08/03/2017

Συνάντηση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου με Κρητικούς αγρότες στην Βουλή

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία Κρητικών αγροτών στο γραφείο του στην Βουλή. Στην συνάντηση ήταν παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, Γ. Σπυρόπουλος. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση των Ελλήνων Εθνικιστών στα δίκαια αιτήματα τους, επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά πως οι αγρότες είναι η ψυχή του Έθνους.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=mymFRFiJLIE

Φωτογραφίες: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-agrotes-einai-h-psuchh-tou-ethnous-sunanthsh-n.-g.-michaloliakou-me-krht

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΟΣΤΡΑΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΟΛΟΙ ΣΑΣ;



4 comments :

  1. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΦΥΛΗ, ΤΟ ΑΙΜΑ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ 1000% ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΤΟ .."ΕΧΝΟΣ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/3/17 23:31

    Η Ελληνική σημαία δεν είναι σύμβολο της δουλείας μας στις "δυνάμεις" που επινόησαν το άθλιο αυτό κράτος. Αυτή γιατί δεν ενοχλεί λοιπόν; Μπορεί κάποιοι να έχουν ύπουλα σχέδια για την Κρήτη, αλλά χειρότερα από αυτά που έχουν για την Ελλάδα μπορεί να είναι; Μέσα σε αυτό το καθεστώς που βιώνουμε τι μέλλον έχει το ελληνικό έθνος; Γιατί δεν είναι καλύτερα μακρυά από αυτήν την ψευτοελλάδα;

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/3/17 07:14

    Η γενετική έρευνα έχει δείξει ότι οι κρητες είναι Ελληνες, όπως λέει και ο ισχύς όμως δεν έχουν εθνική συνείδηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάμε, τουναντιον αποτελεί μέρος του dna μας η αυτοκαταστροφη.
    Όσων αφορά την σημαία της κριτικής πολιτείας, προφανώς υπάρχει άγνοια περί του τη συμβολίζει, γιαυτό και έγινε μόδα το σχετικό αυτοκόλλητο που είχαν βάλει πολλοί στα αυτοκίνητα τους μια περίοδο., Το φαινόμενο φαίνεται να σπανιζει πλέον πάντως.
    Δεν δικαιολογο τους ξεπουλημενους στον παρα κρητες αλλά δεν δέχομαι και κανέναν να μας κατηγορεί ως μη Ελληνες σε βιολογικό επίπεδο ιδιαίτερα αφού υπάρχουν οι σχετικές έρευνες. Στο κάτω κάτω είχαμε τα μισά χρόνια τουρκοκρατιας από την ηπειρωτική Ελλάδα, οι δε αραβες βρίσκονταν στο ανατολικό μέρος περισσότερο, μέρος για το οποίο το dna δείχνει απαραλακτο από την μινωικη εποχή -οροπεδιο Λασιθίου-, στα δε δυτικοτερα τμήματα του νησιού, στις αστικές περιοχές επικράτησε το ενετικο στοιχείο, λευκοί Ευρωπαίοι με Ελληνικό dna δλδ.
    Θα κλείσω λέγοντας ότι αν και ευχαριστήθηκα τις φαπες που έριξαν οι ματατζιδες στους κρητες, ορισμένοι εξ αυτών έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και μαχητικοτητα έναντι υπερτερα οπλισμενων ανδρών και δεν μασισαν από χημικά και γλοπς. Μακάρι να έδειχναν το μισό ζήλο σε θέματα που αφορούν το έθνος.


    12G

    ReplyDelete
  4. ΟΧΙ . Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΥΛΗ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΩΣΗ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΞΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΝ. Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ Κ.Λ.Π ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΡΗΤΕΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΓΙΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ. ΗΔΗ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Η ΓΑΥΔΟΣ ΚΑΙ Η ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ.

    ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.

    Η ΨΕΥΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕ ΕΝΩΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΕΟΕΠΟΙΚΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΗΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ . ΕΜΕΙΣ ΕΝΟΧΛΟΥΜΑΣΤΕ.

    ReplyDelete