22/11/2011

Οι πράκτορες της CIA και η Pizza Hut της Βηρυτού (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ)

Μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή αποκάλυψε σήμερα το ειδησεογραφικό δίκτυο ABC. Δώδεκα κατάσκοποι της CIA συνελήφθησαν σε Λίβανο και Ιράν. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ABC υπάρχουν φόβοι πως και οι δώδεκα κατάσκοποι έχουν ήδη εκτελεστεί. Εκπρόσωποι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Λευκού Οίκου αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση ενώ σύμφωνα με ορισμένους Αμερικανούς αξιωματούχους το βίντεο που δημοσίευσε η Ιρανική τηλεόραση είναι ακριβές αλλά τα πρόσωπα που έδειξε σε εικόνες δεν είναι κατάσκοποι της CIA. Άλλος ανώτερος αξιωματούχος δήλωσε ότι η “κατασκοπεία είναι ριψοκίνδυνη υπόθεση” και παραδέχτηκε ευθέως την απώλεια των δώδεκα κατασκόπων. Ο Ρόμπερτ Μπάερ, πρώην ανώτατος αξιωματούχος της CIA που κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 έζησε καλά τον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών μεταξύ CIA - Χεζμπολάχ, δεν άφησε κανένα περιθώριο τονίζοντας: “Δεν νομίζω ότι θα τους δούμε ποτέ”.

Δύο διπλοί πράκτορες της Χεζμπολάχ προσποιήθηκαν ότι εργάζονταν για λογαριασμό της CIA. Με αυτό το τρόπο ανακάλυψαν τον τόπο συνάντησης της CIA με τους πράκτορες. Η CIA χρησιμοποιούσε την κωδική ονομασία “Pizza” γιατί ο τόπος συνάντησης ήταν ένα κατάστημα “Pizza Hut” στο σταθμό της Βηρυτού. Μετά από διάφορες συναντήσεις, εντόπισαν τους δώδεκα μυστικούς πράκτορες. Την ίδια ώρα διαρρέεται πως στο εσωτερικό του Ιράν άλλοι τριάντα πράκτορες, Αμερικανοί και Ισραηλινοί, έχουν ήδη εντοπιστεί και αναμένεται η σύλληψή τους από τις Ιρανικές αρχές. Η CIA είχε επιστήσει την προσοχή στους συλληφθέντες μυστικούς πράκτορες, όπως και τους είχε προειδοποιήσει σχετικά με τη Χεζμπολάχ ότι δεν είναι απλώς μία τρομοκρατική οργάνωση όπως οι ΗΠΑ αναφέρουν. Είναι πολιτικός φορέας και οργανωμένος στρατός με καλά εκπαιδευμένους ανθρώπους στην αντικατασκοπεία.

Σχετικές πληροφορίες: THE WASHINGTON POST & LOS ANGELES TIMES

GEOPOLITICS & DAILY NEWS 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: "ΨΙΘΥΡΟΙ" ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΤΩΡΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ή ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ) ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ CIA) ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ. ΟΠΟΤΕ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ-ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΠΡΟΣ Η.Π.Α: ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ-ΛΙΒΑΝΕΖΟΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΜΒΙΣΒΗΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ. ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ... ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ή ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ "ΙΝΤΣΙΤΟΥΤΑ" ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: http://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_1456.html (ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ)

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η Χεζμπολάχ αποκάλυψε δύο επιπλέον πρακτόρες της CIA...

No comments :

Post a Comment