16/03/2017

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Γιατί η λάσπη των ΜΜΕ δεν αγγίζει την Χρυσή Αυγή

Ο λαός δεν τους πιστεύει! Μόνον το 7% των Ελλήνων πιστεύει ότι τα ΜΜΕ στην Πατρίδα μας είναι ανεξάρτητα

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα τελευταία έτη ευρίσκεται κυριολεκτικά στο απόσπασμα από τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η λάσπη η οποία έχει εκτοξευτεί εναντίον της δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ζωή του τόπου! Ταυτόχρονα, πέρα από τις συκοφαντικές επιθέσεις, υφίσταται και μία συνωμοσία σιωπής με τον πλήρη αποκλεισμό της από τα μεγάλα ΜΜΕ. Ακόμη και τις δηλώσεις του γράφοντος, επικεφαλής του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, καθώς και τις ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου του κόμματός μας, δεν τις παρουσιάζουν στα δελτία ειδήσεων όπως έχουν υποχρέωση από το ίδιο το Σύνταγμα. Ασφαλώς για το θέμα αυτό ευθύνη φέρει πέρα από τους δημοσιογράφους και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), η ανεξάρτητη αρχή που έχει καθήκον και υποχρέωση να τηρείται το Σύνταγμα και οι νόμοι από τις συχνότητες, οι οποίες ανήκουν στον Ελληνικό Λαό. Όλοι αυτοί που μας πολεμούν με τόση λύσσα θα περίμεναν και θα περιμένουν μάταια και εις το μέλλον να εκμηδενίσουν το Κίνημά μας με τα ψέματα και τις συκοφαντίες. Όμως, αυτό δεν συνέβη και ούτε θα συμβεί για έναν απλούστατο λόγο: Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!

Πριν λίγες ημέρες σε εκδήλωση του Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε μία έρευνα του Ινστιτούτου Ρόιτερ για την μελέτη της δημοσιογραφίας από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η έρευνα διενεργήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου και το δείγμα από την Ελλάδα ήταν 2.036 άτομα. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η δήλωση των καθηγητών του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτου και κας. Δημητρακοπούλου οι οποίοι ήταν και οι υπεύθυνοι για την έκδοση των αποτελεσμάτων για την Ελλάδα. Οι δυο καθηγητές δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Καταγράφεται μια γενικότερη ένδειξη αμφισβήτησης στο πολιτικό σύστημα, με παράλληλη έλλειψη εμπιστοσύνης στα ΜΜΕ, τα οποία εκτιμούν ότι επηρεάζονται από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα και ειδικά στην Ελλάδα, το ποσοστό αυτό προσεγγίζει ποσοστά πρωτόγνωρα. Το γεγονός αποδίδεται στη σύνδεση της εμπιστοσύνης στα ΜΜΕ με τη γενικότερη εμπιστοσύνη στο πολιτικό σύστημα». Για τον τρόπο που λειτουργούν και το πόσο… “ανεξάρτητα” από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα λειτουργούν τα ΜΜΕ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με αποτελέσματα της ερεύνης μόνον το 7% στην Ελλάδα, θεωρούν ότι τα ΜΜΕ είναι ανεξάρτητα από αθέμιτες επιρροές.

Μάταιος λοιπόν ο κόπος των πληρωμένων κονδυλοφόρων και των ψευδολόγων των τηλεπαράθυρων να κάμψουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αφού μόνον ένα 7% πιστεύει ότι είναι ανεξάρτητοι. Σύμφωνα επίσης με την ίδια έρευνα, η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στις ειδήσεις είναι μόλις στο 20%, στα ΜΜΕ γενικά 16% και όσο για τους δημοσιογράφους τους εμπιστεύεται μόνον ένα 11% των Ελλήνων και αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα αυτή έγινε σε 26 χώρες και ότι τα χαμηλότερα ποσοστά εμπιστοσύνης ανευρέθησαν στην Ελλάδα! Ό,τι και να κάνουν λοιπόν, όση λάσπη και να ρίξουν εναντίον μας δεν πρόκειται να μας σταματήσουν, απλά καθυστερούν αυτό που έρχεται. Δηλαδή μια ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή του Εθνικιστικού κινήματος από τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό. Χειμαζόμενο όχι μόνον από τον διεθνή οικονομικό πόλεμο, αλλά και από την σαπίλα και την διαφθορά, που κυριαρχούν στην δημόσια ζωή της χώρας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

2 comments :

  1. Anonymous16/3/17 17:59

    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ. ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ, ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  2. ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΒΑΛΙΤΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο "ΠΡΟΕΔΡΑΣ" ή ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΤΑ ΨΙΛΟΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΓΚΟΙ. ΕΤΣΙ ΖΟΥΜΕ ΧΛΙΔΑΤΗ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ . ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.

    ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, ΘΕΣΗΣ, ΑΠΟΨΗΣ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ή ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ή ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ή ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete