29/06/2018

Σχέδιο ελληνοποιήσεων που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες λαθρο-εποίκους = 250000 (για αρχή και άμεσα) νέοι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PULSE... Προβάδισμα 12,5 μονάδων για τη Ν.Δ. Κατά της συμφωνίας με ΠΓΔΜ (ΜΟΝΟΝ) το 62%
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ 20% (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)...
ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ 62% ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΤΑΤΑΡΟΥΣ... 
Η ΕΙΣΔΟΧΗ 250000 ΝΕΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΛΔ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΑΡΑ Η ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΑΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ..."Ελλάδα και Ισπανία θα δέχονται επιστροφές από την Γερμανία"

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ..."ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ".... ΜΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΥΠΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ, ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ.

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.

ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ

Αλλαγές στη διαδικασία απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας μέσω πολιτογράφησης προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία και να περιοριστεί ο χρόνος αναμονής που πολλές φορές ξεπερνά τα πέντε έτη. Υπολογίζεται ότι οι αλλαγές αφορούν στα 200.000-250.000 αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα ήδη εδώ και πολλά χρόνια.  Οι υποψήφιοι για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας στο εξής, θα καλούνται να απαντήσουν σε τριάντα ερωτήσεις, οι οποίες θα επιλέγονται από μια δεξαμενή 300 συγκεκριμένων ερωτήσεων που αφορούν στην ιστορία, τη γεωγραφία και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι θα εφαρμόζεται το ίδιο σύστημα για όλους όσους εξετάζονται ανεξάρτητα την επιτροπή που θα πραγματοποιεί την εξέταση. Πρόκειται για μια ρύθμιση που ακολουθεί το παράδειγμα συστημάτων που εφαρμόζονται στη Γερμανία και την Αμερική τονίζει ο επικεφαλής της ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Λάμπρος Μπαλτσιώτης. Προσθέτει ότι για να εφαρμοστεί το σύστημα των 300 ερωτήσεων δεν απαιτείται νομοθετική ρύθμιση.

Σε νομοθέτημα το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες θα περιέχεται η δεύτερη μεγάλη αλλαγή στο σύστημα απόδοσης ιθαγένειας που αφορά στο χρονικό διάστημα παραμονής στη χώρα. Εως τώρα ο αιτών θα έπρεπε να μπορεί να αποδείξει 7 χρόνια συνεχούς διαμονής στην χώρα στη διάρκεια της οποίας θα έπρεπε να κατέχει «ισχυρή» άδεια διαμονής όπως π.χ. δεκαετίας. Όπως προβλέπεται ιθαγένεια θα μπορεί να αποκτήσει όποιος έχει νόμιμη άδεια παραμονής στη χώρα για μια δωδεκαετία ανεξάρτητα το είδος αυτής.  Σημαντικό όπως διευκρινίζει ο Μπαλτσιώτης είναι ο αιτών να είναι «φορολογικά ορατός» μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, να έχει καταθέσει δηλαδή κάποιες φορολογικές δηλώσεις προκειμένου να φαίνεται ότι έχει κάνει προσπάθεια να ενταχθεί και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του ως πολίτης. Ο αιτών θα εξετάζεται στη γνώση της ελληνικής γλώσσας ωστόσο εξετάζεται η πιθανότητα να απαλλάσσεται αυτής της υποχρέωσης εφόσον αποδεδειγμένα γνωρίζει ελληνικά έχει φοιτήσει για παράδειγμα σε ελληνικό πανεπιστήμιο.

Επίσης όσοι είναι άνω των 65 ετών είναι πιθανόν να απαλλάσσεται πλήρως ή μερικώς από την εξέταση της γλώσσας. Η διαδικασία απόκτησης της ελληνικής ιθαγένειας είναι εξαιρετικά χρονοβόρες ακόμα και για τους ανθρώπους που πληρούν όλα τα κριτήρια. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών το 2017 απέκτησαν ελληνική ιθαγένεια μέσω πολιτογράφησης 3.483 αλλοδαποί.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης έθεσε το πλαίσιο που θα επιτρέψει σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες να γίνουν Έλληνες πολίτες με δικαίωμα ψήφου στις επόμενες εκλογές. Αν και η θητεία της κυβέρνησης Τσίπρα λήγει τον Σεπτέμβριο του 2019 ορισμένοι αναλυτές θεωρούν πως υπάρχει περίπτωση διεξαγωγής πρόωρων εκλογών στα τέλη του 2018. Έως τώρα οι υποψήφιοι προς πολιτογράφηση έπρεπε να περάσουν από ειδική επιτροπή. Με το νέο σύστημα η πολιτογράφηση γίνεται αυτόματα αν ο υποψήφιος απαντήσει 20 από 30 ερωτήσεις που θα του τεθούν. Επιπλέον η κυβέρνηση σκοπεύει να επιτρέψει σε μετανάστες άνω των 65 θα λαμβάνουν ελληνική ταυτότητα χωρίς καν να χρειάζεται γνώση ελληνικών. Με άλλα λόγια είναι πιο εύκολο να αποκτούν υπηκοότητα από ότι άδεια ψαρέματος. Ως αποτέλεσμα ένα σύνολο 800.000 μεταναστών, σχεδόν το 1/10 του ελληνικού πληθυσμού δηλαδή, θα γίνουν Έλληνες πολίτες. Ο αντίστοιχος αριθμός στις ΗΠΑ, υπό τύπου σύγκρισης, θα ήταν 32 εκ.

Όλα αυτά δεν απέχουν και πολύ από τις οδηγίες του Σόρος, όπως διέρρευσαν, με στόχο «την δημιουργία πλειοψηφίας υπέρ του Δημοκρατικού Κόμματος, κατά 10 εκ. άτομα, στις ΗΠΑ». Η διευκόλυνση των πολιτογραφήσεων μπορεί να χαρακτηριστεί ως εκλογικό παιχνίδι, αλλά έχει σχέση με πολυλολιτισμικότητα. Η νυν ηγεσία δεν ενδιαφέρεται για την καταγωγή των παράνομων μεταναστών πολλοί εκ των οποίων το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την υποσαχάρια Αφρική και δεν σέβονται τις ρίζες και τον πολιτισμό τα Ελλάδας. Ούτε φαίνεται η κυβέρνηση να νοιάζεται για τον κίνδυνο που συνιστά η πολιτογράφηση τεράστιου αριθμού μουσουλμάνων από χώρες όπου βασιλεύει η τρομοκρατία χωρίς καν να εξετάσει. Στο μεταξύ καθώς ο μεταναστευτικός πληθυσμός στην Ελλάδα αυξάνεται, η χώρα εγκαταλείπεται από τα καλύτερα μυαλά της. Τα τελευταία οκτώ χρόνια πάνω από 500.000 ειδικευμένοι και μορφωμένοι νέοι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα. 
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, αν γίνονταν σήμερα εκλογές στην Ελλάδα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα κέρδιζε. Είναι πιθανό για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ να επιταχύνει τις διαδικασίες για να παραμείνει στην Εξουσία. Ας ελπίσουμε πως ο ελιγμός με την ταχεία παραχώρηση και εκλογικών δικαιωμάτων στους μετανάστες θα αποτύχει. Αν όχι το μέλλον της Ελλάδας και άλλων χωρών είναι η ορατή προσπάθεια υπονόμευσης της δημοκρατικής διαδικασίας.

Μαρία Πολυζωίδου, GATESTONE Institute

6 comments :

  1. Anonymous29/6/18 17:44

    πανω απο 20% ειναι οι φασιστεροι του τσυριζα
    10% του κκε
    5% λαφαζαβηδες
    5% ανταρσυα
    αν βαλεις και ολους τους μαρξιστες πασοκους ακροαριστερους αναρχες μλκκε λμκκε τροτσκιστες και λοιπα σουργελα τοτε βγαινει οτι πανω απο τους μισους εδω μεσα ειναι εαμοβουλγαροι μαρξιστες φασιστεροι συνηδειτοι εθνοπροδοτες μισελληνες αναρχοκομουνιστες.
    ο αδωνις τους υπολογιζει σε 55-60%.το ξερουν οι ξεφτιλες νουδουλες...
    οι υπολοιποι τωρα/ αν βγαλεις κατι χριστιανοδεξιουλικα αστουλικα μεσαιοχωρουλικα προβατα φιλελερες γραικυλους ξενομανεις με τα παρισια τα λονδινα και τις γερμανιες τους κοσμοπολιτες τι μας μενει?
    ουτε 25% δεν ειμαστε εμεις οι συνηδειτοι ελληνες πατριωτες εθνικιστες με ισχυρη εθνικη και πολιτισμικη ταυτοτητα και συνηδειση
    εστω αυτο το 25% το εν τεταρτο του πληθυσμου πρεπει να ενωθει οπωσδηποτε αλλιως ειμαστε τελειωμενοι.
    και εδω τιθεται παλι το θεμα της προσωπικοτητας που θα μας ενωσει
    προτεινω κασιδιαρη εχετε κατι καλυτερο?

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/6/18 17:58

    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΓΙΑΤΙ; ΠΩΣ;
    ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΘΕΜΑΤΩΝ , (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ; ΕΜΠΝΕΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ; ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ; ΑΛΛΟΙ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ; Κ.Λ.Π

    ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous29/6/18 20:19

    οχι δεν τα εχει
    εχει ομως ιερο μενος λυσσα φανατισμο παθος γνωση και αρεσει στον κοσμο
    δεν εχω να προτεινω μιας και δεν υπαρχει κανενας μεγαλεξανδρος λεωνιδας βουλγαροκτονος κολοκοτρωνης καραισκακης καποδιστιας μεταξας εστω αντρεας...
    εσεις ποιον αντιπροτεινετε?

    ReplyDelete
  4. Anonymous29/6/18 21:39

    ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΜΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΤΕ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ, ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ/ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΛΑ, ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΩΣ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΗ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  5. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ30/6/18 19:41

    Anonymous said...
    29/6/18 17:44
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ………..

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ …….

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ …………
    ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ :

    Ούτως ή άλλως πάντα είμασταν λιγότεροι . . .
    https://2.bp.blogspot.com/-7lgou8uT-rM/WGVc-oV6PSI/AAAAAAAAhSg/k7WxaHWRTgEbf_EMQTrQhmRKLn-aHbGXwCLcB/s400/2016-12-29_205840.png

    Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !

    ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ! ! !

    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ …………

    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ._


    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

    ReplyDelete
  6. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ30/6/18 20:20

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ
    29/6/18 21:39

    ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΨΟΓΑ ΟΛΑ ……

    ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ :

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ !

    ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821

    Το 1821 είχε κάτι "υπερφυσικό" που δεν εξηγείται επιστημονικά και δεν ερμηνεύεται με υλιστικά κριτήρια. Είχε τον παράγοντα Χ. Είχε πνευματική υπόσταση.
    http://www.istorikathemata.com/2014/03/1821.html

    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ .
    .
    «Προορισμὸς τοῦ Ἕλληνος εἰς τὸν κόσμον αὐτόν , ἦταν καὶ θὰ εἶναι ὁ ἐξανθρωπισμὸς τῆς οἰκουμένης »
    .
    Περικλῆς Γιαννόπουλος (1869-1910)
    .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ :
    .
    Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ ,
    ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ,
    ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ.
    ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ,
    ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝΠΝΕΥΜΑ ,
    ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ,
    ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ,
    ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ
    .
    Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
    .
    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ …
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Ξύπνησα και είδα ένα όνειρο... Ελεύθερος
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=1rLdaNRbY8A
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλ 2012
    .
    .
    Οι απαντήσεις που δίνονται από τον Ελεύθερο στον σύγχρονο Έλληνα,
    .
    στον διάλογο του βίντεο, είναι αποσπάσματα από αρχαία Ελληνικά κείμενα
    .
    όταν ο Βασιλιάς Λεωνίδας μιλούσε στους Έλληνες κατά την πολεμική περίοδο.
    .
    Οι απαντήσεις που ίσως χρειάζεσαι είναι ήδη στα χέρια σου!
    .
    .
    .
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ……………..

    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ.

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .


    ReplyDelete