30/07/2012

Η Northrop Grumman ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ... ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Η Northrop Grumman ανακοίνωσε ότι έλαβε δύο συμβόλαια αξίας 127 εκατομμυρίων ευρώ από την Αμερικανική Αεροπορία, για τη συνέχιση της λειτουργίας και συντήρησης του συστήματος BACN (Battlefield Airborne Communications Node). Τα 2/3 του συμβολαίου αφορούν την επέκταση της ανάπτυξης και λειτουργίας του BACN που είναι εγκατεστημένο σε τρία αεροσκάφη Ε-11A Bombardier Global Express BD-700 και σε τρία EQ-4B Block 20 Global Hawk. Το υπόλοιπο τμήμα του συμβολαίου αφορά μετατροπές και συντήρηση των αεροσκαφών Ε-11Α. Το BACN είναι αερομεταφερόμενο σύστημα τηλεπικοινωνιών μεγάλου ύψους και μετάδοσης δεδομένων, το οποίο προσφέρει επίγνωση της κατάστασης και δυνατότητες διοίκησης κι ελέγχου. Επιπλέον, το BACN λειτουργεί και ως αναμεταδότης δεδομένων και φωνής, διαφόρων πηγών. Η πρώτη του επιχειρησιακή ανάπτυξη έγινε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης Operation Enduring Freedom το 2008.

http://www.defence-point.gr/news/?p=54641

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΝΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ;;; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ "ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ". ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΡΑΨΟΥΝ ΡΙΓΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΗΡΘΕ Η ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. Η NORTEL ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;; ΕΔΩ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ. ΟΙ ..."ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ" ΠΑΝΤΩΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΧΙΣΤΟΜΑΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ NORTEL ΠΟΥ ..."ΖΕΣΤΑΙΝΕ" ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ NORTROP. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ NORTEL ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΙΝΙΚΟ "ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ".

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Northrop Grumman ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ NORTEL ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://isxys.blogspot.com/2012/07/blog-post_3557.html

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

No comments :

Post a Comment