26/05/2017

Το μεγάλο πρόβλημα...

...δεν είναι η υπογεννητικότητα, η ανεργία ή η λαθροεισβολή. Είναι η ιδεολογική μόλυνση.

Φαντάσου να έχεις παιδιά και να τα έχει μεγαλώσει ο Αυνανστασιάδης και η Αφρολουτροδίτη Αλ Ψωλέχ. Να είναι οι κόρες σου σε ΜΚΟ και να κάνουν πίπες στους λαθρόσαυρους και να αισθάνονται ευτυχείς και υπερήφανες. Να σου λένε ότι έχουν δικαιώματα οι λάθρο και οι γύφτοι. Ότι εμείς οι χρεοκοπημένοι πρέπει να ταΐζουμε όλη την πείνα του σύμπαντος. Να είναι οι γιοί σου άχρηστα ρεμάλια να ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες, στα τατουαζάδικα και στις πορείες της antifa. Να έχουν άποψη χωρίς να έχουν κολλήσει ένα (1) ένσημο. Πω πω εφιάλτης…

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΟ ΕΔΩ: http://mavri-fatria.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html

7 comments :

  1. Anonymous26/5/17 22:32

    πολιτισμικος μαρξισμος λεγεται...
    στην ελλαδα ειναι αναρχοκομουνιστικος εαμοβουλγαρικος, στη σουηδια ειναι λιμπεραλιστικος
    και τα 2 ειναι καρκινος και σε καταστρεφουν....

    ReplyDelete
  2. Anonymous27/5/17 19:30

    Διαβασα εχθες ολο το αρθρο. Ωραια τα λεει αλλα με ενοχλησε λιγο το παραπανισιο υβρεολογιο και δεν διεκρινα καποια προταση για λυση στο προβλημα.
    Στεκομαι στο οτι οταν θα καταρευσει η φουσκα της οικονομιας, η κατασταση θα γινει αμερικαν μπαρ.
    Για την Ελλαδα νομιζω οτι δεν θα γινει τιποτα αν δεν φαιρουν και αλλους λαθραιους ωστε να γεμισει ολη η επικρατεια.
    Θα ηθελα να ρωτησω για το διπλο νομισμα που λενε οτι θα φερουν αν εχει καποιος ιδεα το ποτε; Καποιοι λενε μετα τις εκλογες της Γερμανιας.

    ReplyDelete
  3. Anonymous27/5/17 20:35

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΚΕΝΤΡΩΟΙ,ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ,ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ κ.λ.π Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΟΔΟΣ....ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

    εισαι λαθος!
    οι αριστεροι θα εξαφανισουν τους ελληνες
    ποιος ειναι ο ΑΝΣΚ?
    υψιστος υπαριθμ ενας στοχος η εξαφανιση του εσωτερικου εχθρου του καρκινου της αριστερας που εμποδιζει καθε αναπτυξη και κατατρεφει καθε τι εθνικο και ελληνικο.
    μετα το εαμοβουλγαρικο κατοχικη καθεστως του 74 με ολες τις σεκτες του
    μετα λαθροεποικοι
    μετα τουρκοι
    μετα τουρκαλμπαν μπουλγκαρ και λοιπα μπαλκανια κτηνη
    μετα πορεια προς παγκοσμια δυναμη ξανα σε 3 γενιες με 100 εκατομμυρια ελληνες το ελαχιστο!

    ReplyDelete
  4. Anonymous28/5/17 13:08

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΛΑΟΥ

    εδω ειναι το προβλημα σου και το προβλημα σχεδον ολων των εθνικοπατριωτων
    οι αριστερι ΔΕΝ ειναι μερος του ελληνικου λαου ειναι απεναντι και εαντιον του ελληνικου λαου και μαζι με τον τουρκικο αλβανικο σκοπιανο ισλαμικο κ.λ.π λαο.
    δηλαδη με ολους τους εχθρους του ελληνικου λαου
    αν δεν το συνηδειτοποιησετε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα απολυτως!
    απο τη στιγμη που γινεσαι γιαχωβας παυεις να εχεις ελληνικη συνηδειση
    απο τη στιγμη που γινεις ισλαμιστης παυεις να εχεις ελληνικη σνηδειση
    απο τη στιγμη που γινεις αριστερος αναρχοκομουνιστης παυεις να εχεις ελληνικη συνηδειση και αποκτας ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη και στρεφεσαι με μισος εναντιον των πρωην συμπατριωτων σου στους οποιους θελεις να επιβαλεις την αρωστημενη θρησκεια σου τον μπολσεβικισμο σου δια της βιας. οποιος αντριδρα σφαζεται!
    χρονια μεσα σε ολους τους βοθρους της αριστερας τους ξερω απεξω και ανακατωτα κατι που ειναι αδυνατον σε ολους τους αλλους πυ δεν μπηκαν μεσα.
    καιρος να τους μαθετε και σεις μιας που αυτος ο καρκινος εδω και 100 χρονια καταστρεφει τις σαρκες του ελληνισμου(φυσικα μαζι με την ανικανοτητα και ανεπαρκεια των αστων και εθνικιστων να τον αντιμετωπισουν ...
    απαυτα που γραφει ο εθνικοπατριωτικος χωρος μας, δειχνει οτι ειναι τελειως εκτος τοπου χρονου εκτος πραγματικοτητας και κοινωνιας κλεισμενος ολη μερα μεσα στο ιντερνετ του....
    βγειτε εξω στη κοινωνια ανοιχτειτε συμετεχετε στα κοινα στους συλλογους γονεων στα σχολεια,στις συνδικαλιστικες ενωσεις, στα παν/μια στα γηπεδα στους χωρους εργασιας και διασκεδασης της νεολαιας σε ολους τους φορεις εστω και αγαρμπα στην αρχη οπως πολυ καλα κανει η χρυσαυγη ατσαλα αλλα αποκτα εμπειριες για το μελλον.μιμηθειτε τους νεο-εαμοβουλγαρους αριστερους επιτελους!
    ο εθνικος χωρος κατεξεφτελιστηκε ηττηθηκε πανηγυρικα και κατα κρατος το 74 και τεθηκε στο περιθωριο.
    με προφητολογιες εψιλολογιες ουφολογιες και λοπα αρρωστημενα βελοπουλικα και λιακοπυλικα τερτιπια οχι μονο δεν θα επικρατησουμε αλλα θα γινουμε ρεζιλι των σκυλιωνε των μπολσεβικικων...και μην ξεχνατε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο της νεολαιας ειναι αριστερο αναρχοκομουνιστικο!
    δεν εχετε ιδεα τι γινεται στα σχολεια και στα παν/μια
    κανονικο παιδομαζωωμα πλυση εγκεφαλου και λοβοτομη στα παιδια απο τους μαρξιστες εκπαιδευτικους
    ολοι οι αλλοι (δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι)ειναι ανυπαρκτοι!
    μονο η χρυσαυγη τολμησε και κατεβηκε για δευτερη φορα με υποψηφιους στις εκλογες των εκπαιδευτικων οι οποιοι αντεδρασαν λυσσαλεα και τους εσπασαν στο ξυλο στελνοντας τους στο νοσοκομειο. αλλα συνεχιζουν τον αγωνα (στον πραγματικο κοσμο....
    και ναι οι αριστεροι μισελληνες αναρχοκομουνιστες ειναι πανω απο το 50% του κοσμου εδω , οπως αντιστοιχα στη σουηδια οι αντισουηδοι αριστεριζοντες λιμπελραλιστες ειναι επισης πανω απο το 50% γιαυτο ειναι τελειωμενοι....
    και ναι το ξαναγραφω (αν και δεν αρεσει στον ΙΣΧΥΣ) οτι μονο μιμουμενοι τους αριστερους σε ολα και αποκτωντας κινηματικη εμπειρια με συλλογικη δραση μπρουμε να περισωσουμε πλεον κατι λιγο απο την ελλαδα( με ποταμους αιματος φυσικα...
    μην μπερδευεστε
    δεν ειναι δεξιοι εναντιον αριστερων ενας ακομα διχασμος μεταξυ ελληνων οπως ηταν ο εθνικος διχασμος μεταξυ βενιζελου -κων/νου και σταματηστε βρε παιδια και ειμαστε ολοι ελληνες και δεν υπαρχει δεξια δεν υπαρχει αριστερα μονο κοκκαλα υπαρχουν των ελληνων τα ιερα και αλλες τετοιες γραφικοτητες που λενε μονο οι εθνικοπατριωτες...ποτέ κανεις αριστερος δεν θα σου πει δεν υπαρχει αριστερα γιατι δεν θελουν εθνικη ενοτητα με τους ελληνες αλλα ταξικη ενοτητα με τους λαθρο τους.
    ολοι ο αλλοι διχασμοι και εμφυλιοι ηταν ενδοοικογενειακη ενδοελληνικη μας υποθεση.
    με τους αριστερους αναρχοκομουνιστες ΔΕΝ ειναι ενδοελληνικη για τους λογους που προανεφερα
    αν δεν το καταλαβει ο χωρος μας αυτο δεν κανουμε απολυτως τιποτα!

    αγαπητε ισχυς και μια ερωτηση για σενα
    ποια η αποψη σου γιαυτον τον πετροπουλο που τον ανακαλυψαμε τωρα τελευταια?
    για μας ειναι πολυ καλος εθνικιστης με γνωση και μια ευχαριστη εκπληξη...

    https://www.youtube.com/channel/UCw-qeRro8Z8RtB8hJ_uU9Wg/videos

    ReplyDelete
  5. Anonymous28/5/17 15:13

    εδω ενα καταπλητικο αρθρο παλι για τον πολιτισμικο μαρξισμο

    http://www.antepithesi.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2536:o-paralogismos-kai-i-koini-gnomi&Itemid=303

    ReplyDelete
  6. ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ Η ΙΣΧΥΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ (ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΥΔΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑ. ΤΟΝ Κο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ (ΕΝΕΚ) ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    Η ΙΣΧΥΣ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟ". (ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ).

    ΑΠΟΨΗ -ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΧΑΙΔΕΨΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΗΘΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΙ, ΠΙΟ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΘΕΤΑΙ , ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΥ.

    ReplyDelete
  7. ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΤΟΤΕ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ "ΠΑΡΑΘΥΡΑ" ΚΑΙ "ΠΟΡΤΕΣ" ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΕ Η ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΑΙΝΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΟΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟΣ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ.

    ΕΤΥΧΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΤΗ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΑΝΗΚΩ. ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΩΣ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ. ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΑΝΗΚΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

    ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ (ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΣ) ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΝΙΚΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ , ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ , ΟΥΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΙΤΑΛΟΣ, ΓΑΛΛΟΣ , ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΙΤΑΛΟΣ, ΓΑΛΛΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ "ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ", ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Π.Χ ΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Η Χ.Α ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ (ΑΠΟ) ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ , ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Η ΙΣΧΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΦΥΛΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΠΟΡΕΙΩΝ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ (ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ) ΤΗΝ ΚΡΥΠΤΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΗ ΦΑΝΕΡΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ(ΑΛΛΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΥΡΕΙΑΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ) , ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΘΩ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ.

    Ο ΜΕΣΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ (ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Ο ΜΕΣΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΩΝ.

    ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΗ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ReplyDelete