5.6.17

ΗΠΑ-Γαλλία Εξοπλίζουν την Αλβανία

Τα τρία βασικά ζητήματα που θα αντιμετωπίσει η Αλβανία κατά το 2017 είναι η ‘ρωσική απειλή’, η τρομοκρατία και η διαφθορά. Για το λόγο αυτό οι Ηνωμένες Πολιτείες ενέκριναν οικονομική βοήθεια στην Αλβανία κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, στην οποία για πρώτη φορά αναφέρονται στην απειλή της ρωσικής επιθετικότητας, σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα. Συνολικά έχουν εγκριθεί κεφάλαια ύψους 14, 09 εκατομμυρίων.

http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_90.html

Η γαλλική εταιρεία ‘Nexter Group’ έχει υπογράψει σύμβαση με την Αλβανία για την παροχή οπλικού συστήματος για το πολεμικό ναυτικό της.

http://www.echedoros-a.gr/2017/06/blog-post_82.html

1 comment :

XXXX. said...

ΩΣΤΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!!! ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ :

https://isxys.blogspot.com/2017/05/blog-post_31.html

"ΣΕ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ!!! ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ....ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ), ΔΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ....ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ,ΚΡΗΤΗ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΗΠΕΙΡΟΣ....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ "ΝΕΕΣ ΧΩΡΕΣ" ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟ 4ο ΡΑΙΧ."

Υ.Γ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ....ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΖΗΤΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩΝ.

ΧΧΧΧ.