12.1.17

Οι Νέοι Εθνικιστές της Κύπρου κατά του πολιτικού συστήματος!

H Νεολαία του Εθνικού Απελευθερωτικού Κινήματος, του νέου εθνικιστικού κινήματος της Κύπρου πραγματοποιήσε δυναμική παρέμβαση το βράδυ της Τρίτης στο οδόφραγμα του Λήδρα Παλας με δεκάδες μέλη του! Απέναντι από εκατοντάδες Τούρκους αλλά και Έλληνες μειοδότες! Συνέβησαν επεισόδια με την Αστυνομία που προσπάθησε να τους παρεμποδίσει! Διατράνωσαν ότι η απάθεια δεν είναι λύση αλλά ο αγώνας.

"Το Εθνικό Απελευθερωτικό Κίνημα τάσσεται ενάντια σε όσους μεθοδεύουν το ξεπούλημα της Κύπρου με τις συνεχείς υποχωρήσεις μπροστά στην τουρκική επεκτατικότητα. Τόσο στους αριστεριστές όσο και στην πολιτική εξουσία του νησιού. Αλλά και εναντίων των κερδοσκόπων και των οικονομικών συμφερόντων. Όλοι αυτοί προωθούν μια «λύση» εναντία στα συμφέροντα του λαού." 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΕΔΩ: http://www.elkosmos.gr/oi-neoi-ethnikistes-tis-kiprou-kata-tou-politikou-sistimatos/

1 comment :

XXXX. said...

MAΛΛΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;;) ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ,Η ΚΥΠΡΟΣ Δ-Ε-Ν ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΟΖ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.!!ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΑΟΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΤΕ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ..ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ....ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙΟ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ...ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ Η ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ.!!ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΧΧΧΧ.