13/02/2017

Οι ΗΠΑ τρέχουν να καλύψουν το κενό των αντιαεροπορικών μικρού βεληνεκούς.

Μετά την διαπίστωση της έλλειψης που υπάρχει σε συστήματα αεράμυνας μικρής εμβέλειας, ειδικά στην Ευρώπη, οι ΗΠΑ τρέχουν να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί. Η Εθνική Επιτροπή που είναι υπεύθυνη για το μέλλον του στρατού των ΗΠΑ δημοσίευσε μία έκθεση που προοριζόταν για το Κογκρέσο στην οποία αναφερόταν έντονα το "απαράδεκτο έλλειμμα εκσυγχρονισμού" σε αντιεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς. Ο υπεύθυνος των ΗΠΑ για την άμυνα στην Ευρώπη μάλιστα ισχυρίζεται οτι είναι μία απο τις μεγάλες προτεραιότητες του η ενίσχυση του τομέα, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπιστεί κάθε ενέργεια απο την πλευρά της Ρωσίας. Ο νέος διοικητής, της διοίκησης στρατιωτικών διαστημικών πυραύλων και πυραύλων άμυνας, Στρατηγός James Dickinson, δήλωσε σε συνέδριο στην Βιρτζίνια την Τρίτη, οτι στόχος είναι να καλυφθεί αυτό το κενό μέχρι το 2018.

Το νέο σύστημα στο μέλλον θα πρέπει να είναι εύκολο να ενσωματωθεί σε ήδη υπάρχοντα συστήματα αεράμυνας και να δικτυωθούν σε ένα γενικό και ευρύτερο σύστημα πάνω στο πεδίο της μάχης. Οι ΗΠΑ στοχεύουν επίσης σε χαμηλό κόστος, στην ανάπτυξη συστήμάτων ενέργειας και κατεύθυνσης των βλημάτων, και την ανάπτυξη τεχνολογίας υψηλής ισχύος μικροκυμάτων. Ήδη ο στρατός ζήτησε να περιληφθεί το σύστημα στον κατάλογο των απαιτήσεων του 2017.

http://defencenews.gr/asfaleia/diethnis-asfaleia/5239-oi-ipa-trexoun-na-kalypsoun-to-keno-ton-antiaeroporikon-mikroy-velinekoys

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ/ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ.  ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΟΙΚΕΙΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ/ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΣΘΕΝΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΣΙΤΙΣΗ, ΣΤΕΓΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)  ΚΑΙ ΜΟΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ.

3 comments :

  1. Anonymous13/2/17 20:54

    ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ...ΚΑΝΕΙΣ!!!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ, ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΑΡΕΚΑΜΨΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΕΠΑΡΚΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΝ Α- Β ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ 21 ΕΤΗ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ ΗΤΤΗΘΕΙ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 70-80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ , ΑΛΛΑ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΕΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΧΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΕΞΕΖΗΤΗΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΑΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ.

    ΤΥΠΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ε.Δ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΚΥΠΡΟ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous13/2/17 22:05

    ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΟ.ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΙΑ.ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΠΛΙΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete