6.3.17

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Η Ελλάδα είναι πόλος σταθερότητας και δεν επιθυμεί εντάσεις .

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας η οποία αποτελεί το «πιο ζεστό σημείο του πλανήτη μας» λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χώρες της περιοχής- Λιβύη, Συρία, Τουρκία- με στόχο η χώρα μας να παραμείνει πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» στην ΕΤ1. Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή, επανέλαβε. Οι Ένοπλες Δυνάμεις αξιοποιούν τις υφιστάμενες δυνατότητές τους λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, βελτιώνονται και αναδιοργανώνονται με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παράλληλα με τις δυνατότητες τους λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας, πρόσθεσε αναφερόμενος στο κοινωνικό έργο τους. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετικά σημαντική συμβολή των Ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση του «πολύ σοβαρού» προβλήματος της προσφυγικής ροής, μέσα από τη δημιουργία των δομών φιλοξενίας.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων τονίζοντας ότι αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος της χώρας.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΑΣ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ... ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΡΧΗΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΗΓΕ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΙΠΙΣ ή ΜΗΠΩΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ; ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΣΟΥ ΡΟΛΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΛΟΔΕΧΕΣΑΙ.

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ... ΛΕΞΗ, ΟΚΤΩ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Π.......

Υ.Γ: ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ... "ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ". ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ "0". ΑΥΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙΣ "0" ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ. 

3 comments :

Anonymous said...

''ΑΡΧΗΓΕ'' ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΛΕΞΗ,ΕΞΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Α...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ Ο ΜΠΟΝΑΝΟΣ...ΝΤΑΒΟΣ...ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ...ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;
ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ:

ΗΜΙΘΕΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΑΤΟΥΝΤΑΣ.

Anonymous said...

"Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και με ψυχραιμία τις προκλήσεις"

Χαχαχαχ, ο απόγονος του Αρχίδαμου βρε! Φαντάζομαι τον αρχαίο σπαρτιάτη να μιλάει στην απέλα: "Βρε παιδιά, ψυχραιμία, μην κάνουμε πόλεμο με τους αθηναίους τώρα, ένα τοίχο έφτιαξαν δεν έγινε και τίποτα!" Χαχαχαχ!


12G