01/11/2016

Πως γίνεται ο "φασίστας Μεταξάς" να κήρυξε τον "πόλεμο στον φασισμό";

Κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, ακούγεται (από αριστερούς, χαζοδεξιούς και αντιλαλεί το τηλεόπληκτο πόπολο) το χιλιοειπωμένο «οι Έλληνες πολέμησαν εναντίον του φασισμού» ή «η Ελλάδα είπε ΟΧΙ στο φασισμό». Ο υπουργός μισελληνικής προπαγάνδας και απεθνοποίησης της παιδείας, πέρσι μας διαφώτισε ότι, «…το έπος της 28ης Οκτωβρίου, ήταν ένας πόλεμος αντίστασης στο φασισμό και μέρος του ευρύτερου αντιφασιστικού αγώνα στην Ευρώπη». Μάλιστα. Καταρχάς τίθεται το εύλογο ερώτημα: Δηλαδή αν ο εχθρός είχε π.χ. δημοκρατικό πολίτευμα, θα τον αφήναμε να περάσει; Εάν έκαναν την εισβολή οι μπολσεβίκοι θα κάναμε αντίσταση; Η Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1940, πολέμησε έναν εχθρό, έναν ξένον εισβολέα που της επιτέθηκε και απείλησε την εδαφική της ακεραιότητα, χωρίς να του ζητήσει πιστοποιητικό πολιτικών ή κοινωνικών φρονημάτων.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://redskywarning.blogspot.gr/2016/10/blog-post_26.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ. ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ. ΕΚΕΙ ΠΡΩΤΟ-ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β.ΠΠ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟ-ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ.  ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΔΕ, ΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΥΠΟΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΟΣΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΟΛΟΣ Ο ΒΠΠ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΑΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΟΓΟ. Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΥΝΘΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 4 ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ-ΕΘΝΩΝ-ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΣΑΝ (ΙΤΑΛΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΧΘΗΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 

Υ.Γ: ΟΛΟΣ Ο ΑΠΠ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙ; ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΙΚΟΣ; ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ; ΑΝΤΙΜΟΝΑΡΧΙΚΟΣ; ΤΙ; ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ. ΙΣΤΟΡΙΚΑ Ο ΒΠΠ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ("ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ"), ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.  ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

3 comments :

  1. Anonymous2/11/16 01:58

    Ενδεχομένως να είναι άσχετο με το θέμα της αναρτήσεως...
    Εφόσον όμως το isxys αποτελεί τον ''ψυχίατρό'' μας...δες και τούτο:

    http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2440811/mathites-stin-kriti-enantia-ston-ratsismo
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ !

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/11/16 15:39

    Για ποιους μπολσεβικους μιλας κυρια μου? Αν εννοεις τον Τσιπρα αυτος ΔΕΝ ειναι μπολσεβικος με πατερα τον Παυλο Τσιπρα της «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζι με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ησαν οι τρεις εταιρειες που επαιρναν ΟΛΑ τα μεγαλα εργα επι Χουντας.!!Ειναι απο καλη οικογενεια νομιμοφρονων ,δεν ειναι κουμμουνιστης σαν τον λαφαζανη,μπορει να φαινεται οτι εχει φιλιες με αριστερους,αλλα δεν ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ,και αυτο το λενε τα εργα του...........Πιο δεξιος και νομιμοφρων ΔΕΝ υπαρχει.

    ReplyDelete
  3. Anonymous3/11/16 01:47

    Ανώνυμος 1:58 προς ανώνυμο 15:39:
    ''Κυρία'' να αποκαλέσεις τον, γνωστό για την ''ιδιαιτερότητά'' του, πατέρα σου...αυτόν δηλαδή που σου παρουσίασε η μάνα σου ως ''πατέρα'' !
    Βρε παλιολινάτσα, που βγήκες να υπερασπιστείς το κομμουνιστικό σκυλολόι...''νομιμόφρων'' που του έδωσε δουλειά,μετά από πεολειχίες στον αδάμαντα Πατακό, και στη συνέχεια τα γονιμοποίησε όλα κατακλέβοντας τους πάντες; αριστερός και 'συ και αυτός και προπαντός αριστερό είναι το...''αυτό'' που σε έφερε στον αριστερό σου κόσμο !... λουμπίνα

    ReplyDelete