16/03/2017

Θα προσλαμβάνουν αλλοδαπούς για εργασία στα νοσοκομεία !

"Θα έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνονται αλλοδαποί εργαζόμενοι σε τομείς καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης σε νοσοκομεία, οι οποίοι πάντως θα μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 4 ετών και ότι γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.iefimerida.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ": ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ... ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ...!!!

6 comments :

  1. Anonymous16/3/17 16:32

    Με εντυπωσιάζει η χρήση μέλλοντος: "θα προσλαμβάνονται" (sic!)
    Εδώ και πολλά χρόνια την καθαριότητα των νοσοκομείων αναλαμβάνουν εταιρείες που απασχολούν ΜΟΝΟΝ αλλοδαπούς! Θυμηθείτε αυτόν που καθάριζε τα τζάμια επί υπουργείας νταλάρα και έπεσε και δεν είπε κανείς τι απέγινε γιατί δεν λεγόταν κούνεβα...
    Μέχρι πριν 10 χρόνια όποια εταιρεία αναλάμβανε δουλειές και εργολαβίες με το δημόσιο έπρεπε να έχει θεωρημένη κατάσταση από την επιθεώρηση εργασίας για το προσωπικό που απασχολεί και ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα! ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ;;;;;
    Νοσηλευόταν ο πατέρας μου με εγκεφαλικό τον Σεπτέμβριο του 2015 στο Γενικό Κρατικό Αθηνών και έψαχνα (Σαββάτο 2015) να βρω από που έρχεται κάπνα από τσιγάρα και έχει ντουμανιάσει ο διάδρομος και 2 ασθενείς στο πεντάκλινο που ήταν ο πατέρας μου και είχαν αναπνευστική υποστήριξη με οξυγόνο παθαίναν κρίση!!! Με κορόϊδευαν οι αλβανέζες καθαρίστριες ότι ήταν η ιδέα μου, μέχρι που είδα έναν πακιστανό που βγήκε με το τσιγάρο στο χέρι στον διάδρομο και έβαλα τις φωνές και ούρλιαζα ότι θα καλέσω το 100!!!
    Είχαν συνεργείο αλλοδαπών που βάφανε τα γραφεία των γιατρών (Β' Παθολογική κλινική) και καπνίζανε αρειμανίως δίπλα σε ασθενείς με αναπνευστική υποστήριξη!!!
    Κανείς δεν μιλούσε ελληνικά και κανείς δεν είναι δηλωμένος στο ΙΚΑ και φυσικά κανείς δεν έχει ελεγχθεί ιατρικά αν μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε ασθενείς...
    ΜΕΤΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΟΙ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΜΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ....
    Υ.Γ. Όλα αυτά τα συνεργεία υπογράφουν δήλωση του 105 ότι δεν απασχολούν προσωπικό (οι αόρατοι πακιστανοί θα έπρεπε να λέγονται) και κάθε τόσο αλλάζουν Α.Φ.Μ. Πως δικαιολογούν τον καθαρισμό τόσων νοσοκομείων - γραφείων - δημόσιων κτιρίων κανείς δεν ψάχνει...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΙΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ . Ο Α ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. Ο Α ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Α, ΟΧΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ , ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ , ΠΟΥ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ" ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ -ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ..."ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ", ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.

    Υ.Γ: ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΤΑΔΕ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΤΙΒΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΦΑΚΕΛΟΣ. ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΗΓΜΑ ΑΥΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ "ΚΩΛΟΧΑΝΙΟΥ" , ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΗΜΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous16/3/17 18:00

    Οι "εταιρείες" αυτές που απασχολούν αλλοδαπούς και "καθαρίζουν" το δημόσιο κοστίζουν τουλάχιστον 10 φορές παραπάνω από το να είχε το δημόσιο μόνιμες καθαρίστριες.
    Βέβαια πίσω από αυτές τις "εταιρείες" κρύβονται οι "γνωστοί - άγνωστοι" που παίρνουν όλα τα έργα του δημοσίου και φυσικά ανήκουν στην κλίκα των κυβερνώντων και των συγγενών τους και των παρατρεχάμενων και γιαυτό και η ευκολία συχνής αλλαγής Α.Φ.Μ.
    Είναι τόσο καλά εδραιωμένη η κατάσταση των "εταιρειών" που μου φάνηκε εξωπραγματικό να θέλουν να τις διώξουν για να πάρουν μόνιμους αλλοδαπούς.
    Προσωπικά πιστεύω ότι θέλουν να δημιουργηθεί ένα κλίμα αισιοδοξίας μεταξύ των αλλοδαπών για τακτοποίηση στο δημόσιο, ώστε να τους έχουν στο περίμενε των διορισμών και εν τω μεταξύ να έχουν ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
    Πιστεύω λοιπόν ότι όντως θα διορίσουν κάποιους (από τους πιό παλιούς και κατά συνέπεια δοκιμασμένους και έμπιστους) οι υπόλοιποι θα είναι στο περίμενε και οι εταιρείες θα συνεχίσουν τις δουλειές ως συνήθως...
    Α.Α.

    ReplyDelete
  4. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΝΤΩΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΔΛΔ ΟΠΩΣ Η ΜΑΦΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟ ΡΗΓΚΑΝ ΕΠΟΧΗΣ, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕ, ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΛΑ. ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΔΥΟ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ" ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ.
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΝΕΟ-ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ.

    Υ.Γ-1: ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ.

    Υ.Γ-2: ΤΗΝ ΟΛΗ "ΚΟΜΠΙΝΑ" ΤΗΝ "ΨIΛΙΑΣΤΗΚΑΝ" ΚΑΙ ΟΙ "ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ' ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ-SYNTROFOI ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΗΜΙ-ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΧΟΡΗΓΟΥΝ "ΒΑΟΥΤΣΕΡ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ). ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΠΙΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΥΟ ΕΤΗ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.

    Υ.Γ-3: ΟΝΤΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ" ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ . ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΦΥΣIΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ) ΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ... "CLEARANCE"

    ReplyDelete
  5. Anonymous16/3/17 18:46

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ - ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  6. Anonymous16/3/17 19:08

    Οι Έλληνες αρκούνται στα ούστ! Όπως κάνεις στη γάτα ψιτ!

    Νέα στοιχεία δείχνουν άτομα που έχουν γεννηθεί μετά το 1983, επίσης γνωστή ως νέα χιλιετία, είναι πιο πιθανό να έχουν δανειστεί χρήματα από τους φίλους και την οικογένεια ή πωλούν τα υπάρχοντά τους για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Από sputnik

    ReplyDelete