16/10/2016

ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΥΡΙΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων εντός εδάφους Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφίαΣτη σύλληψη ενός 51χρονου από τη Συρία σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις Βελγικές Αρχές προχώρησαν χθες, Πέμπτη οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.Ο 51χρονος φέρεται να είχε εμπλοκή στις τρομοκρατικές ενέργειες στις Βρυξέλλες με δεκάδες νεκρούς.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, «συνελήφθη, την Πέμπτη, το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης εκδοθέν από Αρχές Βελγίου. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων εντός εδάφους Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφία.Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικές συσκευές (laptop, σκληροί δίσκοι κ.α.) διάφορα έγγραφα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ. (ΑΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ 4 ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΠΡΟ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ.

Σχετικό: "Ελληνίδα(;;;) με καταγωγή από την Συρία και κάτοικος Δροσιάς φέρεται να είναι η 45χρονη που συνελήφθη τη νύχτα της Παρασκευής στο Ελ. Βενιζέλος έχοντας μαζί της 2.213.500 ευρώ και 58.900 δολάρια, όλα σε μετρητά! Στον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η 45χρονη, με Ελληνικό και Συριακό διαβατήριο, είχε επιμελώς κρυμμένα τα χρήματα τόσο στις αποσκευές της, όσο και επάνω στο σώμα της. Τις 600.000 ευρώ τις έκρυβε στην βαλίτσα της, ενώ τα υπόλοιπα τα είχε κρυμμένα κάτω από το ολόσωμο λαστέξ. Τα περισσότερα χρήματα ήταν σε δεσμίδες των 500 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δεσμίδες των 100 ευρώ. Η γυναίκα που ερχόταν από τη Μόσχα με πτήση της Aeroflot μετά τη σύλληψή της ισχυρίστηκε ότι είχε κληρονομήσει μεγάλη ακίνητη περιουσία στη Συρία και τα χρήματα προέρχονται από την πώληση της."(ΑΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟ ...ΡΩΣΣΙΑ. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ.

2 comments :

  1. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ...ΘΑ ΤΟ "ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ",ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ κ.λ.π ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ.!!ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ.!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΣΟΒΟ.!!ΚΟΣΟΒΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

    ΝΑ ΠΩΣ ΤΟ "ΓΥΡΙΖΟΥΝ" ΤΩΡΑ....ΘΑΥΜΑΣΤΕ.
    https://www.efsyn.gr/arthro/komfoyzio-me-ton-syro-tromokrati-sta-hania

    " κ. Τσουβάλας είπε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ΔΕΝ έχει άμεση εμπλοκή σε τρομοκρατικές πράξεις και πως η σχετική διόρθωση από το γραφείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ήταν αναγκαία.'"

    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ...ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΤΟΛΗ ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ "ΑΝΩΘΕΝ".!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Άρχισαν τα όργανα!..

    Χανιά: Νύχτα τρόμου για 20χρονη φοιτήτρια - Συνελήφθη ο επίδοξος βιαστής
    http://www.topontiki.gr/article/190024/hania-nyhta-tromoy-gia-20hroni-foititria-synelifthi-o-epidoxos-viastis

    Φυσικά τα ντόπια μέσα ενημέρωσης ούτε είδαν ούτε άκουσαν!

    12G

    ReplyDelete