, διάταξη τροπολογίας που προέβλεπε εξαίρεση από το ανώτατο όριο αποδοχών (4.631 ευρώ) για τους προέδρους, διευθύνοντες συμβούλους ή εντεταλμένους συμβούλους των δημοσίων επιχειρήσεων και των θυγατρικών τους, των οποίων οι μετοχές έχουν μεταβιβαστεί στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ, που είτε απασχολούν περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους, είτε ο κύκλος εργασιών τους υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Η διάταξη που αποσύρθηκε προέβλεπε ότι οι πρόσθετες αμοιβές, απολαβές και αποζημιώσεις των εν λόγω προσώπων δεν θα υπερέβαιναν το 90% των μηνιαίων αποδοχών και επιδομάτων του προέδρου του Αρείου Πάγου, δηλαδή δεν θα υπερέβαιναν τα 7.483.10 ευρώ.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": 10/12/10 ΚΑΝΑΜΕ (ΤΟΤΕ ΩΣ "ΙΣΧΥΣ") ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ... "ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ..." ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ:
"ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΓΙΩΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ... ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. [ΓΕΝΙΚΟΙ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΙ, ΤΑΚΤΙΚΟΙ, ΕΚΤΑΚΤΟΙ (κ.λ.π)].
- ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;;;
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 40-60% ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ. ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

- ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ;
ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ (ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ) ΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ "ΑΝΗΚΕΙ" ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ."

ΤΩΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΙΡΥΖΑΝΕΛ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΥΠΟ ΚΑΝΟΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΗΘΕΛΑΝ (ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ) ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ.

No comments :

Post a Comment