16.10.16

ΛΕΦΕΔ ΤΑΜΣ Λεωνίδας ΒΙΝΤΕΟ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΧΥΣ": ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕΣΩ email, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ...
- Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ/ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΔΙΟΥ (ΠΙΘΑΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΛΟΦΟΥ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΜΑΔΟΝ, ΟΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ΠΛΑΓΙΩΣ-ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΩΠΙΚΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.
- ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥ Β.Π.Π. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΣΩΣΤΑ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΩΝ ΕΚΑΜ. ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΛΟΧΟΥ ή ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΑΣ. ΤΟΣΕΣ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΟΣΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ, ΜΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ Η ΚΑΘΕΜΙΑ. Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕ, ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΨΑΞΤΕ ΤΟ.
- ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ. 

ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥΡΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ή ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ... ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

No comments :