08/12/2016

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "Η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητα!"

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ... ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΘΕΤΙΚΑ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 110% ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ (ΛΟΓΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ) ΚΑΙ 45% (60% ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ)  ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ; Ε ΡΕ ΤΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ... ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ...

Η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει αρνητικά την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων, δήλωσε σε ομιλία του ο υπουργός οικονομίας και ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου αφήνοντας άφωνους στελέχη και διευθύνοντες συμβούλους μεγάλων επιχειρήσεων κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του 10ου CEO Summit που διοργάνωσε στην Αθήνα η ελληνική εταιρία διοίκησης επιχειρήσεων. Και το 2017 θα είναι μία δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία, με αναστολή οικονομικών δραστηριοτήτων, με νέες απώλειες θέσεων εργασίας και στρεβλώσεις στην αγορά που δεν οδηγούν πουθενά, επεσήμανε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Θεόδωρος Φέσσας. Τέταρτο μνημόνιο δεν υπάρχει, υπάρχουν μόνο οι αγορές, τόνισε.Στην ίδια εκδήλωση όλοι οι ομιλητές επισήμαναν ότι σε αυτή την δύσκολη περίοδο της οικονομίας οι επιχειρήσεις θα επιβιώσουν μόνο αν στελέχη και ηγεσία συνεργαστούν για την βιωσιμότητα τους.

http://www.liberal.gr/

4 comments :

  1. Anonymous8/12/16 19:15

    ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ LEVY...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.

    ReplyDelete
  3. ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ; Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΩΣ ΕΣΑΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 3,5% ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΟΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous8/12/16 20:45

    ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΙΆΥΤΟΣ...ΣΤΑΘΑΚΗΣ - ΚΟΡΑΚΗΣ - ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ!ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΚΙΕΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ;

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete