Εκπρόσωποι της Ελλάδας συζήτησαν, στα Σκόπια τη Δευτέρα, με εκπροσώπους του υπουργείου Εξωτερικών του νοτιοσλαβικού κράτους, για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών. Σύμφωνα με το Maxfax, οι συνομιλίες των δύο πλευρών έγιναν στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο χωρών στις 24 Ιουνίου του περασμένου έτους από τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκολα Ποπόσκι και Νίκου Κοτζιά. «Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η συνεργασία μεταξύ των δύο υπουργείων και ο διμερής διάλογος σε θέματα που σχετίζονται με τις υποδομές, την ενέργεια, τη μετανάστευση, τη συνεργασία στο πλαίσιο της διασυνοριακής συνεργασία και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, την οικονομία, την υγεία, τον πολιτισμό, τη δημόσια διοίκηση, την εκπαίδευση και την προστασία των πολιτών» σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ Σκοπίων. Αναμένεται ότι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών για τα μέτρα εμπιστοσύνης να συνεχισθούν τον Ιούνιο στην Αθήνα.
The Hellenic Information Team
Σχόλιο "ΙΣΧΥΣ": Δεδομένης και της εσωτερικής καταστάσεως στον σλαβοταταρικό απόπατο, ποιά η σκοπιμότητα αυτών των επαφών;
The Hellenic Information Team
Σχόλιο "ΙΣΧΥΣ": Δεδομένης και της εσωτερικής καταστάσεως στον σλαβοταταρικό απόπατο, ποιά η σκοπιμότητα αυτών των επαφών;
Υπόψιν, ο σλαβοταταρικός απόπατος όχι απλά είναι σοβαρότερο κράτος από εμάς, με πλήρη έλεγχο των συνόρων του και μπάτσους που σου λένε μέσα στα μούτρα "εγώ θα πεθάνω υπερασπιζόμενος την πατρίδα μου" -εδώ οι μπάτσοι μόνο συνταξιούχους έλληνες ξέρουν να δέρνουν- αλλά άμα λάχει σου παραβιάζουν και τον εναέριο χώρο με τα ιπτάμενα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ!
ReplyDeleteΕν ολίγοις αν δεν έχεις τα αρχίδια να τους στείλεις την 21η τεθωρακισμένη ταξιαρχία εκεί πάνω και να τους προσαρτήσεις μέσα σε μία νύκτα, τη τους θες τους χαρακτηρισμούς? Κοίτα τα χάλια μας πρώτα! Και για να απαντηθεί και το ερώτημα σου, η σκοπιμότητα είναι περαιτέρω υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα, τη άλλο?
12G
Δεν ισχυρίστηκα πως η "ελληνικη δημοκρατία" είνα σοβαρότερη κρατική οντότητα από τον σλαβοταταρικό απόπατο, ούτε πως η ..."ποίοτητα" αυτής, κάνει ή δεν κάνει το κρατίδιο στο βορρά σλαβοταταρικό απόπατο. Τέτοιο θα ήταν ακόμη κι αν η ελληνική δημοκρατία ήταν όντως ΕΛΛΑΣ. Όσο για τον χαρακτηρισμό δείχνει ακομη περισσότερο τα χάλια της ελληνικής δημοκρατίας αφού με την ψοφοδεή συμπεριφορά της εμφανίζεται υποδέστερη ακόμη και του σλαβοταταρικού απόπατου.
ReplyDeleteΕύκολα μπορώ να σου γράψω πως προσωπικά έχω τα αρχίδια, όχι μόνο να στείλω την όποια ταξιαρχία αλλά και να την συνοδέψω κιόλας, αλλά δεν στο γράφω γιατί δεν έχει νόημα και πέρα από την όποιο λεκτικό "παληκαρισμό" μου, αδυνατώ να το αποδείξω εν τοις πράγμασι, δεδομένου πως δεν έχω ούτε επιρροή ούτε έλεγχο στις ε/δ.
Αυτή είναι η σκοπιμότητα αλλά αυτό που ήθελα να αντιληφθούν όλοι είναι το πόσο χαμηλά έχει πέσει η ελληνική δημοκρατία που ενώ τρώγεται να κάνει υποχωρήσεις δεν κρατά έστω τα προσχήματα και δεν περιμένει να τις κάνει όταν τουλάχιστον στον σλαβοταταρικό απόπατο έχουν δομημένη κυβέρνηση, αλλά συνεχίζει τους γύρους συνομιλιών ακόμη και με τα ....υποπόδια των σλαβοτάταρων.
Νομίζω πως και με αυτήν την ανάρτηση μας, κυρίως και πρωτίστως με τα δικά μας χάλια ασχολούμαστε. Η ποιότητα και η δύναμη του εχθρού σου δείχνει και την δική σου αξία. Η αξία λοιπόν της ελληνικής δημοκρατίας είναι χαμηλότερη ενός απόπατου.
Με το μπαρδόν, δεν αναφερόμουν στα δικά σου αρχίδια, η ροή του λόγου και η λάθος σύνταξη επέφερε παρεξήγηση, είμαι σίγουρος για την ποιότητα των διαχειριστών της σελίδας καθώς και για τους περισσότερους των σχολιαστών!
ReplyDelete12G