2.2.17

Ωραιόκαστρο: Τέτοιοι υποστηρίζουν και υλοποιούν την ...ενσωμάτωση. Ναι ακριβώς έτσι.

"Αυτή την στιγμή είναι 45000, του χρόνου μπορεί να είναι 5.000.000 ... φυλακή δεν μπορούμε να τους βάλουμε, από την χώρα δεν θα φύγουν, άρα πρέπει να τους ενσωματώσουμε" .

ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 50.000.000 ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
  • ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ (ΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 10000 ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ 45000;) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ. ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
  • ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
  • ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ Ο ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.
  • ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΛΕΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
  • ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΓΑΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΤΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

1 comment :

XXXX. said...

ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ,ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΡΚΕΤΑ...Ο ΤΥΠΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΚΑΙ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ" ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.....ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ!!
ΕΤΣΙ Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ) ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Υ.Γ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ....ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ!!ΑΚΚΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ...ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΝΕΣΙΣ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΣΙΣ.....ΩΣΤΟΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ....ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕ.

ΧΧΧΧ.