05/03/2017

Ο Πούτιν συναντά μέσα σ΄ ένα 24ωρο Ερντογάν και Νετανιάχου.

O ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα έχει συνάντηση με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στις 9 Μαρτίου και στις 10 Μαρτίου με τον τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε σήμερα στο Sputnik ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. “Οι συναντήσεις βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας”, είπε ο Πεσκόφ απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Νωρίτερα σήμερα ο Νετανιάχου δήλωσε ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Μόσχα την Πέμπτη για συνομιλίες με τον Πούτιν σχετικά με τις προσπάθειες του Ιράν να αποκτήσει μια μόνιμη παρουσία στη Συρία. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η τουρκική πρεσβεία στη Ρωσία επιβεβαίωσε τα σχέδια του Ερντογάν να επισκεφθεί τη Ρωσία στις 9 και 10 Μαρτίου.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ". ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ...ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΜΑΣ.

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ (ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ) ΠΩΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΑΣ), ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΑΣ (ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΤΕ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Υ.Γ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥΝ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ (ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ), ΠΛΗΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΣΟ, ΚΑΡΠΑΘΟ ΚΑΙ ΚΥΘΗΡΑ), ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΟΙ ΗΠΑ. (ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ). ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. (ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΙΣΩΣ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ-ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ).

ΕΙΚΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ... ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ: https://isxys.blogspot.com/2016/11/blog-post_792.html

No comments :

Post a Comment