10/07/2015

The Daily Beast: «Η Ελλάδα, ίσως, μεταφέρει μυστικά του ΝΑΤΟ στη Ρωσία» ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

«Η Ελλάδα μπορεί να παραδώσει στη Ρωσία μυστικές πληροφορίες του ΝΑΤΟ», γράφει το βουλγαρικό πρακτορείο ‘Φόκους’ σε αναφορά της αμερικανικής εφημερίδας «The Daily Beast», η οποία επικαλείται δικές της πηγές. «Στη διάρκεια του ψυχρού πολέμου, το Κρεμλίνο χρησιμοποιούσε ενεργά την Ελλάδα ως προγεφύρωμα στις μυστικές υπηρεσίες του ΝΑΤΟ και σε αυτήν την περίοδο κατάσκοποι της Μόσχας έχει διεισδύσει βαθιά στο πολιτικό σύστημα της Αθήνας». Με ανάληψη της εξουσίας από το ‘ΣΥΡΙΖΑ’, το ποσοστό των Ρώσων πρακτόρων στη χώρα έχει αυξηθεί σημαντικά, σχολίασε ένας πράκτορας της CIA. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες του Βόρειου Ατλαντικού Συμφώνου, υπάρχει αυξανόμενη ανησυχία για «μυστική» σχέση μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και των ρωσικών αρχών. Και αυτές οι αρχές στην Ελλάδα δεν προσπαθούν να κρύψουν τη σχέση τους με το Κρεμλίνο. «Η παρούσα αντίληψη, ερχόμενος στην Αθήνα, είναι ακριβώς η ίδια, όπως είχα σημειώσει για τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και μπορεί να ενεργούν έτσι. Πάντοτε υπήρχε μια αμφιβολία για τους Έλληνες» είπε πράκτορας ευρωπαϊκής μυστικής υπηρεσίας. Η πηγή της Συμμαχίας τόνισε ότι η Αθήνα αντιλαμβάνεται τις υποχρεώσεις της με την Οργάνωση για στρατιωτική συνεργασία με τη Δύση, μόνο στα χαρτιά, γράφει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ), ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΟΠΩΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ, Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΗΠΑ. ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ (ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ  Η.Π.Α ΚΑΙ ΤΟ ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΣΤΙΣ Η.Π.Α (ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ) ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΤΥΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ Η "Daily Beast" ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΕΤΣΙ;

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ...
ΠΙΤΣΑ HUT, ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ...
Η Χεζμπολάχ αποκάλυψε δύο επιπλέον πρακτόρες της CIA..
ΗΠΑ: "Η Κίνα μας κατασκοπεύει
17 δις δολάρια για την ανοικοδόμηση του Ιράκ...χάθηκαν
Εκρήξεις μυστήριο στην Ιντιανάπολη των ΗΠΑ
Στις ΗΠΑ μεταναστεύουν οι Κινέζοι για να γεννήσουν τα παιδιά τους!
U.S.A: Did local used-car dealers help fund terror ?
69 "ορφανά" Patriot πιάστηκαν λίγο πριν φτάσουν στην Κίνα!

11/11/12 "ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΒΗΤΗ ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ... Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΕΠΙΡΡΙΨΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ" Ο ..."ΧΑΡΤΗΣ" ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Υ.Γ-1: ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ "BONUS" ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. Η Northrop Grumman ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ". ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΗΔΗ. ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΗΠΑ, ΕΙΣΤΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΚΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΥΣ) ΣΑΣ.
Υ.Γ-2: ΜΙΑ ΚΑΙ Η "ΚΟΥΒΕΝΤΑ" ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ;;;

No comments :

Post a Comment