20/11/2016

Πετρόπουλος της… Αυγής: H Σημαία είναι ένα πανί και δεν σημαίνει τίποτα.

Αυτά είπε ο Ανδρέας Πετρόπουλος δημοσιογράφος της Αυγής, της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς αυτά πιστεύουν και οι συριζαίοι που μας διοικούν μαζί με τον Πάνο τον Καμμένο ο οποίος και προφανώς συμφωνεί για να παραμένει υπουργός τους… Μάλλον ο “έγκριτος” δημοσιογράφος αγνοεί το σύνταγμα και τους νόμους.

Δείτε το βίντεο και καταλάβετε ποιοι είναι και τι πιστεύουν: https://www.youtube.com/watch?v=5mWZaDlEHIg

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ, ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΣ. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙΤΕ.

Στην Ελλάδα καίνε σημαίες. Στις σοβαρές χώρες τους εμποδίζουν

3 comments :

  1. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ....ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΗΝΥΜΑ.."ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΓΟΝΑ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ....ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ...ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ...ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ....ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ...ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ".

    Υ.Γ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. H αντίδραση αυτού του μαλάκα μπολσεβίκου, κατ'εξαίρεση πλυμένου, θα ήταν η ίδια αν στη θέση του εθνικού μας συμβόλου ήταν το σφυροδρέπανο;
    Τότε αυτός ο ανθελληνικός,διεθνιστικός όρχις θα συζητούσε ψύχραιμα ή θα έσκουζε σαν υστερική @γάμητη γεροντοκόρη;

    ReplyDelete
  3. Το μόνο θετικό από το κάψιμο της σημαίας είναι ότι αυτή είναι η υποτιθέμενη ''αιματοβαμμένη'' του πολυτεχνείου...να δούμε λοιπόν τα μπολσεβίκικα @ρχίδι@ με ποιο ''αντιστασιακό'' σύμβολο θα κάνουν πορεία του χρόνου...αλλά μέχρι τότε μπορεί να τους έχουμε φτιάξει εμείς καινούργια και Α-ΛΗ-ΘΙ-ΝΗ...όχι βέβαια με το εθνικό μας σύμβολο αλλά με κάποιο άλλο...αλλά τότε δεν θα είναι ούτε σε θέση να κάνουν πορεία ούτε και θα επιτρέπεται στους εναπομείναντες διότι ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ, κατά συνέπεια, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ !

    ReplyDelete