02/02/2017

Πέραμα: Απομακρύνουν τα παιδιά τους από το δημοτικό εξαιτίας της εμμονής να φοιτήσουν και τα "προσφυγόπουλα"

Οι μισοί γονείς αποφάσισαν να απομακρύνουν τα παιδιά τους από το σχολείο κάνοντας αίτηση μεταγραφής. Ο αριθμός των αιτήσεων είναι ενδεικτικός της κατάστασης που επικρατεί.  Από τα 122 παιδιά που φοιτούν στο δημοτικό έχουν γίνει αιτήσεις μεταγραφής για τα 70 και αντίστοιχα 16 αιτήσεις από τα συνολικά 30 νήπια που φοιτούν στο νηπιαγωγείο.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ "ΔΑΣΚΑΛΟΙ". (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΕΣ. ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/to-sugklonistiko-keimeno-tis-daskalas-pou-de-fobithike-ti-xaugi-sto-perama). ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ.

Τα… «προσφυγόπουλα» έρχονται τα Ελληνόπουλα φεύγουν

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα τα 25 «προσφυγόπουλα» υποδέχθηκαν με ανάλογο τρόπο οι “αριστερές συλλογικότητες” (καθόλου αναμενόμενο), όμως το κλίμα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για τους υπολοίπους Έλληνες γονείς που με το έτσι θέλω τους επέβαλαν την άποψή τους. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη από το πρωί  προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις. Να σημειωθεί πως για να πάρει μετεγγραφή ένα παιδί πρέπει να συντρέχουν σοβαροί λόγοι πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι αιτήσεις μπορεί και να μην εγκριθούν… Όπως βλέπετε η αντικατάσταση του πληθυσμού από “προσωρινούς”  συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Δεν αφήνουν τα Ελληνόπουλα ούτε να αλλάξουν σχολείο, αντιθέτως τους επιβάλλουν να κάνουν κάτι που δεν θέλουν. Αφού όλοι αυτοί οι αριστεροί αλληλέγγυοι κόπτονται τόσο πολύ για τη φοίτηση των “προσφυγόπουλων”  γιατί δεν βάζουν λεφτά από την τσέπη τους να κάνουν ιδιωτικά σχολεία για εκείνα;  Όταν η πλειοψηφία των γονέων δεν θέλει, εκείνοι γιατί δε σέβονται το δημοκρατικό τους δικαίωμα; επειδή δεν τους βολεύει. Σας έχουν καταλάβει τι παιγνίδι παίζετε στις πλάτες των Ελλήνων.

http://www.elkosmos.gr/

H Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας σε χθεσινή της ανακοίνωση ανέφερε:
Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον ερχομό των παιδιών στα σχολεία μας, δάσκαλοι, γονείς μαθητές. Κάνουμε τα σχολεία μας μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά αλληλεγγύης. Συγκέντρωση στη Λ. Δημοκρατίας (στάση ΤΕΕ του ΕΠΑΛ Ικονίου) στις 12.30. (από Αθήνα Γ18 & Β18, από Πειραιά το 843)».

Επίσης οι σύλλογοι εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά, Κερατσινίου, Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», Σαλαμίνας, Α΄ Πειραιά «Ρήγας Φεραίος», Νίκαιας, Κορυδαλλού, Αγίας Βαρβάρας, Αργοσαρωνικού, αναφέρουν μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση:
«Εκπαιδευτικοί και γονείς, από την πρώτη στιγμή γυρίσαμε την πλάτη στις φοβικές κι επικίνδυνες φωνές του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, του παιδικού απομονωτισμού. Για το εκπαιδευτικό κίνημα, χρόνια τώρα είναι αυτονόητη η θέση μας για την ομαλή ένταξη των παιδιών αυτών στο σχολικό περιβάλλον, υπερασπιζόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των παιδιών ανεξάρτητα από θρησκεία, πατρίδα, χρώμα.Στο σχολείο, στη γειτονιά, στην κοινωνία, ο διάλογος των πολιτισμών, είναι αναγκαία πολιτική και πολιτισμική συνθήκη.

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Θερμή υποδοχή για τα προσφυγόπουλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περάματος. Χειροκροτήματα, χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπα, αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά συνθήματα, μπαλόνια… (ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ....μαλί της γριάς, η ασώματος κεφαλή, η μεγάλη ρόδα, το σπίτι του τρόμου, συγκρουόμενα, τραινάκι και αλογάκια. ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΣΙΡΚΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ)

2 comments :

  1. Anonymous2/2/17 15:47

    Και βέβαια οι ευνουχισμενοι "αρενες" δάσκαλοι ακολουθούν. Για να ξεκαθαρισουμε τη έγινε, η αστυνομία κράτησε μακριά από το σχολείο τους γονείς που διαμαρτυρωνταν για να μπορέσουν να μπουν τα λαθροπαιδα. Δηλαδή οι μαλακες φορολογουμενοι δεν έχουν λόγο στο τη θα γίνει στην δημόσια περιουσία τους και στο σχολείο τους. Πέραν αυτού, εχουν μαζέψει ένα θιασο που πήγαινει από σχολείο σε σχολείο και χειροκροτα τα λαθροπαιδα. Η λύση είναι απλή, ας κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι τους τώρα τα ζώα, και στις επόμενες εκλογές ας ψηφίσουν αυτό που πρέπει.

    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/2/17 21:16

    Από τα πρώτα πράγματα που θα καταρεύσουν σε μία δυτική κοινωνία που μετατρέπεται σε πολυπολιτσμική είναι η δικαιοσύνη. Το τί θεωρείται έγκλημα καθορίζεται από τις αξίες και τα πρότυπα της κοινωνίας μέσω της νομοθεσίας.

    Αξίες, έθιμα και πρότυπα άλλων κοινωνιών που θεωρούνται εγκληματικά στις δυτικές κοινωνίες, μπορούν να “επιλυθούν” με την “προοδευτική” αποδοχή τους - μέσω της ανοχής - από το σύνολο της δυτικής κοινωνίας και κατά συνέπεια να οδηγήσουν σε μελλοντική αποποινικοποίηση τους.

    Όταν οι μαθητές των σχολείων έχουν τη τάση και συνήθεια να δημιουργούν σχέσεις μεταξύ τους από πολύ μικρά παιδιά, τότε δεν απέχουμε πολύ από το να δημιουργούν και άλλες “σχέσεις” με ενήλικες γενικά όπως στο παρακάτω video:
    https://www.youtube.com/watch?v=5rqNUTl4-9M&feature=youtu.be

    ReplyDelete