Το αγωνιώδες ερώτημα του κυπριακού ελληνισμού είναι αν η Ελλάδα θέλει και μπορεί υπό τις παρούσες συνθήκες, να καλύψει αμυντικά τη Κύπρο και να την προστατέψει άμεσα από τις τουρκικές απειλές αφενός και από την υποτέλεια στον αγγλοσιωνισμό προς την οποία ρέπει σύσσωμο το προδοτικό κατεστημένο. Μελέτες ειδικών λένε πως η αμυντική οργάνωση της Κύπρου (πολεμικό αεροδρόμιο Πάφου, ναυτικός σταθμός Ζυγίου και άλλα) παρέχουν καλύτερες δυνατότητες αναβίωσης του Ενιαίου Αμυντικού δόγματος από ότι την εποχή που πρωτοεφαρμόστηκε. Συνεπώς εναπόκειται στη πολιτική βούληση των κυβερνήσεων Κύπρου και Ελλάδος η αναβίωση του αμυντικού δόγματος.
Αν όμως το μασσωνοκρατούμενο πολιτικό κατεστημένο αποφάσισε να παραχωρήσει τη Κύπρο στη ζώνη επιρροής του Ισραήλ, τότε δεν υπάρχει ελπίδα να απεγκλωβιστούμε από μια τέτοια απόφαση, παρά μόνο με λαϊκή εξέγερση. Πράγμα αδύνατο αν υπολογίσουμε τον βαθύ ύπνο του λαού. Αναφορικά με τα οικονομικά έξοδα του ενιαίου αμυντικού δόγματος οι ίδιες μελέτες προτείνουν κάλυψη τους από τα οφέλη της εξόρυξης του φυσικού αερίου στη κυπριακή ΑΟΖ. Βέβαια η αναβίωση Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος θα έχει πολλαπλάσιο όφελος από το οικονομικό. Θα ενδυναμώσει την παρουσία του ελληνισμού στα ιερά χώματα της Κύπρου και θα αναζωπυρώσει την ελπίδα της απελευθέρωσης της κατεχόμενης γης μας από τα κτηνοτουρκικά στρατεύματα.
Οι επόμενες κινήσεις του πολιτικού κατεστημένου θα αποκαλύψουν τις παρασκηνιακές διεργασίες και θα καθορίσουν και τη δέουσα δράση του εθνικιστικού κινήματος. Το βέβαιο είναι πως αν υπάρξει πολιτική βούληση, το ενιαίο αμυντικό δόγμα μπορεί να αναβιώσει. Αν όχι σημαίνει πως υπάρχει απόφαση εκχώρησης εθνικού χώρου στους αγγλοισραηλινούς. Ένας πένθιμος ουρανός θα σκεπάσει τη πατρίδα. Αυτή η προδοσία δεν πρέπει να περάσει.
No comments :
Post a Comment