08/02/2017

Περί τουρκικών ναυπηγήσεων.

- Τί ακριβώς θα κάνουν οι μεγάλες μονάδες σε ένα αρχιπέλαγος που από τα νησιά της Ελλάδας βλέπεις τα τούρκικα παράλια και από το ένα νησί βλέπεις το άλλο χωρίς κιάλια; Τα μεγάλα σκάφη στο Αιγαίο ισούνται με ανοιχτή πρόσκληση για να τα βυθίσει κάποιος με οποιοδήποτε συμβατικό μέσο. Και μετά επαίρονται ως αμυντικοί αναλυτές!
- Η Τουρκία θέλει μεγάλα σκάφη, αλλά όχι για το Αιγαίο, θέλει ως περιφερειακή δύναμη μεγάλα σκάφη ως μοίρα συνοδείας στο νέο ελικοπτεροφόρο, για τη αποβατική της ναυτική μοίρα και τις περιπολίες στη Μεσόγειο και αλλού για να παριστάνει την υπερδύναμη, μόνο δευτερευόντως για το Αιγαίο όπου έχει άλλα πλοία εάν χρειαστεί.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ defence-point ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΗ ..."ΑΦΕΛΕΙΑ" ΤΟΥ. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΙΒΥΚΟ. ΣΤΟ ΛΙΒΥΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΛΟΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕΜΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ. 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΗΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΕΙ ΤΑΥΡΟΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ,ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ  ή/και ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΥΟ (ΙΟΝΙΟ-ΑΙΓΑΙΟ) ή ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΙΟΝΙΟ-ΛΙΒΥΚΟ-ΑΙΓΑΙΟ). ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;


No comments :

Post a Comment