08/02/2017

Ελληνική Θρησκεία και βιολογική υπόσταση του Ελληνισμού

Έχουμε ξαναπεί ότι κάποιοι εξομοιάζουν τον Ελληνισμό με το σουβλάκι. Άλλος απορρίπτει την θρησκευτική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την βιολογική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την νομισματική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την εδαφική του συνιστώσα, άλλος απορρίπτει την γλωσσική του συνιστώσα. Διαμορφώνουν έναν Ελληνισμό όπως ταιριάζει στην ατομική τους προτίμηση. Ένα κωμικοτραγικό φαινόμενο της σύγχρονης Ελλάδος είναι να βλέπουμε φυλετιστές χριστιανούς και αντιφυλετιστές εθνικούς. Εκτός από την κριτική στους χριστιανούς, θα πρέπει λοιπόν να ασχοληθούμε και με τα του οίκου μας. Επειδή αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα προέρχονται από την Αριστερά και συγχρόνως αντιπαθούν τον ναζισμό, στο ζήτημα του εποικισμού της Πατρίδος μας, αναβλύζουν από την ψυχή τους αρρωστημένα «ανθρωπιστικά» συναισθήματα. Αλλά κάνουν και ένα βήμα παραπέρα: αρνούνται την βιολογική κληρονομιά του Λαού μας. Θεωρούν ότι όσοι μιλούν υπέρ της φυλής, είναι εξ ορισμού νεοναζί, φασίστες κλπ.

Αν δεχτούμε την άποψη της συγκεκριμένης τάσεως, το κίνημα της Ελληνικής Θρησκείας, θα πρέπει να δηλώσει ευθαρσώς και δημοσίως ότι...
  • ...δεν υφίστανται βιολογικοί νόμοι κληρονομικότητος. Πράγμα σαφώς ανόητο.
  • ...αν οι Ελληνίδες κάνουν παιδιά με μαύρους και οι Έλληνες με ασιάτισες, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο με αυτό της ενδογαμίας Ελλήνων και Ελληνίδων, ήτοι δεν πρόκειται να παρατηρήσουμε καμμία διαφορά στο πολιτιστικό και βιολογικό μέλλον του Ελληνισμού. Πράγμα σαφώς γελοίο.
  • ...η βιολογική ανθρωπολογία, η εθνολογία και το DNA, δεν έχουν καμμία απολύτως επιστημονική αξία στην αξιολόγηση και στην εξέλιξη των λαών. Πράγμα σαφώς ανιστόρητο, το οποίο θα μας κατέτασσε διεθνώς ως μία μονοθεϊστική αίρεση όπως ο χριστιανισμός, ο οποίος αφόρισε τα μαθηματικά και την ιατρική. Θα ήμασταν η πρώτη εθνική θρησκεία που θα "αφόριζε" την βιολογική ανθρωπολογία.
  • ...οι Πρόγονοί μας όχι μόνον ηρνούντο την ευγονική και κακώς τους αποδίδεται ο όρος και η συγκεκριμένη πρακτική, αλλά και ότι πχ οι Σπαρτιάτες ήταν φανατικοί αντιρατσιστές. Πράγμα σαφώς κωμικό.
Ας δούμε τώρα τις «ανθρωπιστικές» αντιλήψεις ωρισμένων Ελλήνων στο θρήσκευμα, οι οποίοι μιλούν για κακόμοιρους πρόσφυγες, μετανάστες κλπ. Ας δούμε τα θρησκευτικά αποτελέσματα αυτών των αντιλήψεων στην Χώρα μας.

Μέσα σε 25 χρόνια (1990-2015, μαχχ) έχει αλλάξει άρδην η αναλογία μονοθεϊστών-πολυθεϊστών στην Ελλάδα. Ενώ τα τελευταία 25 χρόνια ένα σημαντικό ποσοστών χριστιανών επανήλθε στην Ελληνική Θρησκεία, συγχρόνως αυξήθηκε κατακόρυφα το ποσοστό των μονοθεϊστών εν Ελλάδι εξ αιτίας της εισβολής λαθροεποίκων. Η αύξηση του ποσοστού των μονοθεϊστών στην Χώρα μας δεν φαίνεται να απασχολεί τους «ανθρωπιστές» της Ελληνικής Θρησκείας. Από την συμπεριφορά τους τεκμαίρεται ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε. Φαίνεται ότι η συμβουλή που δίνουν στον Λαό μας είναι να παραμένει απαθής στο εποικισμό της Χώρας μας, διότι άλλως κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε νεοναζί. Πώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος έναν Έλληνα στο θρήσκευμα ο οποίος αδιαφορεί για την κατακόρυφη άνοδο του μονοθεϊσμού στην Χώρα μας λόγω λαθρομεταναστεύσεως; ηλίθιο; αμόρφωτο; ανιστόρητο; ανεύθυνο; άτομο με ψυχοπαθολογικά ενοχικά συμπλέγματα; Όλα αυτά μαζί;

Όσοι Έλληνες στο θρήσκευμα θέλουν να παριστάνουν τους ανθρωπιστές, να το κάνουν με δική τους ατομική ευθύνη, χύνωντας το δικό τους αίμα, και όχι το αίμα όλων των Ελλήνων. Μπορούν να πάνε στην Αφρική, στην Μέση Ανατολή, ή στην Ασία, και εργαζόμενοι για κάποια διεθνιστική ΜΚΟ, να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα συμπλέγματά τους. Όταν όμως ο Ελληνισμός κινδυνεύει από βιολογικό αφανισμό λόγω εκτρώσεων, φυλετικής επιμειξίας, και εποικισμού, είναι αδιανόητο να αδιαφορούν για την κατακόρυφη ποσοστιαία μείωση της απηχήσεως που έχει η Ελληνική Κοσμοαντίληψη επί Ελληνικού εδάφους. Τα εκατομμύρια των αλλοφύλων και αλλοεθνών εισβολέων δεν ασπάζονται, και δεν πρόκειται ποτέ να ασπαστούν την Ελληνική Κοσμοαντίληψη. Εκτός και αν οι «ανθρωπιστές» της Ελληνικής Θρησκείας ταυτίζωνται με διεθνιστικές αντιλήψεις σαν αυτές που εκφράζουν αρκετοί χριστιανοί, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι, "Αν βαπτίσουμε τους μετανάστες και τους κάνουμε ορθοδόξους, δεν θα υπάρχει πρόβλημα για την Ελλάδα".

Ελπίζουμε να μην υπάρχουν αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα που να πιστεύουν στα σοβαρά τέτοιες ανοησίες, ότι τάχα θα εξελληνίσουμε τις αλλόφυλες ορδές εποίκων που εισβάλλουν στην Χώρα μας. Διότι τότε δεν μιλάμε για Έλληνες στο θρήσκευμα με τους οποίους έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφορές, αλλά για μασκαρεμένους εχθρούς του Ελληνισμού. Αν υπάρχει κάτι που μας ξεχωρίζει τελείως από τους μονοθεϊστές είναι ο σεβασμός μας στην διαφορετικότητα (πολιτισμική, εθνολογική, γλωσσική κλπ). Είναι αδιανόητο λοιπόν, Έλληνες στο θρήσκευμα να αδιαφορούν για την ελληνική βιολογική διαφορετικότητα κρυπτόμενοι όπισθεν αντιναζιστικών κραυγών.

10n Λήγοντος μηνός Μαιμακτηριώνος, έτους 2792 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

http://www.hellenicreligion.org/doc/biologiki_ypostasi.htm

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

6 comments :

  1. Anonymous8/2/17 21:21

    Το πρόβλημα, όπως έχω ξαναπεί παλιότερα, είναι ότι τα περί επιμειξίας των Ελλήνων έχουν περάσει στην μάζα των νεοελλήνων καθώς και σε εθνικιστές-πατριώτες. Οι νεοέλληνες στην πλειοψηφία τους θεωρούν αδύνατον το να μην έχουμε μιχθεί με τούρκους ιδιαίτερα και βέβαια αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί των αριστεριστών αφού κάνει την δουλειά τους στο θέμα της αποδοχής των εισβολέων ευκολότερη. Σε ένα σοβαρό εθνικό κράτος το βιβλίο του Κωνσταντίνου τριαναφυλίδη που απαντάει σε όλα αυτά θα διδάσκονταν στα σχολεία αντί της ώρας του σεξουαλικού ανωμαλισμού που πάνε να περάσουν τώρα!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/2/17 22:51

    Όμορφες οι αντιλήψεις σου αγαπητέ αλλά σε βιολογικό επίπεδο οι Έλληνες είναι Έλληνες, και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους περισσότερους ελληνόφωνους (98.7% του πληθυσμού σύμφωνα με τον τριανταφυλίδη.) Για την πλειοψηφία του κόσμου λοιπόν, που δεν βλέπει τον κόσμο με τα μάτια που τον βλέπουν οι λάτρεις της Ελληνικής θρησκείας, με ψυχές να ανεβοκατεβαίνουν επίπεδα κλπ, η αγάπη για την πατρίδα αλλά και η πνευματικότητα θα έρθουν μέσο της σωστής παιδείας και της μάθησης του τη ήταν οι πρόγονοί μας και του τη έπραξαν... και μέσα σε αυτά που έπραξαν είναι και η ίδια αυτοκτονική τάση που έχουμε επιδείξει επανειλημμένα στην ιστορία μας σαν φυλή, και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να μην μισούμε τους συνανθρώπους μας -συνέλληνες- ότι κι αν πράττουν τώρα. Ένα θέμα είναι λοιπόν να τους πείσεις για αρχή ότι δεν είναι μπάσταρδοι ώστε να σταματήσουν να δέχονται τόσο απλοϊκά τον βιασμό της χώρας, και αφού το καταφέρεις αυτό μπορείς να τους πιάσεις και στο θρησκευτικό επίπεδο, αφότου θα έχουν πεισθεί στον ελεύθερο τους χρόνο αντί να βλέπουν την φατμαγκιούλ να διαβάζουν αρχαία ελληνική γραμματεία. Άμα αρχίσω να λέω στους συναδέρφους μου στην δουλειά αυτά που έγραψες αγαπητέ όχι με το μέρος μας δεν θα έρθουν αλλά θα με χαρακτηρίσουν γραφικό-παλαβό και πολύ απλά δεν θα μου δίνουν σημασία. Είπαμε λοιπόν, στρατηγικά δουλεύουμε προσπαθώντας να πάρουμε τον κόσμο με το μέρος μας, χριστός άγιος ο θεός αυτοί, αλληλούια εγώ!


    12G

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/2/17 02:26

    Οι νεοέλληνες, σε μεγάλο βαθμό δεν είναι απόγονοι των αρχαίων, τουλάχιστον σε ποσοστό 60+%. Όποτε η επαναφορά της εθνικής θρησκείας είναι άκυρη, αφού στην αρχαιότητα έπρεπε να είσαι Ελληνας και από μητέρα και από πατέρα για να παίρνεις μέρος σε αυτήν. Οι ερευνες που έχουν γίνει όπως π.χ., το βιβλίο του Τριανταφυλλίδη και άλλες λένε ότι απλώς είμαστε Καυκάσιοι λευκοί(και αυτό αμφισβητησημο για μερικούς από τους νεοέλληνες) και όχι ακριβώς απόγονοι των αρχαίων, κάποια εθνοκεντρικα μπλοκ, το έκαναν ότι είμαστε καθαροί απόγονοι των αρχαίων 99.5%, και ας μην λέει ακριβώς αυτό η έρευνα. Οι εισβολείς που εισέρχονταν κατά καιρούς απλώς ανήκαν σε λευκές φυλές στην συντριπτική τους πλειοψηφία, και έτσι οι αρχαίοι δεν άλλαξαν χρώμα, όπως π.χ., οι αρχαιοι Ινδοί που μιχθηκαν σταδιακά με τους Αβορίγινες ντόπιους, οι Αιγύπτιοι που τους κατέλαβαν οι νουβιοι και άλλοι.

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/2/17 11:28

    Το βιβλίο του τριανταφυλλιδη το έχω και το έχω διαβάσει με ίδιαιτερη προσοχή αγαπητέ, αυτά που σου γράφω είναι κατευθείαν από το βιβλίο και όχι από εθνοκεντρικα blogs, ο άνθρωπος ξεκαθαρίζει ότι μόλις το 1.3% του ελληνικού πληθυσμού έχει επιμιχθει, το 0.3 από αυτό με ασιατες μογγολους κλπ ποσοστοση μικρότερη των σουηδων που είναι στο 0.9%. Το υπόλοιπο 98.7% του πληθυσμού φέρει μιτοχονδριακο dna στο 72% από την παλαιολιθηκη εποχή και το υπόλοιπο 28% από την νεολιθικη. Οι Ελληνες έχουν αναπτύξει συγκεκριμένες γενετικες γραμμες που βρίσκονται σε ποσοστοση 37% στους σικελους και στο 17% στους βασκους. Με σύγκριση όλων των γενετικων γραμμών μεταξύ Ελλήνων Τουρκων Βουλγαρων, βόρεια και νοτιων σλαβων ουδεμία συγγένεια βρίσκεται.

    Είχα πει ότι θα σκαναρω το βιβλίο να το ανεβάσω εδώ αλλά δεν βρίσκω καλό τρόπο σκαναρισματος χωρίς να το χαλάσω.


    12G

    ReplyDelete
  5. ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.

    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ) ΑΝΑΖΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ "ΜΗΤΕΡΕΣ", ΟΧΙ ΠΑΤΕΡΕΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΕΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΡΟΓΟΝΟ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΒΛΗΘΕΙ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA, ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΟΣ "Υ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ , ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ "ΠΑΤΕΡΕΣ" . ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/04/dna_13.html. ΑΥΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ (ΤΑΥΤΙΣΗ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ.

    12G ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ..."να τους πείσεις για αρχή ότι δεν είναι μπάσταρδοι" ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ.

    ΑΝΩΝΥΜΕ 02:26 ΚΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ" ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 60% ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΥΝΕΒΕΙ Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΩΝ ΓΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑ "Υ" ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΕΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΕΛΤΙΣΕΣ, ΓΟΤΘΕΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ "ΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΑ" ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ.

    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΟΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΟΙ ΘΗΛΥΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ "ΜΙΤΟΧΟΝΡΙΑΚΑ¨ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟ.

    ΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ. ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΝΟΝ, (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ). Η ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΡΙΓΥΡΩ, ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ (ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ) ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΧΙ 60% ΑΛΛΑ 90% ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΘΛΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ) ΔΙΠΟΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous9/2/17 13:49

    Λάθος δικό μου ΙΣΧΥΣ, κακός ανέφερα μόνο το μιτοχονδριακο dna, και βεβαίως η έρευνα του τριανταφυλλιδη δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό και βεβαίως η έρευνα δεν είναι του ίδιου μόνο αλλά το βιβλίο του σφιζει αναφορών σε έρευνες πολλών γενετιστων από διάφορα πανεπιστήμια του κόσμου. Η έρευνα πάνω στο χρωμοσωμα Υ λοιπόν δείχνει αντίστοιχα 52% παλαιολιθηκη και 48% νεολιθικη προέλευση και ο επιστήμονας τονίζει ότι με τον χρόνο και την έρευνα τα ποσοστά θα πλησιασουν αυτά του μιτοχονδριακου. Το βιβλίο είναι ένα αρκετά πολύπλοκο ανάγνωσμα 400 σελίδων με αναφορές σε υποαπλοομαδες χρωμοσωματων, μικροδορυφορικους δείκτες και συγκεκριμένες γενετικες γραμμες. Ο επιστήμονας ξεκαθαρίζει ότι είμαστε απευθείας απόγονοι παλαιολιθηκων τροφοσυλεκτων στο μεγαλύτερο ποσοστό του dna μας και λιγότερο νεολιθικων αγροτών. Ο πληθυσμός του ελλαδικου χώρου ανέπτυξε συγκεκριμένη γενετική γραμμή και συγκεκριμένους δείκτες την νεολιθικη εποχη, ονόματα των οποίων δεν θυμάμαι τώρα διότι δεν έχω και το βιβλίο μπροστά μου. Το συμπέρασμα σοκαρη και είναι δυσκολοχωνευτο, ο επιστήμονας ξεκαθαρίζει ότι είμαστε ίδιοι με τους αρχαίους Ελληνες και όχι μόνο, αλλά και με τους παλαιολιθικους και νεολιθικους κατοίκους του χώρου. Επίσης ξεκαθαρίζει ότι ο φαινοτυπος δεν είναι τόσο θέμα dna όσο διατροφής και κλίματος, εξ ου και οι διαφορές στην εμφάνιση μεταξύ Ελλήνων, και όχι σε επιμιξιες. Επαναλαμβάνω, σε σύγκριση όλων των γενετικων δεικτών μεταξυ Ελλήνων και των γύρω μας λαών ομοιότητες βρίσκονται μόνο σε λαούς της ανατολικής Μεσογείου. Κάτι τυρχαπαστες φυλές που διεκδικούν καταγωγή από τον Αλέξανδρο δεν δείχνουν να έχουν σχέση, επίσης διαφορετικό dna από τους Ελληνες δείχνουν οι σφακιανοι και οι αλλωνισιοι.
    Τέλος να πούμε ότι άποψης του συγγραφέα είναι ότι τα έθνη δεν έχουν να κάνουν με το αίμα, και το ξεκαθαρίζει για ευνόητους λόγους.
    Ευελπιστώ να βρω κανένα scanner χειρός να το ανεβάσω κάποια στιγμή να το διαβάσετε όσοι ενδιαφέρεστε.


    12G

    ReplyDelete