04/04/2018

ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ-ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΟΛΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ, ΒΑΘΙΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ, Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ. Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΥΤΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΩΝ "ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ" (ΤΥΠΟΥ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ) ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΡΓΑΖΟΝΤΟ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ, ΠΑΛΙ Η ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΕΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ) ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ. (ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ.)

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

9 comments :

  1. Anonymous4/4/18 22:08

    Εμένα δεν μου φαίνεται τόσο παράλογη η σιωπή του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης γενικότερα. Δεν σιώπησαν ΝΑΤΟ και Ευρώπη στην εισβολή της Κύπρου και στην Κρίση των Ιμίων ;
    Δεν σιωπούν εδώ και χρόνια απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, ακόμη και στις πρόσφατες εντονώτερες;

    Ανύπαρκτο το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη για τον Α ή τον Β λόγο. (Ένας σίγουρος λόγος είναι οτι η Τουρκία κρατάει την Ευρώπη απ' τα αρχίδια με την συμφωνία για τους λαθρομετανάστες.)
    Οι Έλληνες ακόμη δεν έχουν καταλάβει οτι οι Ευρωπαίοι ήταν, είναι και θα είναι από τους χειρότερους εχθρούς της φυλής μας.
    Είμαστε πλήρως εγκαταλελειμμένοι από όλους και μας περιμένει ολοσχερή καταστροφή.

    Η μικρή και ταλαιπωρημένη Ελλαδίτσα έχει να αντιμετοπίσει εξωτερικά και εσωτερικά μέτωπα που θα την ξεσκίσουν στον αέρα. Εξωτερικά από τους Τούρκους με την βοήθεια των Ρώσων, εσωτερικά από το πλήθος Αναρχικών, Κομμουνιστών και Αλβανών που θα μυρίσουν την χρυσή τους ευκαιρία. Και θα δείτε πως θα υπάρχουν ακόμη νοητικά καθυστερημένοι χριστιανοταλιμπάν που θα εξακολουθούν να πιστεύουν πως "η Ρωσία θα μας σώσει".

    Κατά την άποψη μου η καταστροφή της Ελλάδας θα είναι απλά η αρχή της απόλυτης καταστροφής της υπόλοιπης Ευρώπης. Έχοντας τα πολιτικά δρώμενα στο μυαλό μας και πάντοτε σύμφωνα με τους νόμους της συμμετρίας είναι λογικό η καταστροφή να αρχίσει από την Ελλάδα και να επεκταθεί σταδιακά σταδιακά στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν θα ήταν πάντος η πρώτη φορά στην ιστορία.

    Τουλάχιστον θα γίνουν θρύψαλα τα όνειρα των Μικροαστών, Δεξιών/Αριστερών, Φιλελεύθερων, Δημοκρατών αλλά και Σταρχιδιάρηδων που νόμιζαν τόσα χρόνια οτι τίποτα δεν αλλάζει στην ζωούλα τους και πως μια ζωή θα βρίσκουν τρόπους να βολεύονται. Έρχεται το τέλος αυτού του παντελώς σαπισμένου Λαού και αυτό με ικανοποιεί. Εμείς οι λίγοι και πραγματικοί Έλληνες οφείλουμε να επιβιώσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εύκολα πάντως δεν θα είναι.

    - Νοταράς

    ReplyDelete
  2. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ5/4/18 01:53

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ
    ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ,
    ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ,
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΡΕΣΜΟ , ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ,
    ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ,
    ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...........

    ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ of - sor EINAI ΕΝΑ ΑΜΟΚ ,
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .....

    ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ , ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Κ.Τ.Λ. Κ.Τ.Λ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡ ,
    ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΄ Η ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ,

    ΟΛΟΙ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ,
    ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ ,

    ΠΛΑΝΗΤΗΣ , ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΦΑΙΡΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ..........

    ΟΠΩΣ Π.Χ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ

    ΕΠΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ .............



    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/4/18 10:54

    Διεθνείς σχέσεις, εμπόριο και εθνικές φαντασιώσεις
    http://www.liberal.gr/arthro/198372/apopsi/th-mauridis/diethneis-scheseis-emporio-kai-ethnikes-fantasioseis-.html

    ReplyDelete
  4. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ6/4/18 00:07

    .
    ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ !
    .
    .
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ,
    ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΧΙΛΙΕΤΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΣΑΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ,

    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ..........

    ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ , Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ! ! !

    ΒΑΣΤΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ........

    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !

    Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΗ Σ΄ΕΜΑΣ ,

    ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ Μ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ,

    ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !

    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    Γ.Αδαλής : Τουρκία- Κούρδοι και Πολυεθνικοί Κολοσσοί
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=ZKiuXcc6mig
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 27 Φεβ 2018
    .
    .
    Κλειδί το Κουρδικό για την Τουρκική Επιθετικότητα σε Κύπρο και Αιγαίο
    Οι εξελίξεις σε Αιγαίο και Κύπρο, δεν είναι προϊόν παραλογισμού, αλλά ψυχρής λογικής του Ερνοτγάν στο γεωπολιτικό παζάρι στη περιοχή, όπου η δημιουργία Κουρδικού κράτους , συμπίπτει με τους ενεργειακούς δρόμους και τα αντιτιθέμενα συμφέροντα πολυεθνικών, υποστήριξε με στοιχεία ο οικονομολόγος και αναλυτής Γιώργος Αδαλής στον 98.4 .

    Η Τουρκία αντιλαμβανόμενη ότι ο ενδεχόμενος «ακρωτηριασμός» της , για την δημιουργία Κουρδικού κράτους και σε εδάφη της , θα πάει πίσω και την μάχη επενδύσεων που έχει κάνει στο Κουρδικό Ιράκ , κινείται με την λογική ανταλλαγμάτων για τους νέους ενεργειακούς δρόμους , με επιθετικότητα σε Αιγαίο και Κύπρο, λέει ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής.

    Παρουσιάζοντας άγνωστα στοιχεία για τους Κούρδους , από πλευράς οικονομίας, εξηγεί γιατί το Κουρδικό είναι κλειδί, όπως και ο αγωγός Κιρκούκ – Τσειχάν με κομβικό σημείο το Αφρίν , ενώ εξηγεί ότι ο ανταγωνισμός Ρωσίας – ΗΠΑ για τα ενεργειακά στη θάλασσα του Μπάρεντς , αντανακλά την όξυνση επί Κουρδικών εδαφών στη Συρία και όχι μόνο.

    Με βάση συγκεκριμένα δεδομένα, ισχυρίστηκε ότι οι ενεργειακοί ανταγωνισμοί, οδηγούν την Τουρκία να επιζητά τον έλεγχο της ΑΟΖ πέριξ του Καστελόριζου , ενώ αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε για τα παιχνίδια των μεγάλων πολυεθνικών ενεργειακών κολοσσών στη περιοχή μας.
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/4/18 15:39

    Για μενα ειναι ολοι συνεταιρακια, ΝΑΤΟ, Ρωσια, Ευρωπη, Κινα κτλ.. Τα ιδια αφεντικα εχουν, αλλα πρεπει να δικαιολογησουν τη καταστροφη με καποιο τροπο.
    Απ' οτι φαινεται η περιοχη της Ελλαδας, Αιγαιου, Μικρας Ασιας καποια στιγμη θα γινει παραναλωμα του πυρος.
    Καποιος εχεφρων κανονικα θα εφευγε απο την Ελλαδα. Αλλα ειναι αυτο σωστο; Και να πας που; Καπου που θα σαι ξενος μεταξυ ξενων; Θα σαι αλλος ενας συγχρονος δουλος; (οχι πως δεν ημαστε και τωρα στην Ελλαδα) Και επισης να χασεις ενα μερος απο την Ελληνικη σου γλωσσα. Εχουμε το καλυτερο λειτουργικο συστημα στο πλανητη και δεν το εχουμε καταλαβει.
    Σε λιγο ερχεται το 5G και τοτε θα μας παρακολουθουν πιο ευκολα, οχι πως δε το κανουν ηδη, οσοι εχουν "εξυπνα" τηλεφωνα μπορουν να το καταλαβουν.
    Μηπως ειναι καλυτερα να παλεψουμε στο τοπο μας με οποιο εξυπνο τροπο βρουμε κι ας μας εχουν επιφυλαξει ατιμωτικο θανατο;
    Μενιος

    ΥΓ1 Παρακληση σε οσους αρεσε αυτος ο ιστοτοπος. Καντε κανα σχολιο μηπως τον αναζωπυρωσουμε.
    ΥΓ2 Κουρητη, κυκλοφορει ενα βιντεακι στο γιουτιουμπ για την Αστανα, πολη στο Καζακσταν, εχεις να κανεις καποιο σχολιο;

    ReplyDelete
  6. @ 8/4/18 15:39

    Ο ιστότοπος εξυπηρετούσε την δημόσια έκφραση γνώμης της ομάδος "ΙΣΧΥΣ". Η ομάδα δεν υφίσταται πλέον, αυτοδιαλύθηκε, για λόγους που αναφέρθησαν τους προηγούμενους μήνες. Δεν τίθεται λοιπόν λόγος αναζωογόνησης του. Παραμένει ως αρχείο και μόνον. Ο "ΚΟΥΡΗΤΗΣ" έχει ειδικά δικαιώματα για αυτό και κατά διαστήματα βλέπετε αναρτημένα κείμενα του τα οποία αυτονόητα εκφράζουν πλέον μόνον αυτόν.

    ReplyDelete
  7. Anonymous13/4/18 16:26

    Αγαπητό ΙΣΧΥΣ,μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση για τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του mirage;Ισχύει το σενάριο των παρεμβολών;

    ReplyDelete
  8. καθηγητής Ζουγανέλης...
    "Μπροστά ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος . Στη κάθοδο βρήκαν σύννεφα στα 3000 πόδια. Μπήκαν στη νέφωση κι εκεί φαίνεται ότι ο εφιάλτης κάθε πιλότου , η παραίσθηση “χτύπησε” τον Σμηναγό. “Κάρφωσε” στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage 2000 ακολουθούσε. Ο χειριστής του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις στα 1000 πόδια. Μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια!!! Τον έσωσε η εμπειρία του.”

    Στα ραντάρ δεν είδαν την έκρηξη; Τί σκατά ραντάρ έχουν οι μαλάκες; Ο άλλος πιλότος, γιατί δεν γύρισε να δεί που έπεσε ο πρώτος; Μήπως γιατί κάποιοι τους πήγαιναν καροτσάκι; Δεν δέχομαι κανενός την άποψη και ειδικά των φερομένων ως “ειδικών” του ΓΕΕΘΑ. Δεν δέχομαι επίσης την ύπαρξη “μαρτύρων” και ειδικά video. Δεν μασάω. Η προπαγάνδα της Στοάς Μακαντάση μας λέει ότι τα αεροπλάνα δεν είχαν όργανα και το αεροδρόμιο δεν μπορούσε να τους καθοδογήσει να προσγειωθούν με αυτό το καιρό.

    https://zcode-gr.blogspot.gr/2018/04/t-mirage.html

    Ξεκάθαρες οι ερωτήσεις του καθηγητού και οι απαντήσεις που επισήμως δίνονται δεν είναι ικανοποιητικές. Εμένα όμως μου λείπει ακόμη το κίνητρο. Εντάξει η πρόκληση, εντάξει το -1 αεροσκάφος , εντάξει η καταπόντιση του ηθικού , αλλά όλα αυτα είναι παρελκόμενα του κυρίου σκοπού και μεχρί τώρα δεν μπορώ να τον εντοπίσω. Ο τρόπος τώρα (εαν χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικά μέσα ή ακόμη και τρώση του αεροσκάφους με πύραυλο από υποβρύχιο, που κάποιοι άλλοι λένε) ενω έχει ενδιαφέρον δεν είναι το πιο σημαντικό. Πρέπει να βρούμε το σκοπό.

    * Όλα τα αεροσκάφη, όλων των τύπων της Π.Α έχουν τραγικά χάλια στην ηλεκτρονική τους προστασία. Ο χρόνος για την χώρα-χώρο και σε αυτόν τον τομέα έχει παγώσει στο 1990-2000

    *Εαν τελικώς υιοθετηθεί ως επίσημη αιτιολόγηση η μαρτυρία του δεύτερου πιλότου, τότε λυπάμαι αλλά ο μακαρίτης δεν ήταν ήρωας.

    ReplyDelete
  9. Anonymous13/4/18 18:51

    @ 8/4/18 15:39

    Η ΑΣΤΑΝΑ ΠΡΟΩΘΕΊΤΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΡΑΞΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΩΣ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ κ.ο.κ

    ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΜΕΙΩΘΕΙ, ΑΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.

    Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΟ ΒΑΡΟΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ, Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΣ. (ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΟΠΩΣ ΣΕΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΨΟΜΕΤΡΟ, ΚΛΙΜΑ Κ.Λ.Π) ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΓΛΥΠΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ "ΘΕΟ" ΣΙΝΤ ΠΟΥ ΠΑΓΙΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ. ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΥ "ΘΕΟΥ" ΤΟΥΣ.

    Η ΑΣΤΑΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΕΤΗ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥΣ (ή ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ) ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete