07/06/2016

Κρανιδιώτης: “Οι εχθροί της Ελλάδας θεωρούν την οικονομική μας κρίση ευκαιρία τους”

Σε πρόσφατο συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Σάμο με αντικείμενο το προσφυγικό κι ενώ η χώρα μας μετατρέπεται σε απέραντο hot spot δυστυχώς οι θέσεις των δύο μεγάλων κομμάτων συναντήθηκαν Συγγρού και Τασίας γωνία, διότι το μόνο με το οποίο ασχολήθηκαν στην ουσία ήταν με το πώς θα προσφέρουμε καλύτερο catering και καλύτερη διαμονή. Οι θέσεις της Νέας Δεξιάς όμως είναι αυτονόητες. Πρώτον, φύλαξη, με αυστηρότητα, των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων της πατρίδας μας.
Δεύτερον, κράτηση σε κλειστά κέντρα και των μεταναστών και των λαθρομεταναστών και των προσφύγων, μέχρι να γίνει εκεί το ξεκαθάρισμα για το ποιος είναι τι.
Τρίτον, κατάδειξη των ευθυνών του μεγάλου τρομοκράτη και δουλεμπόρου της Τουρκίας του Ερντογάν, του γενοκτόνου κράτους, το οποίο σήμερα ως συνεργός των τρομοκρατών δημιουργεί τους πρόσφυγες και ως μεγάλος δουλέμπορος του διακινεί και δίδοντας δεκάδες δολάρια ανά κεφαλήν και επιτυγχάνοντας έτσι τον Ισλαμικό αποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης, αλλά κυρίως καταπονώντας τις δομές του Ελληνικού κράτους, τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, καταπίνοντας πόρους πολύτιμους για το λαό μας, στις σημερινές συνθήκες κρίσης.
Οφείλουμε να συγκεντρώσουμε όλη την τεκμηρίωση αυτή σε μια μαύρη βίβλο και να πάμε σε όλα τα διεθνή φόρουμ και όργανα και να επιδιώξουμε την τιμωρία της Τουρκίας, να εμποδίσουμε τη χρηματοδότησή της, διότι είναι αδιανόητο να συνεργαζόμαστε βάζοντας την υπογραφή μας για τη χρηματοδότηση της Τουρκίας ώστε να συνεχίζει το τρομοκρατικό και δουλεμπορικό της έργο.

Επίσης, στα βόρεια σύνορά μας η Αλβανική κυβέρνηση με θρασύτητα θέτει ξανά ζήτημα Tσάμηδων. Θέτει ζήτημα για τους ανθρώπους που ήταν συνεργάτες των Γερμανών, συνεργάτες των Ναζί, των ΕΣ-ΕΣ, που σκότωσαν, κατέκαψαν, λεηλάτησαν την Ελληνική Ήπειρο. Είναι αδιανόητο η Αλβανία να ζει από τα εμβάσματα από την Ελλάδα, να αναπτύσσεται με τα χρήματα που έρχονται από την Ελλάδα και να επιτρέπουμε να επιδεικνύει τέτοια ιταμή συμπεριφορά. Για την ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ η μόνη ορθή θέση απέναντι στην αλβανική κυβέρνηση και τις ιταμές διεκδικήσεις της αλλά και ενώπιον του καθήκοντος προς τους αδελφούς μας και το εθνικό συμφέρον είναι μία: εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου».

Βίντεο με τις δηλώσεις: https://www.youtube.com/watch?v=PXOHfe4OLcs

No comments :

Post a Comment