26/10/2016

Σε εξέλιξη επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ εισβολέων στη Χίο

Επεισόδια με συμπλοκές ανάμεσα σε μετανάστες και πρόσφυγες και φωτιές σε κάδους σκουπιδιών βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο hot spot της ΒΙΑΛ στη Χίο. Τα επεισόδια ξέσπασαν με αφορμή διαμαρτυρία γυναικών έξω από τους οικίσκους του Ευρωπαϊκού γραφείου υποστήριξης Ασύλου - European Asylum Support Office. Και για μια ακόμα φορά είχαν σαν αφορμή την καθυστέρηση της διαδικασίας ασύλου, που έχει σαν αποτέλεσμα τον πολύμηνο εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων στο νησί, αλλά και στα άλλα νησιά του Αιγαίου, όπου λειτουργούν καταυλισμοί φιλοξενίας. Από τους χώρους της ΒΙΑΛ απομακρύνθηκαν ήδη οι εργαζόμενοι και επιχειρούν στελέχη των ΜΑΤ αλλά και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στελέχη πάντως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου εκτιμούν, ότι η εξέγερση στη Χίο είναι μικρότερης κλίμακας από αυτήν στη Μόρια της Λέσβου πριν τρεις μέρες. Στο hot spot της Μόριας σήμερα, για μια ακόμα φορά, μπήκαν και «επιχείρησαν» προληπτικά άνδρες διμοιρίας των ΜΑΤ. Τέτοιες «προληπτικές» επιχειρήσεις γίνονται συνεχώς σε όλα τα hot spot και τους άλλους καταυλισμούς, όπου σταθμεύουν μεγάλες δυνάμεις της Αστυνομίας. Κι αυτό, γιατί θεωρείται από στελέχη των διωκτικών αρχών, ότι οι συνεχείς εξεγέρσεις των τελευταίων ημερών, όλες με αίτημα τη γρήγορη ολοκλήρωση διαδικασιών ασύλου, «μπορεί να λειτουργούν ως ντόμινο, με πιθανότητα πολύ δυσάρεστων προοπτικών».

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΗΤΑΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ (1/ΜΗΝΑ), ΜΙΚΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ (ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (1-2 ΩΡΕΣ). ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΑ (2-3/ΜΗΝΑ) ΠΑΛΙ ΜΕΤΡΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ (ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΩΝ) ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (3-4 ΩΡΕΣ). ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ 2-3/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΤΡΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ (ΜΕΧΡΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ) ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ (ΦΟΝΟΙ) ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΛΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ..."ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ  ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ... ΑΝ ΔΕ, ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΣΕΙ Ο (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ.

5 comments :

  1. "ΤΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ."

    ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΙΣΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ....ΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ,ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Παράλληλη τουρκική εισβολή...δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα καλύτερο! Λες να ξυπνήσουν μετά τα βούγια ή ακόμα τα ίδια θα έχουμε?

    12G

    ReplyDelete
  3. Σήμερα είχα πάρει ένα λεωφορείο (κτελ) και μπαίνει μία κοπέλα 20 - 25 ετών κάθισε μπροστά μου και μετά από λίγο την πήραν τηλέφωνο και άρχισε να μιλάει στα αγγλικά.
    Δεν θα σχολιάσω τα αγγλικά της που ήταν άθλια, αλλά είχε μιά δουλικότητα σε αυτόν/ην που μιλούσε και έλεγε πόσο ενδιαφέρεται για όλους τους κακόμοιρους "μετανάστες" και πόσο πολύ θέλει να συμμετέχει σε δράσεις για να τακτοποιηθούν σε καταλύματα και να έχουν ιατρικές εξετάσεις και περίθαλψη. Μάλιστα έλεγε ότι χρειάζονται μεγάλη ψυχολογική υποστήριξη και ότι οι άνθρωποι της ομάδας της έχουν πολλές ιδέες και να ενεργοποιηθούν πολλά πρότζεκτ!!!
    Ξαφνικά άρχισε να λέει :
    "οι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει πόσο δύσκολα περνούν οι μετανάστες..."
    "οι Έλληνες είναι αδιάφοροι στα προβλήματα των άλλων..."
    "οι Έλληνες είναι ρατσιστές..."
    Μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο προφανώς ξεχώριζε τον εαυτό της η ελληνόφωνη με τα χάλια αγγλικά. Σε ποιά χώρα αισθάνεται ότι ανήκει άραγε;
    Κατέβηκα αηδιασμένη στο Πικέρμι και εκείνη συνέχιζε γιά Μαραθώνα [εκεί που έχει σχεδόν γίνει γκέτο πακιστανών και ινδών]
    Ευχήθηκα η "αλληλέγγυα" να διαπιστώσει την ευαισθησία αυτών που υποστηρίζει και ντρέπομαι που μιά γυναίκα και μάλιστα νέας ηλικίας για ένα μισθό που παίρνει από τις ΜΚΟ πουλάει την ψυχή της και την χώρα της που προφανώς δεν αγάπησε ποτέ...
    ΧΧΧΧ: αν και τρομάζω, συμφωνώ απόλυτα... Ο λήθαργος είναι τόσο εκτεταμένος και η προπαγάνδα των "κακών Ελλήνων" θυμίζει βυζάντιο...[Οι Έλληνες είναι φοροφυγάδες, διεφθαρμένοι, ρατσιστές...]

    ReplyDelete
  4. @ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ ΣΤΙΣ 26/10/16 19:32

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΑΡΤΑΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΦΓΑΝΟ/ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΜΑΛΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΝΟ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩ , ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΜΗ!!!!ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕΧΤΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!
    ΤΟ ISIS ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ!!!!
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ...ΣΤΟ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ - ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΤΛ....

    ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ" ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ....ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ)...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ.ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΑΠΟΙΚΙΑΣ!!! ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....ΑΜΥΔΡΑ!!!ΑΛΛΑΧ ΑΚ ΜΠΑΡ ΠΑΝΤΟΥ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ , ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ!! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΡΟΠΑ!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  5. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ....ΑΛΛΟ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΤΗ...ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ... Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟΝ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΘΕΤΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ,ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete