01/03/2017

Μέτωπο Ρωσίας-Κίνας κατά της ανάπτυξης THAAD στην Κορέα (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ)

Την απόφαση να εντείνουν τον μεταξύ τους συντονισμό με στόχο την επικείμενη ανάπτυξη του αντιβαλλιστικού συστήματος THAAD στο έδαφος της Νότιας Κορέας αποφάσισαν Μόσχα και Πεκίνο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών. Το σύστημα THAAD (Terminal High Altitude Area Defense) πρόκειται να αναπτυχθεί με στόχο την προστασία από το βαλλιστικό οπλοστάσιο της Βόρειας Κορέας. Όμως, το πανίσχυρο ραντάρ του συστήματος AN/TPY-2 (με εμβέλεια 600-900 χιλιόμετρα που είναι αποδεκτό, όμως Ρώσοι και Κινέζοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει τεχνικά τρόπος να αυξηθεί στα 2.000 χιλιόμετρα η κάλυψη) θα μπορεί να «βλέπει» και εντός της επικράτειας της Κίνας και της Ρωσίας, με αποτέλεσμα τις αναφορές ότι υπονομεύεται η εθνική τους ασφάλεια.

Ρωσία και Κίνα υποστηρίζουν ότι το σύστημα αυτό μόνο θα αποσταθεροποιήσει, μια άποψη με την οποία βέβαια διαφωνούν οι Νοτιοκορεάτες, οι οποίοι έσπευσαν να διευθετήσουν κάθε λεπτομέρεια και πλέον είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το σύστημα, πιθανότατα τον Ιούνιο, σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές. Η τελευταία εκκρεμότητα αφορούσε την εξασφάλιση εδαφικής έκτασης νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας Σεούλ που ανήκε στον επιχειρηματικό όμιλο Lotte Group, ο οποίος συμφώνησε να την πουλήσει. Μόσχα και Πεκίνο δεσμεύονται ότι θα αντιδράσουν, χωρίς βέβαια να διευκρινίσουν ποια μετρά εννοούν, αν και τα ΜΜΕ στην Κίνα καλούν για μποϊκοτάζ των νοτιοκορεατικών αυτοκινήτων, των κινητών τηλεφώνων και άλλων προϊόντων της νοτιοκορεατικής βιομηχανίας που έκαναν μεγάλους τζίρους στη Κίνα.

http://www.defence-point.gr/news/?p=172273

Beijing and Moscow have agreed to intensify their opposition of Seoul’s decision to deploy the U.S. missile defense system known as THAAD, according to a statement by the Chinese Foreign Ministry on Wednesday. Both countries feel the advanced radar capabilities of the THAAD system could be used for surveillance against them. Seoul and the United States maintain that the system is meant to defend against North Korea’s increasingly capable ballistic missile and nuclear programs.
The Cipher Take: China and Russia agreed to cooperate on this issue back in January, yet this latest announcement does not shed any additional light on how they would oppose THAAD. As South Korea’s most important trade partner, China’s economic leverage is a likely pressure point, but Russia’s own source of leverage is harder to discern. Whatever the two countries have in mind, it is unlikely to signal closer relations more broadly. China and Russia often cooperate on issues of mutual interest, without a larger strategic relationship. Opposition to an advanced U.S. missile defense system in their shared neighborhood certainly qualifies.

https://www.thecipherbrief.com/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ THAAD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ. ΕΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ
Κίνα: Ανάπτυξη διηπειρωτικών πύραυλων Dongfeng-41 στα Β.Α
Ρωσία-Κίνα: Συμφωνία για S-400, Sukhoi-35 και άλλων συστημάτων

«Θα είμαστε υπομονετικοί και θα περιμένουμε μια δήλωση όσον αφορά τις συγκεκριμένες ενέργειες που θα μας επιτρέψουν να καταλάβουμε (…) τις προοπτικές που υπάρχουν για τις διμερείς σχέσεις», δήλωσε ο Πεσκόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δημοσιογράφους. Ο Πεσκόφ έκανε το σχόλιο αυτό μετά την ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο. Μολονότι δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στη Ρωσία, σε μια πιθανή νύξη του στις προσπάθειες αναθέρμανσης των σχέσεων με τη Μόσχα, ο Τραμπ δήλωσε: «Η Αμερική προτίθεται να βρει νέους φίλους και να σφυρηλατήσει νέες συνεργασίες, εκεί που υπάρχουν κοινά συμφέροντα».

ΑΜΠΕ

9 comments :

  1. Anonymous1/3/17 21:11

    Μηπως οι επικυριαρχοι εχουν αποφασισει στρατιωτικη συμμαχια Ρωσσιας Κινας στον 3ο ΠΠ; Θα μπορουσε να επιτεθει η Κινα στην δυση μονη της και εχωντας πανω απτο κεφαλι της την Ρωσσια;
    Δεν ειμαι ειδικος, απλως αναρωτιεμαι. Ενα αλλο ερωτημα ειναι, αν γινει ετσι, με τι προπαγανδα θα πεισουν το Ρωσσικο λαο να πολεμησει τους Ευρωπαιους; Τι θα τους πουν;

    ReplyDelete
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΑΝ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ.

    ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΑΠΟ "ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ή ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ (ΑΜΜΕΣΗ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ή ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΝΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΡΩΣΣΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΝΜΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ..Π.Χ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ. ΕΑΝ Η ΡΩΣΣΙΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/3/17 23:31

    Μιας που μιλαμε για προπαγανδα, δειτε αυτο το βιντεο. Μπορει να λεει αληθειες αλλα κατι μου λεει οτι ισως ειναι και λιγο προπαγανδιστικο.

    https://www.youtube.com/watch?v=aEaw6ktxg-8

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/3/17 14:57

    Όπως έχω ξαναγράψει ο κεντρικός εχθρός των λευκών, είναι ο ακροαριστερος διεθνιστικος Σιωνισμός, που έχει έδρα την νέα Υόρκη(Jew York), την Καλιφόρνια, το Χόλιγουντ, κ.λ.π. Αυτοί είναι άρρωστοι εναντίον της λευκής φυλής, και ονειρεύονται την εξαφάνιση της. Η Κίνα, οι νέγροι(πιο φανατικοί στο να γενοκτονησουν τους λευκούς από τους κίτρινους), οι ισλαμιστές, κ.λ.π., δεν είναι τίποτα σε ένα ενωμένο λευκο μέτωπο που μπορεί να τελειώσει με όλους σε λίγες ώρες.

    ReplyDelete
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 14:57

    ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΛΙΕΣ , ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ . ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΔΛΔ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ. ΤΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ;

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΟΜΟΙΟΠΝΟΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ , ΤΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ , Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/3/17 18:00

      Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι, ουτοπία έτσι και αλλιώς είναι η ένωση κοινού μετώπου των λευκών που λέω παραπάνω, απλως για να σωθεί η ελληνική φυλή πρέπει να χυθεί πολύ αίμα, κυρίως των εβραιοαναρχοαριστερων αντιπάλων μας εσωτερικά, και επειδή σε περίπτωση που νικάμε το εσωτερικό μέτωπο, θα μας την πέσει από το εξωτερικό το μέτωπο Ρότσιλντ-σορρος, καλό θα ήταν να έχουμε κάποιες μεγάλες λευκές δυνάμεις μαζί μας, για να μην βρεθούμε βομβαρδισμενοι από ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, κ.λ.π. Επίσης επειδή την ομάδα του ισχύς την θεωρώ σημαντική, και ουσιαστικά είναι η μόνη υπολογίσιμη εθνικιστική ελληνική δύναμη στην Κρήτη, ποια άποψη έχει για το ενδεχόμενο να αποσχιστουμε οι Έλληνες εθνικιστές σε κάποια εδάφη του κράτους (π.χ., εκεί που ο πληθυσμός είναι πιο φιλικά προσκειμενος προς της ιδέες μας η και συντάσσεται μαζί μας) για να επιβιώσει μέρος της ελληνικής φυλής; αν ένα μέρος των κατοίκων αυτής της χώρας, θέλει να αυτοκτονήσει, και εφόσον δεν μπορούμε να επιβάλλουμε παντού την θέληση μας, λόγω αριθμών, πιστεύω ότι η φυλή είναι το σημαντικό και όχι το έδαφος. Όσοι μείνουμε διεκδικούμε εφόσον δυναμώσουμε εδάφη, και σε μερικές γενιές τα ξαναπερνουμε.

      Delete
  6. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΚΟΨΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΩΡΙΝΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΝΕΜΕΤΑΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ". ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ...ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΑΝ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ, (ΑΠΟΚΟΨΕΙΣ, ΑΠΟΣΧΙΣΕΙΣ) ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΤΕ. ΑΝ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous2/3/17 22:05

    Αγαπητο Ισχυς, στα σχολια παλαιοτερου αρθρου σου, ειχες προτεινει την διασπορα νεων Ελληνων. Στα μερη που ειχες προτεινει μεταξυ αλλων ηταν και η Λευκορωσια. Μπορεις να το δικαιολογησεις λιγακι; Τι προσφερει; Δεν θα μπορουσε να βρεθει στο ματι του κυκλωνα;

    ReplyDelete
  8. ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ. Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΑΝ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΤΟΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΒΠΠ, Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΕΣΘΟΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΗΚΑΝ.

    Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΡΩΣΙΑ. ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΡΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ. Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΩΣ ΜΕΓΓΕΝΗ. ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ.

    ReplyDelete