07/11/2016

Έντεκα ύποπτοι για τρομοκρατία συνελήφθησαν σε Αλβανία και Κόσοβο

Έντεκα άτομα, ύποπτα για σχεδιασμό τρομοκρατικών επιθέσεων και πρόσληψη νέων τρομοκρατών για το ‘ισλαμικό κράτος’ συνελήφθησαν στην Αλβανία και το γειτονικό Κοσσυφοπέδιο, σύμφωνα με ανακοίνωση των αλβανικών αρχών. Η πληροφορία προέρχεται από το πρακτορείο ‘Fokus’ που επικαλείται το γαλλικό AFP.  Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα το Σάββατο με την υποψία της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και στρατολόγηση νέων εξτρεμιστών για το ISIS στη Συρία καθώς και τη διάδοση της ‘τρομοκρατικής προπαγάνδας’. Στο Κοσσυφοπέδιο, επίσης, το Σάββατο συνελήφθησαν επτά άτομα για «τρομοκρατία» και για απειλή της δημόσιας ασφάλειας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Τα μέσα ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου αναφέρουν ότι τα μέλη του ‘ισλαμικού κράτους’ που συνελήφθησαν εργάζονταν για τον ηγέτη των Κοσοβάρων τζιχαντιστών στη Συρία, Λαβντρίμ Μουχατζέρι και σχεδίαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις σε Κοσσυφοπέδιο, Αλβανία και Σκόπια. Σύμφωνα με την εισαγγελία της Πρίστινα, όπως σημειώνει το ‘BotaSot’ του Κοσσυφοπεδίου οι ύποπτοι είχαν ως στόχους επιθέσεων ιδρύματα ασφαλείας ώστε να εκφοβίσουν τον πληθυσμό, να αποσταθεροποιήσουν την περιοχή και να καταστρέψουν τις οικονομικές πολιτικές δομές.

The Hellenic Information Team

1 comment :

  1. Anonymous7/11/16 15:31

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ η ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ(ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΚ)..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

    http://4.bp.blogspot.com/-6FfI-00cK-A/U624YuCFOAI/AAAAAAAAKbI/dm9Mg9AN4nM/s1600/07.jpg

    ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ (ΗΔΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ)...ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΜΕΤΑΞΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ) ΚΑΙ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΛΙΟΥ....ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ "ΧΑΜΕΝΗ" ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ "ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΛΥΟΜΕΝΟΣ" (ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΗΤΑΝ "ΔΕΜΕΝΟΣ")..ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ...ΟΤΙ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΣΗ ΕΠΙΤΟΛΗ ΗΛΙΟΥ....Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑ....ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ...ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΑ" ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ.!!

    Υ.Γ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.!!ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΤΙΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete