02/08/2011

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

"Blog Ισχύς. Κι άλλοι φασίστες ... Τρέφονται με αυτές τις καταστάσεις και ξεφυτρώνουν συνεχώς" 
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΥΚΕΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ (http://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ. ME (*) ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΟΥΚΕΡΗ. ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

- Η ΕΛΛΑΣ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥ
*Συμφωνούμε. Την Επόμενη φορά όμως αν μπορείτε παρακαλώ μην γράφετε κεφαλαία γιατί δεν διαβάζονται με τίποτα.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣTΟΛΟΓΙΟΥ: Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ... ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ !

- ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ GAT ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ.
* Κατ' αρχήν είναι GATT με 2 T και δεν ισχύει πλέον. Έχει αντικατασταθεί από τον WTO, αλλά δεν είναι το μόνο πρόβλημά μας. Και η ΕΕ μας βάζει όρους και όρια στο τι μπορούμε να κάνουμε. Η λογική σας όμως είναι λάθος. Ο τρόπος αντίδρασης δεν είναι να περιοριστούμε στο καβούκι μας αλλά να ρίξουμε το κόστος μας. Αν νομίζετε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουμε Κίνα με αντίστοιχους μισθούς έχετε λάθος. Η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Ν. Κορέα είναι οι ισχυρότερες (πέραν της Κίνας) οικονομίες του πλανήτη και οι αποδοχές των εργαζομένων εκεί καθώς και η αγοραστική τους δύναμη (που είναι το πλέον σημαντικό) είναι πολλαπλάσια της Ελλάδας. Συμπέρασμα : το ότι η ανοιχτή αγορά σημαίνει μισθούς πείνας και εξαθλίωσης είναι μύθος.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ (Τ). ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΜΕ ΑΜΕΣΑ. Η Ε.Ε ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ GATT. Η Ε.Ε ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΜΑ ΜΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΚΙΝΑ κ.λ.π ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ GATT(WTO).
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ GATT ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΥΜΕΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
*Σωστά.
- ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.
* Σωστά ως ένα βαθμό. Αυτός είναι ένας παράγοντας άλλα υπάρχουν και αρκετοί άλλοι. Όπως για παράδειγμα το τεράστιο κράτος. Δεν εννοώ τον αριθμό των υπαλλήλων αλλά το ότι κάθε τι κάπως μεγάλων διαστάσεων και πάνω που συμβαίνει στην χώρα έχει να κάνει με το δημόσιο. Είτε ως επιχορήγηση, είτε ως ανάθεση είτε ως συνολικά δημόσιο έργο. Οι εγχώριες εταιρείες έχουν μάθει να τρώνε παίρνοντας έργα με μίζες και ρεμούλες και έτσι έχουν απίστευτα κόστη και δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σοβαρές εταιρείες του εξωτερικού. Η αγορά είναι έρμαιο των μεσαζόντων, κάτι που δεν υπάρχει ούτε στην Αφρική πλέον. Η οικονομία μας έχει κρατηθεί παλαιολιθική για να μασάνε κάποιοι και αυτό είναι πολύ μεγαλύτερος παράγοντας από την ενεργειακή εξάρτηση.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΩΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 100 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙ 65 (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 67,3) ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΡΧΟΝΤΩΝ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-ΑΠΟΙΚΩΝ-ΕΠΟΙΚΩΝ (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 4.000.000) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000.000 ΕΥΡΩ (ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ,ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ.
* Δεν γνωρίζω από πού παίρνετε αυτά τα νούμερα (καλό θα ήταν να δημοσιεύονται οι πηγές σας για να γίνεται σωστός διάλογος) αλλά το επιχείρημά σας δεν ευσταθεί. Το εξαγόμενο κεφάλαιο σύμφωνα με τα λεγόμενά σας είναι (10000000 * 365 μέρες ) 3.65 δίς ευρώ το χρόνο. Το ποσό είναι μικρό ποσοστό (10%) του ελλείμματος. Στο δημόσιο σπαταλώνται κάθε μέρα πολύ περισσότερα χωρίς προφανή λόγο. Επίσης δεν λαμβάνετε υπ' όψη σας οι αυτοί οι άνθρωποι τρώνε, δουλεύουν και γενικά ζουν εδώ. Αν δεν μετρηθεί ακριβώς η επιβάρυνση και το όφελος από αυτούς ώστε να βγει ισοζύγιο δεν μπορώ να δεχτώ το επιχείρημά σας. Θα μπορούσε να είναι έτσι θα μπορούσε και να μην είναι. Σίγουρα όμως δεν είναι από τους σοβαρούς λόγους για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Μπορεί λόγω τρόπου ζωής και κουλτούρας να μην σας αρέσουν και να θεωρείτε ότι “καταστρέφουν” την χώρα. Μπορούμε να το συζητήσουμε αυτό, αλλά ως προς το οικονομικό το επιχείρημά σας δεν τεκμηριώνεται.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 4.000.000 ΤΩΡΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ 5ΕΚ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ "ΕΙΣΒΟΛΗΣ";;; ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, κ.λ.π ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ. 
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.
Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.

- ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
* Παράγουμε και εξάγουμε πολλά πράγματα, αλλά όχι αρκετά ώστε να έχουμε ισοσκελισμένο ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών. Και όλα τα παραπάνω δεν είναι κατ' ανάγκη, κατά τη γνώμη μου, οι κύριες αιτίες του προβλήματος.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η "ΛΙΣΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
* Ως προς τους πολιτικούς ίσως δεν μπορώ να διαφωνήσω. Για τους δημόσιους λειτουργούς όμως γενικεύετε. Υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν μέσα σε ένα τραγικό και παράλογο σύστημα για κάτι καλύτερο. Προσωπικά δεν έχω σχέση με το δημόσιο και θεωρώ μέγα σφάλμα πολλά που έχουν να κάνουν με αυτό. Δεν μπορούμε όμως να τους ισοπεδώνουμε όλους.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΚΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ...ΜΙΛΑΣ.

- ΕΠΕΙΔΗ Η "ΠΑΙΔΕΙΑ" ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
* Μάλιστα. Εδώ συμφωνούμε. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημά μας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ. ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ...

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
* Επ' αυτού δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς δεν γνωρίζω.
- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
* Σωστό έχουμε τεράστιο θέμα δημοκρατίας και έλλειψης αντιπροσώπευσης των πολιτών.
- ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
* Όπως συμβαίνει και σχεδόν σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΟΙ ΔΑΝΟΙ, ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ, κ.λ.π ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΟΥΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΟ...

- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. (ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ, ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ).
* Συμφωνούμε.
ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ.
* Υπερβάλλετε. 400 χρόνια φυσικής σκλαβιάς δεν μας εξόντωσαν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ.
* Όχι. Εδώ τα έχετε μπερδέψει. Δεν γνωρίζω το επίπεδο των οικονομικών σας γνώσεων αλλά εδώ έχετε εντελώς λάθος. Υπάρχουν ακόμα και σήμερα τρόποι θεραπείας της οικονομίας ακόμα και χωρίς διαγραφή του χρέους. Σαφώς όχι με το μνημόνιο και τα λοιπά, τα οποία πρέπει να ανατραπούν για να αποκτήσουμε την ανεξαρτησία μας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΧΟΥΜΕ ...ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΤ ΕΜΑΣ, ΟΤΙ... ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΒΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ.
ΕΜΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ(;;;) ΓΝΩΣΕΩΝ.

- Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΑΝ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ;
* Οι υπόλοιπες χώρες του πλανήτη έχουν όποτε τις άφησαν χρεοκοπήσει και επιστρέψει σε εθνικά ανεξάρτητα νομίσματα. Φυσικά και πέρασαν από 6 μήνες ως 3 χρόνια μεγάλων δυσκολιών αλλά τελικά ισορρόπησαν τις οικονομίες τους και πάνε πολύ καλύτερα πλέον. Όσοι δεν το έκαναν είναι γιατί δεν τους αφήνουν οι ίδιοι που δεν αφήνουν και εμάς. Το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό καρτέλ, το οποίο χάνει πολλά σε κάθε τέτοια περίπτωση. Χωρίς οικονομική ανεξαρτησία ΠΟΤΕ δεν θα καταφέρουμε να στέκεται η χώρα μόνη της.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΕΙΔΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ.

- ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ.
1) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ GAT.

- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ.
- ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.
* Όπως είπα και παραπάνω και μόνο που είμαστε στην ΕΕ η αποχώρηση από τον World Trade Organization δεν σημαίνει τίποτα. Επίσης ο προστατευτισμός έχει αποδειχθεί σε πάνω από 3 αιώνες πρόσφατης οικονομικής ιστορίας ότι μόνο κακό μπορεί να κάνει. Η πρόταση αυτή είναι επιζήμια. Μπορεί ίσως να εφαρμοστεί μόνο για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να αποκτηθεί παραγωγική βάση ανταγωνιστική στην χώρα. Αυτό λοιπόν είναι το πρόβλημα και όχι οι δασμοί και τα τέλη.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΕΤΡΟ.

- 2) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΔΕΚΑΤΗ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΕ ΟΜΟΙΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ.
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ. ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.

* Συγνώμη αλλά εδώ μπαίνετε στα χωράφια του φασισμού. Καταδικάζετε κάποιον επειδή ο πατέρας του έκλεψε ? Ελάτε τώρα τι είναι αυτά που λέτε ... Επίσης ο προσδιορισμός του φορολογικού συντελεστή είναι κάπως αυθαίρετος. Επειδή χρησιμοποιήθηκε κάποτε δεν σημαίνει ότι είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Συμφωνούμε σε ενιαίο φορολογικό συντελεστή (όχι στον φόρο κατανάλωσης, αυτός τιμωρεί τους φτωχούς και επιβραβεύει τις επιχειρήσεις)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΕ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΕΓΙΝΑΝ "ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ" ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΤΩΡΑ, ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

- 3) ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 3-4 ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ.
- ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΜΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΙΤΑΡΙ. (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΖΕΙΑ).
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ.
- Η ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

* Αυτή την παράγραφο ξεχάστε την. Έχετε τόσο λάθος που αν εφαρμόζατε αυτά που λέτε εδώ θα καταστρέφατε την χώρα σε 6 μήνες. Θα σας έλεγα να το ψάξετε πολύ περισσότερο. Υποθέστε ότι γινόμαστε αυτάρκεις σε σιτάρι που παράγεται με κόστος 1 ευρώ το κιλό. Γιατί ο πολίτης να αγοράσει με 1.5 (σύμφωνα με την παρακάτω πρότασή σας) όταν μπορεί να το εισάγει με 0.5 από την Αμερική ή με 0.3 από την Γαλλία ? Δεν σας κάνει εντύπωση πως στην Ελλάδα το σιτάρι πωλείται προς 0.255 το κιλό (φτηνότερα από το εξωτερικό!) και παρόλα αυτά οι αγρότες δεν έχουν βαλθεί να φυτεύουν ακόμα και στις γλάστρες τους ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΑΣΜΟΥΣ.
Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΩΣ ΕΝΝΟΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΓΑΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ. Η ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΑΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ-ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΑΝΑΡΧΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΦΗΜΕΣ ή ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ.

- 4) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 3-5 ΜΟΝΑΔΕΣ.
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΜΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ. (ΠΧ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΙΚΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, 30-50%).
- ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ Κ.Λ.Π ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
- ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10ΕΤΙΑΧ3.
- ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ, ΕΞΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ 90 ΕΤΗ.
- ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
- ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ.

* Αυτή η παράγραφος είναι ένα μνημείο του εθνικοσοσιαλισμού, δηλαδή του φασισμού. Κεντρικός σχεδιασμός της ιδιωτικής επιχειρηματικότητας, έλεγχοι τιμών και μισθών και τιμωρία δικαίων και αδίκων αδιακρίτως. Ο μόνος τρόπος που έχει διατηρηθεί αυτή η οικονομία χωρίς να καταρρεύσει είναι ο επεκτατικός πόλεμος, όπως εφαρμόστηκε από τον χίτλερ και τον μουσολίνι. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Οι τεράστιες ποινές ΠΟΤΕ δεν απέτρεψαν τους εγκληματίες κάθε είδους. Αντίθετα τους κάνουν ακόμα χειρότερους προκειμένου να μην συλληφθούν. Μια εταιρεία λοιπόν πολύ πιο εύκολα θα κάνει την κομπίνα και θα φύγει στο εξωτερικό (μη έχοντας ελληνική περιουσία, υπάρχει και leasing ξέρετε ...) παρά θα πληρώσει το εξοντωτικό πρόστιμο που αναφέρετε ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΙΝΙΣΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΞΑΣΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ. 
ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΔΙΚΩΝ ΜΟΝΟΝ, ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΩΝ. ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ "ΤΖΙΡΟ" ΠΟΙΝΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ "ΡΙΣΚΑΡΑΝ" ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΑΝ ΣΥΝΕΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ. 
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΟ ΠΕΡΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ.

- 5) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. (ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ 26 ΔΙΣ).
- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΩΝΤΑΣ 2-3 ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΟ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ (ΡΩΣΟΥΣ-ΓΑΛΛΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π).
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΕΙΔΩΝ.
- ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ 26ΔΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
- ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ)

* Ποιός σας είπε ότι η χρήση μόνο ελληνικών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων θα ρίξουν τις τιμές ? Αν είναι φτηνότερα γιατί δεν τα αγοράζει ήδη ο κόσμος ? Αν απαγορεύσετε τα εισαγόμενα πως ακριβώς περιμένετε ότι θα πέσουν οι τιμές, όταν δεν υπάρχει κάτι εξίσου φθηνό η φθηνότερο να τους αναγκάσει ? Καρτέλ πάτε να φτιάξετε ... που θα το πληρώνει ο αγρότης...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ. 
ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ GATT;;;
ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΔΙΕΘΝΩΣ Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΣΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΑΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ, ΑΡΑ Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ.

- 6) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.
- ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΟΠΟΣ (ΟΠΩΣ 5).
- ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ.

* Μάλιστα. Ουσιαστικά λοιπόν προτείνετε να υποστηρίξει ο Ελληνικός λαός μια τεράστια επέκταση του στρατιωτικού μηχανισμού πληρώνοντας με πόρους που δεν έχει αλλά ίσως να μπορεί να βρει και για να το επιτύχετε δεν έχετε πρόβλημα να θυσιάσετε ένα σημαντικό ποσοστό πόρων στις διεθνείς εταιρείες. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω. Ποιός θα τα πληρώνει μετά αυτά τα λειτουργικά κόστη ? Πάλι ο Έλληνας Πολίτης. Όχι. Έχετε λάθος. Μπορεί και πρέπει να γίνει πολύ καλύτερα. Και οι τρελός στρατός που φαντασιώνεστε δεν υπάρχει ανάγκη να πραγματοποιηθεί. Αρκεί μια πυραυλική επιθετική “μηχανή” που να μπορεί να κάνει saturation fire έναντι της τουρκικής αεράμυνας. Αυτό μάλιστα! αξίζει και μπορεί να αναπτυχθεί από Έλληνες, με χαμηλό κόστος, μέσα στην Χώρα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς πεταμένα λεφτά.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ. ΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΣΠΑΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΗΣΣΟΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ.
ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΚΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ. ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΞΕΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΙΣΘΩΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΜΑΣΤΕ "ΤΡΕΛΟ" ΣΤΡΑΤΟ. ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΡΕΛΟ).
ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΖΕΥΚΤΙΚΩΣ, ή ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ, ΑΜΥΝΑΣ ΚΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΤΕΛΕΙΣ ΕΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ.

- 7) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ".
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ
- ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
- ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
- ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.
- ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
- ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΑΠΛΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

* Μάλιστα. Προτείνετε να κατασχέσουμε τις πρεσβείες κάποιων χωρών, κάτι που αντίκειται στο διεθνές δίκαιο και μπορεί να θεωρηθεί έως και εισβολή σε ξένη χώρα και μετά να εφαρμόσουμε στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταναγκαστικής εργασίας. Διαβάζετε τι γράφετε ?
Μήνες θα περάσουν, και αν, από τη στιγμή που θα τα εφαρμόσετε αυτά μέχρι τη στιγμή που θα κλείσετε εκεί και όσους δεν συμμερίζονται τις απόψεις σας. Επίσης κάτι τέτοια μας φέρνουν σε ευθεία σύγκρουση μα την ΕΕ. Το εθνικό νόμισμα σας πείραξε που απλώς μας βγάζει από την ζώνη του Ευρώ ? Ο φασισμός δεν σας χαλάει ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ;;;
Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΕΑ. ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΗ ΚΛΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ. 
ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ π.χ ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ;;;
ΙΣΩΣ Η ΛΕΞΗ "ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ" ΣΕ "ΕΡΕΘΙΖΕΙ" ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΕΛΑΣΗΣ ΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ "ΘΥΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

- 8) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΚΤΕΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. (ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ "ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ").
- ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΜΥΝΑ.
- ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.
* Μας τελείωσαν όμως και οι δύο. Α! Είπαμε ... με τους φυσικούς πόρους που ΘΑ βρούμε ΘΑ εξορύξουμε και ΘΑ χαρίσουμε τους μισούς όπως λέτε αλλού ...Δεν τα έχετε ψάξει καλά τα πράγματα, μάλλον ότι θέλετε λέτε ...
Δηλαδή αυξάνοντας την θητεία με ξυπόλητους φαντάρους που δεν ξέρουν να πυροβολούν ούτε το βουνό πίσω από τους στόχους θα αυξηθεί η στρατιωτική μας ισχύς ? Γεμίζοντας τον στρατό με κακόμοιρους που βαριούνται την ζωή τους ? Μπααα...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ "ΜΙΣΟ" η ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ Η ...ΕΙΡΩΝΕΙΑ !
Η ΥΠΟΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΟΠΛΙΤΗ. ΥΠΑΙΝΙΣΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;; ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ;;;
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ "ΒΑΡΕΜΑΡΑ".

- 9) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΟ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.
- ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ.
- ΑΝ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ.
- ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

* Έχετε ξεφύγει τελείως ....
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ...ΞΕΦΥΓΑΜΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ...

- 10) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.
- ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΓΕΝΕΕΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ 39 ΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 69 ΕΤΟΣ.
- ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
- ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΑ 10 ΕΤΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΘΕΣΗΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ 30 ΕΤΗ.
- ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ή ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.
- ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

* Αυτό με τους συγγενείς πρώτου βαθμού είναι φασιστικό. Δεν μπορείτε να περιορίζετε κάποιον για κάτι που έκανε κάποιος άλλος. Για τον Καλλικράτη συμφωνούμε. Τα δημοψηφίσματα είναι λάθος. Δεν μπορεί ο κάθε ένας να υποχρεώνεται κάθε λίγο και λιγάκι να ψηφίζει. Πρέπει να δημιουργηθούν συμβούλια σε επίπεδο δήμου με τακτικές συνεδριάσεις όλου του δημοτικού πληθυσμού σε δήμους πολύ μικρότερους από τους Καλλικρατικούς και πιθανώς και τους Καποδιστριακούς.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

- 11) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ (ΙΣΩΣ) ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΩΣ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΗ.*
- ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΑ 12 Ν.Μ (ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ 200Ν.Μ) ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Α.Ο.Ζ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
- Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Ο.Η.Ε ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.
- ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΛΥΣΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

* Συμφωνούμε για 12ΝΜ, ΑΟΖ. Την εμπόλεμη κατάσταση θα την κηρύξουν οι Τούρκοι σύμφωνα με απόφαση της εθνοσυνέλευσής τους. Αν αυτό θα σημάνει και πόλεμο είναι μια άλλη ιστορία. Ακόμα και αν είναι έτσι όμως πιθανώς πρέπει να προχωρήσουμε, αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση.

- 12) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ή ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΜΕΡΕΣ Ή ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
* Αν αντικαταστήσουμε τα παραπάνω, που είναι μάλλον ανεφάρμοστα ή/και φασιστικά, με ένα νέο σοβαρό σύνταγμα, συμφωνούμε. Όποιος δεν θέλει να είναι κομμάτι μιας Χώρας και μιας κοινωνίας τότε ας πάει όπου θέλει αλλά όχι μέσα σε αυτήν.

https://www.facebook.com/note.php?note_id=173816849353382
Ioannis Loukeris

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΚΕΡΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ (ΦΑΣΙΣΜΟΣ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΣΧΥΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ" ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ.

Υ.Γ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ "FACEBOOK" ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΥΤΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !

10 comments :

 1. Anonymous3/8/11 03:18

  ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΥΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΙ ΑΝ ΝΟΥΘΕΤΕΙΣ...
  ΤΗΝ ΦΑΙΑ ΣΟΥ ΟΥΣΙΑ ΧΑΛΑΣ.

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/8/11 14:54

  @Ανώνυμος

  Εγώ δεν σας βρίζω, εσείς γιατί το κάνετε αυτό ?

  Κατ' αρχήν με ονομάζετε ψηφοφόρο κάποιου. Αυτό αποτελεί προσβολή. Ποτέ δεν ψήφισα στρατευμένα και ούτε ποτέ πρόκειται.

  Δεύτερον της ΝΤΟΡΑΣ ??????

  Από πού σας προέκυψε αυτό ακριβώς ?

  Έλεος πια...

  Ι.Λουκέρης

  ReplyDelete
 3. Anonymous3/8/11 20:30

  Και οι απαντήσεις μου στην απάντησή αυτή, σε δύο μέρη λόγω χώρου.

  https://www.facebook.com/note.php?note_id=175204705881263

  https://www.facebook.com/note.php?note_id=175293189205748

  Ι.Λουκέρης

  Υ.Γ. Άκου της Ντόρας !!!!

  ReplyDelete
 4. Anonymous4/8/11 04:54

  1.Σίγουρα όμως δεν είναι από τους σοβαρούς λόγους για την οικονομική κατάσταση της χώρας.
  ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΕΚΡΟΗΣ ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΡΟΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΤΟΥ Μ.Σ.Ι. ?
  -----------------------------------
  2.Παράγουμε και εξάγουμε πολλά πράγματα, αλλά όχι αρκετά ώστε να έχουμε ισοσκελισμένο ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών. Και όλα τα παραπάνω δεν είναι κατ' ανάγκη, κατά τη γνώμη μου, οι κύριες αιτίες του προβλήματος
  -----------------------------------
  ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΙΟΣ ΗΤΟ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟ(ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ)ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ,ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΙΚΗΣ ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΦΟΥΡΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ ΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΩΣ ΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ.
  -----------------------------------
  Τα δημοψηφίσματα είναι λάθος
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗ,ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ Ε.Κ. ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ 1990-1993,ΟΠΟΥ-ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΤΟΥ- ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΩΘΕΙΣΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΕΚΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ(ΝΔ) ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΥ,ΔΙΑΦΘΟΡΙΚΟΥ,ΔΙΟΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟΥ(ΠΑΣΟΚ),ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ(ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ),ΑΛΛΑ Η ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ,ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ,ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΞΙΣΩΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.

  ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.
  ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΥΤΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ,ΟΤΑΝ ΤΟ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ" ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ,ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΙΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ,ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑ.
  ΟΤΑΝ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΑΝΩ" ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΑΣΗ,ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ '73 ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΚΑΙ Ο ΠΡΕΒΥΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ '75 ΓΙΑ ΤΟ "ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΟΝ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ.ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ.ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ,ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ. ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ,ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ "ΤΡΕΝΤΗΔΕΣ" ΤΟΥ POLITICAL CORRECT, ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ,KAI ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΑ. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ?

  ReplyDelete
 5. Anonymous4/8/11 12:06

  Αν είχατε την ευγενή καλοσύνη να μην παραφράζετε όπως θέλετε τα λεγόμενά μου και να διαβάζατε αυτά που γράφω προσεκτικά θα βλέπατε ότι αυτά που λέτε είναι εντελώς άστοχα. Σας παραπέμπω στις 3 απαντήσεις που έχω δώσει για το blog.

  Συμπυκνωμένα :
  1. Απάντησα σαφώς στις παραπάνω απαντήσεις.
  2. Αυτή είναι δική σας ανάλυση την οποία θα δεχτώ ευχαρίστως ΑΝ μπορείτε να την αποδείξετε. Προς το παρόν δεν το έχετε κάνει ...
  3. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είπα ότι τα δημοψηφίσματα είναι λάθος. Είπα απλώς ότι έπρεπε να υπάρχουν ΜΟΝΙΜΕΣ τοπικές συναθροίσεις όλων των πολιτών που να λαμβάνουν αποφάσεις δημοκρατικά και όχι συνεχείς πανελλήνιες ψηφοφορίες που θα έφθειραν τον θεσμό. Το έχω πει από το πρώτο σετ απαντήσεων που προφανώς δεν μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε.
  Τα υπόλοιπα που λέτε απλώς δεν έχουν σχέση με εμένα ...

  Άλλη φορά να είστε πιό προσεκτικός και να μην βάζετε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε σε κουτιά, πολύ περισσότερο δε με την ετικέτα της ... ντόρας κολλημένη απ' έξω.

  Αν ψάξετε τον λογαριασμό μου στο FB θα δείτε ότι έχω αναρτήσει λεπτομερή ανάλυση των θέσεών τους και γιατί κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο κόμμα είναι απλώς για πολιτική προβολή της συγκεκριμένης οικογένειας και επικίνδυνο για τη χώρα ...

  Όσο για το "τρέντης" και το "political correct" ( το οποίο έχετε γράψει και λάθος παρεμπιπτόντως ) οι χαρακτηρισμοί σας είναι άστοχοι, καθαρά και μόνο από το ύφος και τον τόνο που χρησιμοποιώ. Αν ήμουν politically correct θα έγραφα πολύ πιο γλυκανάλατα χρησιμοποιώντας λέξεις πολιτικών και της κλίκας τους.
  Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς όπως η έννοια του διαλόγου, την οποία τουλάχιστον φαίνεται να αναγνωρίζει ο δημιουργός του συγκεκριμένου blog, προς τιμήν του.

  Ναι, όταν λέτε κάποιον οπαδό της ντόρας, τρέντη (με την έννοια που το εννοείτε) και politically correct (πάλι με την έννοια που το εννοείτε) βρίζετε και προσβάλλετε. Αλλά αυτά για επιφανειακά άτομα σαν εσάς που δεν μπορείτε να διαβάσετε και να αξιολογήσετε σοβαρά μερικές γραμμές είναι ψιλά γράμματα όπως και η έννοια του σεβασμού σε άτομα που δεν γνωρίζετε ...

  Ι.Λουκέρης

  ReplyDelete
 6. Anonymous4/8/11 19:07

  Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΦΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΕΖΩΝ, (ΔΙΟΤΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ = ΦΩΝΑΖΩ).ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΤΟ "ΠΕΙΡΑΜΑ" ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΝΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΩΣ ...ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΙΣΗΓΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ...ΚΑΝΕΛΗ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΝΙΚΟ.ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΑΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,(ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΣ ΘΕΩΡΗΣΗΣ;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΑ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞ ΥΜΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ. ΜΗ ΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΘΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ:
  http://isxys.blogspot.com/2011/08/blog-post_3022.html

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ:
  http://isxys.blogspot.com/2010/09/blog-post_7826.html

  ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ:
  http://isxys.blogspot.com/2010/11/blog-post_4277.html

  ΕΠΙΣΗΣ
  http://isxys.blogspot.com/2010/10/blog-post_170.html

  ReplyDelete
 7. Anonymous4/8/11 19:08

  Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ GATT. Η ΕΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ WTO. ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.

  Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟ ΤΟΥ 90 ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΡΙΞΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕΙΩΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΚΙ ΕΥΚΟΛΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

  ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ.ΟΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ή ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ !

  ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ. ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΑΣΜΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΗΓΟΝΤΟ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  ReplyDelete
 8. Anonymous4/8/11 19:10

  Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΝΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΡΟΦΗ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ. ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΠΟΤΕ Η ΔΙΛΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ-ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟΣ.

  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΕΣ ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΥΚΟΛΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ή ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

  Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΚΕΡΔΟΥΣ. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ. ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

  ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (ή ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ 5%) ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

  ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ.Η ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.

  ReplyDelete
 9. Anonymous4/8/11 19:10

  ΥΠΟΠΙΠΤΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΛΑΘΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΣΑΣ. Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ...ΑΟΥΣΒΙΤΣ.

  ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.

  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. Ο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΥΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΔΕΙΤΕ http://isxys.blogspot.com/2010/08/blog-post_4739.html

  ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΠΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ. ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΟΠΩΣ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑ. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ή ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

  Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 166. ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙΤΕ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΑΤ ΕΣΑΣ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΜΕΙΩΤΟ ΒΑΘΜΟ.

  ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΘΕΜΑ. ΩΣ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΛΛΟ. http://isxys.blogspot.com/2011/07/blog-post_3678.html(ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ)

  Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΗΣ ΒΑΣΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΣΑΣ. ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΙΔΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΤΤΩΣ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΣΧΥΣ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. ΣΤΟ "FACEBOOK" ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΩΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ. ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ Η "ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ" ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΗΝ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

  ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΡΑΙΩΘΗΣΑ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΓΕΙΑ.

  ΙΣΧΥΣ

  ReplyDelete
 10. Anonymous4/8/11 23:11

  @ kyrio loykari

  ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΡΙΣΑ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

  ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ
  ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ, ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ.
  ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΝΤΟΡΑΣ ΤΑ ΑΝΑΙΡΩ.

  ReplyDelete