29/12/2016

Ο Πούτιν πουλά & τους Συρίους. Αφού έβαλε μέσα τους Τούρκους, τώρα στηρίζει αυτούς που βομβάρδιζε

Για δεύτερη φορά πραγματοποίησε σήμερα η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία αεροπορικές επιδρομές στην Αλ-Μπαμπ ενισχύοντας τον τουρκικό στρατό και τους "μετριοπαθείς" αποκεφαλιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) τους οποίους μέχρι πριν λίγες ημέρες βομβάρδιζε στο Χαλέπι και όχι μόνο. Η είδηση μεταδίδεται τόσο από ξένες ιστοσελίδες όσο και από Σύριους ακτιβιστές του διαδικτύου. Η Μόσχα πουλά στην πράξη τους Σύριους για ακόμη μια φορά. Η πρώτη ήταν όταν έδωσε το πράσινο φως για την τουρκική εισβολή μετά από 5 χρόνια πολέμου, γεγονός το οποίο δεν έχει περάσει απαρατήρητο από το συριακό λαό. Πριν λίγες ημέρες τα ρωσικά βομβαρδιστικά είχαν υποστηρίξει τις επιχειρήσεις των Τούρκων στην Αλ-Μπαμπ και σήμερα το επανέλαβαν. Κατά τα λοιπά η Ρωσία έχει σταθερές αρχές και πολεμά την τρομοκρατία.

http://www.freepen.gr/2016/12/blog-post_5446.html

Η Ρωσία βομβαρδίζει την Αλ Μπαμπ, σε βοήθεια του τουρκικού στρατού. Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη βομβάρδισαν στόχους στο νότιο τμήμα της πόλης Αλ Μπάμπ την Τετάρτη το βράδυ, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα ‘Γενί Σαφάκ’ είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη (τουρκική) στρατιωτική επιχείρηση για την κατάληψη της Αλ Μπάμπ. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν εισβάλλει στη βόρεια Συρία από τις 24 Αυγούστου, σε μια στρατιωτική επιχείρηση με την ονομασία «Ασπίδα του Ευφράτη». Ο ανταρτικός λεγόμενος ‘Ελεύθερος Συριακός Στρατός’ μάχεται στο πλευρό της Τουρκίας για την απομάκρυνση των τρομοκρατικών ομάδων (Κούρδων ανταρτών και Ισλαμιστών) από τη βόρεια Συρία. Η στρατιωτική επιχείρηση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έχει πολλές επιτυχίες- σημειώνει το δημοσίευμα- από έχει καταλάβει την Τζαράμπλους, την Ντάμπικ και τώρα προχωρά στην Αλ Μπαμπ.  Μόλις καταλάβει την πόλη Αλ Μπαμπ, θα προχωρήσει στην κατάληψη της πόλης Μανμίτς για να διώξει τους Κούρδους του αντιστασιακού PYD.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΧΥΣ": ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/12/blog-post_138.html

No comments :

Post a Comment