27/10/2016

Μαθητής σε Λύκειο της Κατερίνης πήρε αποβολή επειδή ζήτησε να γίνεται έπαρση της Σημαίας και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣτΕ.

Το υψηλό εθνικό του φρόνημα και η μεγάλη του αγάπη για την πατρίδα του την Ελλάδα, οδήγησαν έναν μαθητή της 1ης τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης, στην αποβολή! Το… σφάλμα του και η… αταξία του, που του στοίχισε την τιμωρία του, ήταν η να αξιώσει από τον διευθυντή του σχολείου, να υψώνεται η Ελληνική σημαία μία φορά την εβδομάδα και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος, όπως προβλέπεται από τον Νόμο Κ.Δ.Π. 223/97, παρ.33. (παρ. 33. "Σε κάθε δημόσιο σχολείο αναρτώνται καθημερινά τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή σημαία σε διαφορετικούςιστούς. Μια φορά τη βδομάδα γίνεται επίσημα η έπαρσητων σημαιών και ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος σε κοινή συγκέντρωση των παιδιών και με την παρουσία όλου του διδακτικού προσωπικού"). Δείτε εδώ ολόκληρο τον Νόμο.Ο λόγος για τον Γιώργο Δεμερτζή, ο οποίος όντας πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου και προ της ετσιθελικής άρνησης του διευθυντή του, να κάνει δεκτό το αίτημά του, ζήτησε από τους 560 συνολικά μαθητές που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο – είναι το μεγαλύτερο της Κατερίνης, να υπογράψουν εάν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και να υψώνεται η σημαία.  Το τελικό αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά υπέρ της ιδέας-αιτήματος του Γιώργου Δεμερτζή, αφού οι 530 μαθητές υπέγραψαν «ΝΑΙ», ενώ οι υπόλοιποι 30 «ΟΧΙ».Οι 530 από τους 560 μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης είπαν μάταια «ΝΑΙ» στην έπαρση της σημαίας και στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Ο Γιώργος Δεμερτζής περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, είπε: «Ζήτησα από τους μαθητές του σχολείου μου, να υπογράψουν αν θέλουν να ακούγεται ο Εθνικός μας ύμνος και να γίνεται η έπαρση της σημαίας. Υπέγραψαν οι 530 μαθητές υπέρ και οι 30 κατά, οι οποίοι είναι Έλληνες, αλλά και παιδιά διαφορετικών εθνικοτήτων. Ο αξιότιμος κύριος διευθυντής όμως έφερε αντίρρηση σε όλο αυτό, λογικά διότι δεν είναι Έλληνας και δεν συμφωνεί με την Ελληνική διαπαιδαγώγηση.Επίσης όποιος λέει την αλήθεια απέναντι του διαστρεβλώνει τα λόγια του και του δίνει μια καλή αποβολή. Εμένα μου έδωσε 3 ημέρες αποβολή συκοφαντώντας με ότι είμαι φασίστας, αναρχικός, ακραίος, κακός, απειλή για τη δημοκρατία και για το σχολείο! Μαζί του είναι κι άλλοι εκπαιδευτικοί και μου κάνουν πόλεμο ώστε να με διώξουν από το σχολείο τόσο εμένα αλλά και όποιον δεν υποστηρίζει τις δικές τους ιδέες και συμφέροντα».

Μετά από όλα αυτά ο Γιώργος έκανε συμβολική κατάληψη στο σχολείο χωρίς να προκαλέσει φασαρίες και φθορές, με μοναδικό σκοπό να υψώσει την Ελληνική σημαία.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2016/10/blog-post_59.html

7 comments :

  1. ωραια και που ειμαστε εμεις που ειναι ο ανυπαρκτος εθνικος πατριωτικος χωρος μας να τα κανουμε ολα λιμπα σε ολη τν ελλαδα και να στηριξουμε και να υποστηριξουμε το παιδι μας αυτο???????
    και φυσικα ο διευθυτης και οι εκπαιδευτικοι εκει ειναι ολοι εαμοβουλγαροι αριστεροι.....
    ειμαστε ανυπαρκτοι 42 χρονια τωρα.... καιρος να ασχοληθουμε σοβαρα και να αναλυσουμε εξονυχιστικα τα αιτια και τους λογους που μας εφεραν σημερα σαυτη τη θεση της απολυτης αδυναμιας και της χλευης του αριστερου εχθρου.....μετα ολα αλλα....

    ReplyDelete
  2. Πολύ ωραία αφού προβλέπεται από τον νόμο ας του κάνουν μήνυση, που είναι το πρόβλημα? Αυτές οι λούγκρες φοβούνται τις μηνύσεις για να μην κινδυνεύσει η θεσούλα τους!


    12G

    ReplyDelete
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ 15:53

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ "ΕΜΕΙΣ". ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑΙ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ... Η ΜΟΝΗ ΕΜΦΑΝΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α. ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΥ ΜΟΝΟΝ... ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΑΝΑΓΚΗ, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΤΣΙ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΜΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ. ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ, ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 12G ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΜΑΘΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΧΛΕΥΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗ. ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΝΑΙ, ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΦΙΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ.

    ΚΑΚΟ; ΚΑΚΙΣΤΟ.

    ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.
    https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_38.html

    ReplyDelete
  4. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ''.ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ.ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΜΑΖΩΞΕΙΣ,ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ,ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΟ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  5. ο πρωτος ειμαι παλι
    ναι κατι τετοιο θα ηθελα ακριβως
    δηλαδη εναν συνασπισμο ολων των εθνικοπατριωτικων ομαδων τυπου τσυριζα.
    και οι αριστεροι ειναι πολυδιασπασενοι αλλα ενωνονται αυτοματα εναντιον των φασιστων(ετσι λενε εμας τους πατιωτες τους εχοντες εθνικη συνηδειση και οχι διεθνιστικη ταξικη προλεταριακη σαν και αυτους)
    επειδη εκανα χρονια μεσα στους βοθρους της αριστερας θα θελα να μιμηθουμε τους τροπους τους τις μεθοδευσεις και πρακτικες τους.
    ειναι ετη φωτος μπροστα απο μας τους εθνικιστες σαυτα....
    και μη μου πει κανεις πατριωτης οτι δεν θα καταντησουμε σαν αυτους δεν θα πεσουμε σε τοσο χαμηλο επιπεδο να υπενθυμισω οτι και ο κολοκοτρωνης(πατερας) και καραισκακης εκοβαν κεφαλες τουρκαλβανων και εστηναν πυραμιδες κατα το τουρκομογγολικο εθιμο ο πρωτος εξω απο το ναυπλιο στα ορλοφικα με 5.500 τουρκαλβανικες κεφαλες και ο αλλος μετα τη μαχη της αραχωβας με 3.000 παλι τουρκαλβανικες κεφαλες χωρις να χασουν την ελληνκοτητα τους και την ορθοδοξια τους.....

    ξερω πολλες εθνικες ομαδες που δεν θελουν ουτε να δουν και να ακουσουν η μια την αλλη
    εγω τις θεωρω ολες εν δυναμει δικες μου εθνικες ελληνικες.
    απο αρχαιοτετοιους μεχρι χριστιανοτετοιους και απο εθνικοσοσιαλιστας μεχρι εθνικοφλελευθερους και εθνικοαναρχικους ακομα και χριστιανοδεξιουληδες-αστουληδες του καρατζαφερη μεχρι αρμα του γκεκα και αρδην του καραμπελια(που φτιαχνει και αυτος κομμα-αριστεροι εθνικιστες)-καλα και τον βλαση αγτζιδη που κατεβηκε υποψηφιος με τσυριζα ακροαριστερος, και αυτον εθνικιστη τον λενε τα συντροφια του επειδη διεκδικει την αναγνωριση της γενοκτονιας των ποντιων και υπερσπιζεται την βενιζελικη πολιτικη στη μ.ασια δηλαδη την ενσωματωση σχεδον ολοκληρης της σημερινης λεγομενης τουρκιας στην ελλαδα συνγκεκριμενα τη γραμμη ριζουντα-αλεξανδρεττα κατα μηκος του εφρατη...
    εδω που καταντησαμε και κινδυνευουμε με οριστικη εξαφανιση του εθνους μας για παντα απο τον πλανητη σε μερικα χρονια(οπως λεει και ο καραμπελιας) καθε τι που εχει ως παρονομαστη το ΕΘΝΙΚΟΝ ειναι εν δυναμει συμμαχητες μας(με αιχμη του δορατος φυσικα και αναγκαστικα την χα
    μπορουμε να ξεκινησουμε απαυτο??????
    παρα πολυ δυσκολο αλλα δεν εχουμε αλλη επιλογη...

    ReplyDelete
  6. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ , ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ , ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ....
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΡΕΑΣ ΩΜΟ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ ΦΥΛΗΣ!!!!ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ , Η ΕΛΛΑΣ ΟΧΙ. ΟΥΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ , ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!.ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ....ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ!

    ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ , ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ...«Ο εθνικισμός είναι μορφή ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. Όλοι λοιπόν οι ενεργητικοί άνθρωποι είναι εθνικιστές, είτε το ξέρουν είτε όχι. Ο διεθνιστής είναι στοιχείο θανάτου για το έθνος του».

    ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....ΘΑ ΕΒΑΖΑΣΤΑ "ΦΥΤΙΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 530 ΠΑΙΔΙΩΝ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΙΥΕΘΥΝΤΗΣ...ΘΑ ΕΦΕΡΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΡΕΖΙΛΙ....ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ "ΠΟΔΗΛΑΤΟ"...ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΗΣΥΧΙΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΧΧΧΧ.


    ReplyDelete
  7. Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΣΤΗΝ "ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. ΟΙ ΤΟΥ "ΛΑΟΣ" ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ "ΑΝΑΜΑΖΩΞΙΑΡΗΔΕΣ" (ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΗΡΘΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ). ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ...ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η "Χ.Α" . ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ Χ.Α ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.... ΑΛΛΑ...

    ΕΚ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ-ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΕΣ. ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΨΗΦΙΣΕΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ.

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΟΜΜΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΩΣ ΕΝΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΟ/ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ, ΕΙΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ή ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΡΟΛΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

    Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΛΔ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΟΝ 21ο ΑΙΩΝΑ. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ. ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η Χ.Α ΕΑΝ, ΟΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΑ.

    ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΚΑΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ 40, 50, ΤΟ 60, ή ΤΟ 70. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ , ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ (ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ) ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ReplyDelete