13/09/2016

Κατέληξε η σύσκεψη της ΠΕΔ Κρήτης για το προσφυγικό.

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΩΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΞΕΦΡΑΣΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ, ΑΜΥΝΤΙΚΗ, ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΘΕΣΕ ΚΑΝ.

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΦΗΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΖΕΡΒΟΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΚΡΟΘΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ Η ΕΡΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΦΑΝΗΚΑΝ ΩΣΑΝ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ (ΙΣΩΣ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ).

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΛΗΦΘΗ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΠΟΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΟΣΟ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΑΧΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ. 

Η "ΙΣΧΥΣ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗ ΝΗΣΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ.

Πρόκειται για την πιο κρίσιμη συνεδρίαση των Δημάρχων του νησιού, οι οποίοι καλούνται να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις για τα σημεία, όπου θα μεταφερθούν οι 2000 πρόσφυγες που θα φτάσουν στο νησί, στα τέλη Νοεμβρίου, με το πέρας δηλαδή της τουριστικής περιόδου. Αν και ο Δημαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, Βασίλης Λαμπρινός, για δεύτερη φορά απηύθυνε πρόσκληση στον αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, η συνεδρίαση της ΠΕΔ πραγματοποιείται απουσία του κ. Μουζάλα, καθώς όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, "έχει επιβαρυμένο πρόγραμμα, που δεν του επιτρέπει να φύγει από την Πρωτεύουσα". Παρόντες στη σύσκεψη είναι οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηγουμενίδης και Σ. Βαρδάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ Μ. Συντυχάκης, και ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Θραψανιώτης, ενώ από συνεργάτη του εκπροσωπείται ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, παρά τις ενστάσεις και των βουλευτών του κόμματος για την απουσία Μουζάλα από τη σύσκεψη.

Παντελώς απόντες από τη σύσκεψη είναι οι βουλευτές του νομού Χανίων και του νομού Ρεθύμνου. Απόντες από τη σύσκεψη είναι και οι κρητικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι χθες εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για το θέμα. Οι Αυγενάκης-Πλακιωτάκης- Ο.Κεφαλογιάννη και Γ.Κεφαλογιάννης τονίζουν πως δεν συμμετέχουν στη σύσκεψη καθώς δεν υπάρχει κυβερνητική εκπροσώπηση άρα ούτε και παρουσίαση συγκεκριμένου σχεδίου της Κυβέρνησης για τη διαχείριση του θέματος.

Οι δήμαρχοι στην πλειοψηφία τους είναι θετικοί στην πρόταση των δημάρχων του Ηρακλείου, να φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες σε σπίτια και όχι σε ανοιχτές δομές, πρόταση την οποία έκανε αποδεκτή και ο υπουργός.

"Νιώθουμε δικαιωμένοι. Από την αρχή δείξαμε σθεναρή αντίσταση και είπαμε όχι στα hotspot", δήλωσε ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης, "έχουμε ωστόσο μια ένσταση αναφορικά με την "μικρή ακτίνα" στην οποία θα πρέπει να βρίσκονται τα διαμερίσματα. Τί θέλει να κάνει το υπουργείο; Μήπως το βάζει ως προϋπόθεση για να μπορεί να δημιουργήσει μετά σχολεία και χώρους λατρείας; Να φτιάξει εστίες προσφύγων; Εμείς δεχόμαστε Σύρους πρόφυγες, οικογενειάρχες".

Στο δήμαρχο Αποκορώνου απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηγουμενίδης, ο οποίος ανέφερε πως το υπουργείο θέλει τα σπίτι να βρίσκονται σε μικρή ακτίνα για να λυθεί ευκολότερα το θέμα της επιμόρφωσης αλλά και της υγειονομικής κάλυψης των προσφύγων.

Ένταση επικράτησε για λίγο όταν μετά από συνεχείς αναφορές των ομιλητών για το σχέδιο του υπουργείου, ο κ. Ηγουμενίδης είπε πως η κυβέρνηση θα μπορούσε να αποφασίσει μόνη της, ωστόσο ρώτησε τους δημάρχους του νησιού, για να δεχτεί την αντίδραση των αυτοδιοικητικών.

Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιονή, ο κ. Μουζάλας σε πρόσφατη επικοινωνία τους της είπε πως μόλις βρεθούν τα σπίτια το υπουργείο θα στείλει κλιμάκιο για να τα δει και αν χρειαστούν επισκευές θα τις κάνει το υπουργείο. Ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής τόνισε μάλιστα, σύμφωνα με τη κ. Λιονή, τόνισε πως στους ιδιοκτήτες των σπιτιών το υπουργείο θα προκαταβάλει τα 12 πρώτα ενοίκια.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης τόνισε στους αυτοδιοικητικούς πως πρέπει να είναι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. "Πρέπει να ζητήσουμε από την κυβέρνηση να γίνουν όσα θα ειπωθούν στην αρχή. Όταν λέμε 2000 άτομα, να είναι 2000 πρόσφυγες, μην αυξηθεί ο αριθμός. Κάνουμε μία προσπάθεια να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο και πρέπει να διαχειριστούμε ώριμα την κατάσταση, βάσει συγκεκριμένου σχεδιασμού".

Οι δήμαρχοι στις ομιλίες τους τόνισαν πως πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις και από τα δημοτικά συμβούλια, να γίνουν κινήσεις για να βρεθούν τα σπίτια, να γίνουν επαφές με την ύπατη αρμοστία και να ζητήσουν σαφείς διευκρινίσεις από το υπουργείου για τη φύλαξη και τον αριθμό. "Πρέπει να δούμε μεταξύ μας οι δήμαρχοι πως θα μοιραστεί ο πληθυσμός, εάν κάποιος δήμος έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερους μετανάστες, θα το κάνει", τόνισε ο δήμαρχος Ηρακλείου.

Εξίσου σημαντική και η παρέμβαση του δημάρχου Ανωγείων κ. Καλλέργη ο οποίος ανέφερε: "Το ζήτημα δεν είναι ποιες αποφάσεις θα λάβει ο κάθε δήμος. Το ζήτημα είναι ολόκληρης της Κρήτης. Στα Ανώγεια έχουμε εδώ και 15 χρόνια δομή φιλοξενίας προσφύγων και δεν έχει δημιουργηθεί ποτέ πρόβλημα. Δεν μπορούμε να μείνουμε εκτός σχεδιασμού".

Στα προβλήματα του σχεδιασμού στάθηκε και ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ζερβός τονίζοντας πως ο υπουργός στη επιστολή του φάσκει και αντιφάσκει. Συγκεριμένα ο κ. Ζερβός ανέφερε: "Το ζήτημα δεν είναι τα 2000 άτομα. Στο Οροπέδιο ξεκινήσαμε φιλοξενία παιδιών. Η επιστολή του υπουργού είναι που με στεναχωρεί. Για παράδειγμα λέει ότι τη διατροφή τους δύναται να αναλάβουν ιδιωτικές εταιρίες ή ΜΚΟ. Για τη φύλαξη λέει ότι το θέμα έχει αναλάβει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Εδώ συγχωνεύονται αστυνομικά τμήματα. Διασπορά δεν έχει υπάρξει σε κανένα κράτος. Η Kρήτη θα έπρεπε να εξαιρεθεί από τον σχεδιασμό αφού έχει το 1/3 του τουρισμού της χώρα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα ζήτημα για το οποίο το υπουργείο έχει αποφασίσει χωρίς να υπάρχουν ξεκάθαρες απαντησεις."

Άμεσες αποφάσεις από την ΠΕΔ ζήτησε με τη σειρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος τόνισε πως ο χρόνος είναι πιεστικός και πρέπει άμεσα το υπουργείο να λάβει μια απάντηση πριν αποφασίσει να προχωρήσει σε camp. "Εάν δεν βρεθούν τα διαμερίσματα να μήν υπάρξουν άλλες λύσεις; Όταν αποφασίσετε πρέπει να συσταθεί μια επιτροπή να πάει στην Αθήνα" κατέληξε ο βουλευτής.

http://flashnews.gr/

Με συντριπτική πλειοψηφία η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης είπε "ναι" στην προσωρινή φιλοξενία 2.000 πρόσφύγων στο νησί. Η απόφαση της ΠΕΔ περιλαμβάνει τρεις άξονες:
- Πρώτος άξονας είναι ότι η Κρήτη θα φιλοξενήσει προσωρινά μόνο τους 2000 πρόσφυγες.
- Δεύτερος άξονας ήταν το αίτημα να υπάρξει αναλογική διανομή και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης ανάλογα με τον πληθυσμό του εκάστοτε νομού
- Τρίτον, να συσταθεί επιτροπή η οποία θα "τρέξει" όλες τις διαδικασίες εκείνες που θα χρειαστεί να γίνουν. Η επιτροπή αυτή θα έρθει σε επαφή με τον αρμόδιο Υπουργό Γιάννη Μουζάλα από τον οποίο θα ζητήσει διευκρινίσεις έτσι ώστε να ρυθμιστούν οι επιμέρους διαδικασίες. Πρόεδρος της επιτροπής ορίστηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ενώ τα υπόλοιπα μέλη είναι οι δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων του νησιού όπως ο Βασίλης Λαμπρινός από το Ηράκλειο, ο Τάσος Βάμβουκας από τα Χανιά, ο Γιώργος Μαρινάκης από το Ρέθυμνο και ο Αντώνης Ζερβός από τον Αγιο Νικόλαο. Στην επιτροπή συμμετέχει ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Ζαχαρίας Καλογεράκης καθώς και ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκης.

http://www.ekriti.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η πρόταση Μουζάλα για το πού θα φιλοξενηθούν 2.000 πρόσφυγες στην Κρήτη

19 comments :

  1. Anonymous13/9/16 15:22

    ΅Είναι πραγματικά απίστευτο και εξοργιστικό το γεγονός του να χάνουν τα σπίτια τους έλληνες από τις τράπεζες και την ίδια στιγμή το υπουργείο να χρηματοδοτεί τον εποικισμό της χώρας!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous13/9/16 18:02

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΕ 12G ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΝΗΣΙΑ ΑΝ.ΑΙΓΑΙΟΥ,ΚΡΗΤΗ, ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ; ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΙΧΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ (Η ΜΙΑ 11αδα) ΚΑΙ ΛΑΘΡΑΙΩΝ (Η ΔΕΥΤΕΡΗ 11αδα) ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ.!!ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Α.Τ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ" ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ....

    ReplyDelete
  3. Anonymous13/9/16 18:10

    "Στο δήμαρχο Αποκορώνου απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηγουμενίδης, ο οποίος ανέφερε πως το υπουργείο θέλει τα σπίτι να βρίσκονται σε μικρή ακτίνα για να λυθεί ευκολότερα το θέμα της επιμόρφωσης αλλά και της υγειονομικής κάλυψης των προσφύγων. '

    ΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΔΗ;;;ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous13/9/16 18:18

    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΟΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΑΚΟΙ' ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΔΙΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΚΟΣ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  5. Anonymous13/9/16 18:22

    ΚΟΥΡΗΤΗ, ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ , ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΧΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΡΑΔΑΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous13/9/16 18:34

    ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ , ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟ . ΑΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΜΟΝΟ ΠΙΑΣΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ (ΚΙ ΕΝΝΟΩ ΟΛΟΥΣ, ΙΣΧΥΣ, ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΗΡΩΙΚΟΤΑΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΟΛΟΥΣ ΛΕΠΙΔΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΑΝΩΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΗΡΩΙΚΟΤΑΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ , ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ; Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ ΛΕΒΕΝΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΑΝΩΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ. (ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΩ).

    ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΔΥΟ ΡΙΠΕΣ ΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΗΡΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ;

    ReplyDelete
  7. Anonymous13/9/16 18:39

    ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΗΛΠΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΘΕΝΑΡΗ ΠΙΟ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ. ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  8. Anonymous13/9/16 18:42

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.!!

    ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΧΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ κ.λ.π ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ η ΓΕΝΙΣΤΑΡΟΥΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΛΕΣ...ΓΕΛΙΕΤΑΙ....ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔούλας ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ) ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ...ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous13/9/16 18:42

    Σημειώνεται πως συμφώνησαν όλοι πλην του δημάρχου Αποκόρωνα Χαράλαμπου Κοκιανάκη που είπε πως δεν δεσμεύεται για την απόφαση θεωρώντας πως όλος ο σχεδιασμός είναι ένα τερτίπι της κυβέρνησης για να φέρει πρόσφυγες στο νησί.

    Ο δήμαρχος Σφακίων εξέφρασε τις επιφυλάξεις του.

    http://www.protothema.gr/greece/article/610301/nai-sti-filoxenia-2000-prosfugon-lene-oi-dimoi-tis-kritis/

    ReplyDelete
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 18:42

    ΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΓΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ. ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ;

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ. ΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

    ReplyDelete
  11. Anonymous13/9/16 19:05

    ο κουκιανακης κρατησε την καλυτερη σταση. οι επιφυλαξεις του δημαρχου σφακιων ηταν αλλου για αλλου. κανεις δεν εθεσε στο τραπεζι το θεμα της αμυνας και της σφαλειας. ο κουρητης εχει δικιο ο περιφερειαρχης επρεπε να μιλησει ηταν ενημερος για αυτα κι ομως δεν εβγαλε κουβεντα.

    ενας αστυνομικος συνοδος

    ReplyDelete
  12. Anonymous13/9/16 19:12

    ηρεμηστε ολοι
    το ξαναβαζω και εδω

    ειναι θανασιμο και ασυγχωρητο λαθος η αυτοδιαλυση...
    με μια ηττα δεν παραιτουμαστε....μπορει να χασουμε πολλες μαχες ακομα ,αλλα πρεπει να κερδισουμε τον πολεμο....
    ερχονται πολυ πιο δυσκολες και πολυ χειροτερες εποχες και μια ηττα γιαυτο το θεμα δεν πρεπει να μας απογοητευει
    ισα ισα πρεπει σημερα να οργανωνμαστε και να ετοιμαζομαστε πυρετωδως για την περιπτωση κενου εξουσιας και κυβερνητικης ασταθειας με την αναποφευκτη μαρξιστοισλαμικη εξεγερση και τη σφαγη χιλιαδων ελληνων...
    πρεπει να ειμαστε πανετοιμοι γιαυτη και μονο την στιγμη να ανταποδωσουμε στο εκατομμυριαπλασιο στους αριστερους και τους λαθρο τους, αυτα που θα μας κανουν....
    μεχρι τοτε υπομονη επιμονη σκληρη προπονηση υγειηνη διατροφη διαβασμα ιδεολογικη καταρτηση παιρνουμε κιαλλους ελληνες τους μυηουμε τι παιζει γυρω μας και ετοιμαζομαστε για τον αναποφευκτο εσωτερικο πολεμο ππυ θα γινει οποσδηποτε....

    διπλον τριπλον θα παρωμεν αυτο που μας επαρθεν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ο ποντον ολον και το καρς τεμετερα θα γινε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  13. Anonymous13/9/16 19:24

    "ΠΟΙΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ; ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΓΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ. ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ;

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ κ.λ.π ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ....ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΤΩΡΑ,ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΞΕΡΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΖΩ ΕΚΕΙ...ΟΠΩΣ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...

    ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ Β'Π.Π ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ...ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΣΕΡΒΙΑ ...ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Σ.ΕΝΩΣΗ ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ'Π.Π....ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΣΕ Η ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ 1999,ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2010 (ΜΗΝΟΝΙΑ)...ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΟ 2014.

    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ!!ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ...ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΨΑΛΙΔΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.!!! Η ΚΟΡΗ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ....ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ.!!!ΟΛΗ Η ΙΛΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ...

    ReplyDelete
  14. Anonymous13/9/16 19:26

    " ο περιφερειαρχης επρεπε να μιλησει ηταν ενημερος για αυτα κι ομως δεν εβγαλε κουβεντα. "

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ...ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ;;ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ;;ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ η ΚΑΠΟΙΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΕΣΑΣ;;

    ReplyDelete
  15. Anonymous13/9/16 19:34

    ΑΝΩΝΥΜΕ 19:12 ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕ ΜΟΝΟΝ...

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΙΣΧΥΣ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ (ΜΑΣ) ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ. ΕΜΕΝΑ ΔΕ, ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΖΥΓΙΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΤΑΤΟΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΟΙ ΚΟΠΟΙ, ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΕΣ, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΩΡΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ.

    Η ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ Η ΠΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΗΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝ ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ.

    Υ.Γ: ΛΕΣ ΟΙ 300 ΝΑ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΑΝ, ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΑΝ, ΤΟΥΣ "ΕΦΤΥΝΑΝ", ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ; Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΝ ΟΧΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Η ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΕΑΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΛΕΟΝ ΝΗΣΙ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  16. Anonymous13/9/16 19:37

    ΠΟΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ; ΕΓΩ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  17. ΑΝΩΝΥΜΕ 19:26

    ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Δ.ΚΡΗΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΝ. ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΓΑΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΡΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ. Ο ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΩΟ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ...ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ. ΕΑΝ ΑΠΕΞΩ ΗΤΑΝ 1000-2000 ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ... ΜΑΖΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ReplyDelete
  18. Anonymous13/9/16 20:08

    Ενώ το ισχύς είναι μέσα στα 2-3 πιό ψαγμένα ιστολόγια του χώρου, δεν αναφέρθηκε ο πραγματικός λόγος που οι αντιφάδες, οι ακροαριστεροί δήμαρχοι, μασονοδημοκράτες, κ.λ.π., είναι τόσο φανατικοί υπέρ του αποικισμού της νήσου και γενικότερα ολόκληρης της χώρας, καθώς και υπέρ της αντικατάστασης των ελλήνων, ακόμα και γενοκτονόντας τους(περίπου το 30% του πληθυσμού έχουν αρχαίο ελληνικό αίμα, και άλλο ένα 30% είναι λευκοί που θα πολεμήσουν αναγκαστικά στο πλευρό μας όταν έρθει η ώρα, αναρωτηθείτε τι φυλετικής καταγωγής είναι το ποσοστό που μένει, και που θα πάρει τα όπλα για να σφαγιάσει έλληνες μαζί με τους λαθροεισβολείς όταν δωθεί το σήμα). Οι κρητικοί αν θέλουν να επιβιώσουν, όπως άλλωστε και όλοι οι έλληνες, πρέπει πρώτα να εξολοθρεύσουν μαζικά τους φυλετικούς συγγενείς των εισβολέων, που είναι οι εβραικής κυρίως καταγωγής ανταρσυοσυριζαίοι και οι μιγάδες με διάφορα αίματα δημοκράτες οπαδοί των κομμάτων.

    ReplyDelete
  19. Anonymous14/9/16 19:02

    Αυτοί αποφάσισαν ….εμείς θα τους αφήσουμε ;;;;; όλοι μας ξέρουμε τί ακριβώς θα συμβεί….εδώ και τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε σοβαρές ομάδες και να αποφασίσουμε και εμείς με ποιό τρόπο θα ανταπαντήσουμε στην πρόκληση τους …είναι αιρετοί και δυστυχώς πράττουν αυθαίρετα….κυριοι Δήμαρχοι ΄της εσχάτης προδοσίας , έναντι ,ποιού πινακίου φακής ξεπουλάτε τον τόπο μας στο ισλάμ ;;;;από πού θα φύγετε ;;;; πού θα χωθείτε;;;; ισλαμολάγνοι και διώκτες τού ελληνικού λαού…η πόλεις μας βρωμάνε απο τα σκουπίδια και δέν υπάρχουν χρήματα λέτε για την καθαριότητα και τώρα θα βρεθούν πολλά για σάς τους προδότες και τούς νέους εισβολοψηφοφόρους σας ;;;;οι έλληνες ρε ,οι έλληνες υποφέρουμε και τό μόνο μέλημά σας είναι οι λαθροεισβολείς , να τους πάρετε στα σπίτια σας ,στα κρεβάτια σας τα στερημένα ,να ανακατευτείτε με την κοπριά τους, δικαίωμά σας…

    ΟΧΙ όμως στο δικό μου σβέρκο να δείχνετε τάχατες μεγαλόψυχοι….με ξένα κόλυβα ρέ δέν κάνεις μνημόσυνο….γιά όσα θά ακολουθήσουν υπεύθυνοι είστε μόνο εσείς οι ανεύθυνοι πολιτικοκαραγκιόζηδες….και όποιος τολμήσει να μέ πεί ρατσιστή, ή φασίστα , θα τον πάρει και θα τον σεικώσει….ΕΛΛΗΝΑΣ είμαι ρε απάτριδες ,άθεοι ,ψευτοαριστεροί….ΕΛΛΗΝΑΣ πού αγαπά τόν τόπο του..ΚΡΗΤΙΚΟΣ πού η Κρήτη είναι τό σύμπαν για μένα….

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ πού το παιδί μου θέλω νάναι ελεύθερο να μήν φορά μπούργκα και τα κοπέλια μας διδάσκονται το κοράνι…..αυτή είναι η Κρήτη….οι υπόλοιποι άντε στά τσακίδια μαζί με τους λαθροαγαπημένους σας, δέν μάς κάνετε……καλοβολεμένοι,καλοπληρωμένοι και υπάκουα σκυμένοι στούς επιβήτορές σας….ο λαός είναι η δύναμή σας….και τη στήριξή μας τήν έχετε χάσει πρό πολλού….είστε ξεδοντιασμένα ,σκελετωμένα πάλαι ποτέ περήφανα λιοντάρια που πνέετε τα λοίσθια και προσπαθήτε να φανείτε από μονοκύτταροι οργανισμοί, ανώτερα θηλαστικά ……ήθελε ο γαϊδαρος να φανεί άλογο ,μα οι γκαρίσματά του τον φανέρωσαν……Ακούστε της φωνές των πολιτών που αντιστέκονται πριν να είναι αργά.

    ReplyDelete