6.3.17

ΗΠΑ: Τοποθέτησαν Μουσουλμάνο στρατιωτικό ιερέα σε 14.000 ως επί το πλείστον χριστιανούς στρατιώτες. (Army makes history by putting Muslim in charge of 14,000 US soldiers’ spiritual needs)

Ο αντισυνταγματάρχης Khallid Shabazz, ένας μουσουλμάνος ιερέας, έχει αποδεχθεί την θέση να χειρίζεται τις πνευματικές υποθέσεις των 14.000 ως επί το πλείστον χριστιανών στρατιωτών.  Από τους 1.400 ιερείς στο στρατό, μόνο πέντε είναι μουσουλμάνοι και σε όλες τις στρατιωτικές υπηρεσίες, υπάρχουν μόνο δέκα μουσουλμάνοι εφημέριοι συνολικά.  Ο Σαμπάζ, που το κανονικό του όνομα είναι Michael Barnes, γεννήθηκε Λουθηρανός χριστιανός στην Λουιζιάνα. Αργότερα εντάχθηκε στο στρατό στα 23 του και τοποθετήθηκε στη Γερμανία. Υπηρέτησε ως εφημέριος για 18 χρόνια, πηγαίνοντας στο Ιράκ, στο Κοσσυφοπέδιο και στο Γκουαντάναμο. Σύμφωνα με επίσημη αναφορά του υπουργείου άμυνας, στον αμερικανικό στρατό υπάρχουν περίπου 6.000 μουσουλμάνοι, σε έναν συνολικό αριθμό 1.3 εκατομμυρίου ενεργών στρατιωτών.

Η είδηση εδώ: http://dailycaller.com/2017/02/27/muslim-army-chaplain-takes-command-of-14000-mostly-christian-soldiers/
Με πηγή εδώ:  http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/national/national-security/article135249589.html

Είναι άλλο ένα σύμπτωμα χριστιανοφοβίας και ισλαμολαγνείας; Είναι κάποιου είδους «εκδίκηση» κατά του προέδρου Trump; Δεν υπήρχαν χριστιανοί εφημέριοι διαθέσιμοι; Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι ένας Χριστιανός ιερέας θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος ηγέτης για ένα συντριπτικά χριστιανικό πληθυσμό στο στρατό; Εάν ένας Χριστιανός ιερέας είχε διοριστεί ως ο «πνευματικός ηγέτης» μιας συντριπτικά μουσουλμανικής στρατιωτικής δύναμης, δεν θα υπήρχαν διαμαρτυρίες; Πώς θα χειριστεί ο κύριος "Khallid Shabazz" «τις πνευματικές υποθέσεις» των 14.000 ως επί το πλείστον χριστιανών στρατιωτών; Αν ζητήσουν πνευματική τροφή από ποιο ιερό βιβλίο θα τους την δώσει; Αν ζητήσουν προσευχή για κάποιο πρόβλημα σε ποιον θα τους πει να την απευθύνουν και ποιον Θεό θα επικαλεστεί ο ίδιος; Αν κάποιος στρατιώτης επικαλεστεί την θεότητα του Ιησού Χριστού, δεν θα ακούσει να του λέει «Είναι άπιστοι πραγματικά, αυτοί που λένε ότι ο Αλλάχ είναι ο Χριστός, ο γιος της Μαρίας» (Κοράνι 5:17); Αν θέλει κάποιος στρατιώτης να τηρήσει την Μεγάλη Παρασκευή, δεν θα ακούσει να του λέει «δεν τον σκότωσαν, ούτε τον σταύρωσαν (τον Χριστό), αλλά έτσι τους φάνηκε» (Κοράνι 4: 157); Ποιος εγγυάται ότι τον περισσότερο χρόνο του ο Σαμπάζ δεν θα τον ξοδεύει υποστηρίζοντας το Ισλάμ, ώστε να αποτραπούν «αντι-μουσουλμανικά» περιστατικά στις στρατιωτικές βάσεις; Φυσικά, είναι βέβαιο ότι δεν θα ακουστεί καμία κριτική εκ μέρους του Χριστιανισμού για το Κοράνι. Αυτό θα αποτελούσε "ισλαμοφοβία".

Τα τελευταία χρόνια ο αμερικάνικος στρατός γίνεται ολοένα και πιο αφιλόξενο μέρος για χριστιανούς. Πολλοί χριστιανοί εγκαταλείπουν την στρατιωτική καριέρα ή αποθαρρύνονται να την ακολουθήσουν, λόγω του «εχθρικού περιβάλλοντος εργασίας» που δεν τους αφήνει να εκφράσουν τις πεποιθήσεις τους ανοιχτά. Ο Michael Berry, ανώτερος σύμβουλος του Ινστιτούτο Ελευθερίας, μιας νομικής εταιρίας με έδρα το Τέξας που είναι αφιερωμένη στην υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας στην Αμερική, μίλησε πρόσφατα για περιπτώσεις υψηλού προφίλ στρατιωτικών ιερέων που αντιμετωπίζουν «τιμωρία» επειδή σε ιδιωτικές συνεδρίες συμβουλευτικής εξέφρασαν τις απόψεις τους που εναρμονίζονται με τις διδασκαλίες της θρησκείας τους! Ιδιαίτερα «ενοχλητικές» τελευταία, είναι οι χριστιανικές απόψεις για την ομοφυλοφιλία και τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ, εδώ κι εδώ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  "Ιδιαίτερα «ενοχλητικές» τελευταία, είναι οι χριστιανικές απόψεις για την ομοφυλοφιλία και τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων". ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ; ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΑΤΟΠΟ.

1 comment :

Anonymous said...

Να υπενθυμίσουμε ότι "army makes history" για μία ακόμα φορά αφού η πρώτη ήταν με τον οπισθογεμή τσιφτε αρχηγό του στρατεύματος που έβαλαν πέρυσι! Τα θερμά μας συγχαρητήρια για τον πολιτισμό της κόκα κόλα και της... κόκα σκέτο!


12G