14/03/2017

Ηλίας Κασιδιάρης: Γιατί η Χρυσή Αυγή πολύ σύντομα θα έχει περάσει τον Σύριζα

Την περασμένη Κυριακή βρεθήκαμε στην Κατερίνη, σε προγραμματισμένη ανοικτή εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο «Εκάβη». Τα κανάλια καλλιεργούσαν επί ημέρες κλίμα τρομοκρατίας με ειδήσεις του στυλ: «Ανεπιθύμητος ο Ηλίας Κασιδιάρης», «Σε κλοιό αντισυγκεντρώσεων οι ομιλίες της Χρυσής Αυγής» κλπ. Παρά την ασταμάτητη προπαγάνδα, παρά τον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, παρά την παρακρατική τρομοκρατία των θρασύδειλων ροπαλοφόρων, η εκδήλωσή μας είχε τεράστια επιτυχία και η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τις εκατοντάδες των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής. Το αποτέλεσμα της τρομολαγνείας των ΜΜΕ ήταν το ακριβώς αντίθετο από το αναμενόμενο. Προφανώς έπαιξε ρόλο και η άμεσή αντίδρασή μας στον Βόλο, όταν τριάντα παρακρατικά κοπρόσκυλα επιχείρησαν να εισβάλλουν στο στούντιο που έδινα συνέντευξη: αμέσως μόλις η παρουσία τους έγινε αντιληπτή, εξήλθα του καναλιού μαζί με άλλους τέσσερις Συναγωνιστές και τα παρακρατικά ποντίκια κρύφτηκαν στις τρύπες τους. Τα καθεστωτικά μέσα παρουσίασαν μονομερώς το γεγονός αυτός, έριξαν λάσπη στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και έκρυψαν τις εικόνες των παρακρατικών με τις κουκούλες και τα δολοφονικά σύνεργα: (Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=JSkBOl6btMk)

Με υψηλό ηθικό και αδιαφορώντας για την αστυνομοκρατία και τις αντισυγκεντρώσεις, περισσότεροι από χίλιοι Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν στις ομιλίες μας σε Λάρισα και Κατερίνη. Ενδεικτικά παραθέτω μία εικόνα που κυκλοφορεί στο facebook και συγκρίνει την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Λάρισα με μία αντίστοιχη εκδήλωση του Σύριζα στην Ξάνθη (πόλη που μέχρι πρότινος αποτελούσε προπύργιο των μνημονιακών κομμουνιστών του Τσίπρα). Κατάμεστη η αίθουσα για την Χρυσή Αυγή, δέκα μπαρμπάδες που κοιμούνται στην ομιλία Σκουρλέτη. Επανέρχομαι στην Κατερίνη: μία ημέρα πριν από εμάς, μιλούσε στην ίδια πόλη ο Βούτσης, που ως πρόεδρος της βουλής, αποτελεί το δεύτερο πιο προβεβλημένο στέλεχος του Σύριζα μετά τον Τσίπρα. Οι πονηροί συριζαίοι, που ήξεραν ότι κανείς δεν θα ενδιαφερθεί να ακούσει τις φλυαρίες του Βούτση, συνδύασαν την ομιλία του με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης. Παρ’ όλα αυτά, τελικά μαζεύτηκαν 3 κι ο κούκος, γέμισαν μόνο τα πρώτα τραπέζια και το υπόλοιπο μαγαζί παρέμεινε άδειο. Σημειωτέον ότι ο Σύριζα εκλέγει 4 βουλευτές στην Πιερία, άρα στην εν λόγω εκδήλωση (με τα άδεια τραπέζια) δεν πάτησαν ούτε οι συγγενείς των βουλευτών του.

Σε αντίθεση με τα ελάχιστα βολεμένα γερόντια, που στηρίζουν τον Τσίπρα, στο πλευρό της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σύσσωμη η Νεολαία της Κατερίνης, που περιφρούρησε από νωρίς τον χώρο της εκδήλωσης και έστειλε το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: «Οι Νέοι είναι στο πλευρό μας, άρα το μέλλον μας ανήκει». Όπως έγραψε πολύ πρόσφατα στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο έγκυρος δημοσιογράφος Νίκος Σίμος, ο υπουργός (και δημοσκόπος) Βερναρδάκης εισηγείται στον Τσίπρα να κάνει τώρα εκλογές, γιατί μετά το καλοκαίρι: «ο Σύριζα θα είναι τρίτος και η Χρυσή Αυγή δεύτερη». Η περιοδεία μας σε Θεσσαλία και Μακεδονία το περασμένο Σαββατοκύριακο επιβεβαιώνει αυτή την άποψη. Η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος είναι ραγδαία, γι’ αυτό και εντείνονται οι διώξεις, οι επιθέσεις, η συνωμοσία της σιωπής από τα κανάλια της διαπλοκής. Σημειώστε ότι την εκδήλωση της Λάρισας κάλυπταν όλα τα μεγάλα κανάλια των Αθηνών (Alpha, ANT1 κ.ο.κ.). Μέχρι και το πρακτορείο «Ευρωκίνηση» είχε αποστείλει φωτορεπόρτερ του στην εκδήλωση! Φυσικά, οι εικόνες των εκατοντάδων Εθνικιστών και το μέγα πάθος τους δεν προβλήθηκαν ποτέ και πουθενά.

ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ είναι το μεγάλο σύνθημα των ημερών. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος εξαπλώνεται και ενισχύεται ραγδαία σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Πολύ σύντομα θα έχει περάσει τον Σύριζα, που φθείρεται και καταρρέει. Όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές, ο στόχος είναι ένας: Δεύτερη θέση και η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Ηλίας Κασιδιάρης

7 comments :

  1. Anonymous14/3/17 22:15

    και δηλαδη αμα περασει τον συριζα τι θα αλλάξει?

    ReplyDelete
  2. Anonymous14/3/17 22:25

    Θα συμφωνήσω εν μέρη με τα λεγόμενα του χχχ, θα έπρεπε να κάτσει και να τις φάει κιόλας! Τίποτα καλύτερο από το να έβγαινε στα κανάλια με μαυρισμένη μούρη την επόμενη μέρα, τώρα τον είδαν πάλι με την παρέα του να κρατάει ρόπαλα κλπ Δεν έχουν μάθει πως παίζεται τι παιχνίδι ακόμα!


    12G

    ReplyDelete
  3. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ Χ.Α; ΤΙ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ... Η ΘΥΜΑΤΟΠΟΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΟΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ...

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΚΟΠΡΟΖΩΩΝ...

    ReplyDelete
  4. Anonymous15/3/17 02:36

    Ναι θα συμφωνήσω απόλυτα με το ισχύς, τα ίδια ήθελα να γράψω. Έλεος με κάποιους που λένε ότι είναι εθνικιστές και γράφουν τέτοια. Έπρεπε να στείλουν σε χαρτοσακουλες καμία 15αρια από τα σκουπίδια του σορρος, που παινευονται κιόλας για τις δολοφονίες και άλλες φονικές επιθέσεις εναντίον διαφόρων εθνικιστών, και γενικά οποίου δηλώνει Έλλην. Πρέπει επιτέλους να ισχύουν οι αρχαίοι νόμοι του έθνους και οι ανταρσυοαντιφα, και σια του σορρος, να εκτελούνται αγριως μαζί με τις οικογένειές τους. Για κάθε έναν Έλληνα που τρώνε η χτυπάνε, πρέπει να μαζεύουν εκατόμβες σε χαρτοσακουλες, και κάποιοι που δηλώνουν και εθνικιστές κάθονται και ανησυχούν τι θα πει το τρισαθλιο πλήθος, που ψηφίζει όλους αυτούς τους εβραιοπροδοτες τόσες δεκαετίες, και δεν έπρεπε να έχει καν ιθαγένεια.

    ReplyDelete
  5. Anonymous15/3/17 06:25

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  6. Anonymous15/3/17 13:13

    Τα "δεν είναι ίδιον των εθνικιστών" και οι λοιπές ηρωικές παρλαπίπες δεν κερδίζουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι! Χρόνια τώρα παίζουμε έτσι "μπάλα" και όλο δολοφόνους και φασίστες μας λένε, οι δε ψηφοφόροι έχουν φάει το παραμύθι και μας αποφεύγουν! Και βέβαια τα πάντα πρέπει να γίνονται επί σκοπού αφού ο τελικός σκοπός αφορά την σωτηρία της φυλής μας, και βέβαια θα πρέπει να μοιάσουμε σε αυτά τα ζώα που πήραν την εξουσία, επίσημη και ανεπίσημη, με τακτικές τις οποίες καλά θα κάνουμε να αντιγράψουμε. Σε αυτό και μόνο καλά θα είναι να τους μοιάσουμε!


    12G

    ReplyDelete
  7. 12G

    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ... ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΩΣ ΘΥΜΑ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ. ΕΣΥ, ΑΛΛΟΙ, ΟΠΟΙΟΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΗΡΩΙΚΕΣ "ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ". ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

    ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΕ, ΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΙΣΧΥΡΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ "ΛΑΟΥ". ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΙΛΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΦΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΥΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ,(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ "ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ". Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η ΤΩΡΙΝΗ "ΔΙΑΦΩΝΙΑ" ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

    ReplyDelete