29/09/2011

ΧΑΝΙΑ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ 30/9/11 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ..."ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ" ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (Στην περιοχή της Χαλέπας την Παρασκευή 30/9 και ώρα 6 μμ με προσυγκέντρωση στο χώρο του ΤΕΙ) 
Η ...ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΣΤΟ ΤΕΙ, ΣΤΗ ΡΟΖΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΝΙΩΤΙΣΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ  ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ...ΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, (ΣΤΟ ΤΕΙ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ. ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΚΙ ΑΠΛΟ. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ email: isxys.hellas@gmail.com 

Υ.Γ: ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΩΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΙ. ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΧΑΝΙΑ: "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ! 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

8 comments :

  1. Anonymous29/9/11 21:46

    HΔΗ 8 ΚΑΛΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.
    ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ,ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ,ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ.ΒΡΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΗΤΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΚΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/9/11 22:17

    Λοιπον.καθομασταν στην πλατεια οπως καθε βραδυ εδω και χρονια στη γειτονια μας ,και ξαφνικα εμφανιστηκε ενας φοιτητης στα σκαλια του ΤΕΙ και μας προκαλουσε λεγοντας ‘’τι κοιτατε ρε φλωρια;;’’ και αλλα τετοια παρομοια. Του ειπαμε να βγει εξω να μας πει τι προβλημα εχει,αλλα δεν βγηκε.αντιθετα πηρε τηλεφωνο σε καποιους που μετα απο 10 λεπτα ηρθαν με ενα αυτοκινητο κρατωντας κρανη. Εμεις ημασταν 5 ατομα που μπηκαμε μεσα γτ ειμαστε αγανακτισμενοι που εδω και 1 χρονο μας κατηγορουν για ο,τι και να συμβει στα χανια χωρις να εχουμε κανει απολυτως τιποτα. Το μονο μας ’’λαθος’’ ειναι οτι καθομαστε στην πλατεια που μεγαλωσαμε και συχναζουμε εδω και τοσα χρονια!! Για ολο αυτο το χθεσινο γεγονος αφορμη ηταν ενας απο τους φοιτητες που μας φωναζε και μας προκαλουσε λεκτικα ,εσκεμμενα κατα τη γνωμη μου ,μονο και μονο για να προκαλεσουν πολιτικο γεγονος και να μας κατηγορησουν παλι.γι αυτο και μολις μας προκαλεσε,πηρε τηλεφωνα για ενισχυσεις με κρανη !! ειναι ψεμα οτι καψαμε πανο.ειναι ψεμα οτι φωναζαμε ‘σπουδαζετε 15 χρονια’. Ειναι ψεμα οτι απειλησαμε τις κοπελες(ενω αυτες μας εβριζαν συνεχως την οικογενεια!). και το μεγαλυτερο ψεμα ειναι οτι υποκινουμαστε απο χρυσαυγιτες ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα ακουγεται οτι μας επηρεαζει. Δεν εχουμε παρτιδες με κανεναν ,εμεις απλα καθομαστε σαν παρεα στο στεκι μας στην πλατεια της γειτονιας μας.δεν ξερω πώς και γιατι εχει διαδοθει κατι τετοιο,αλλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous29/9/11 22:18

    Δηλαδή όπως και να έχει οι άπλυτοι τις άρπαξαν... Αν οι άπλυτοι στα Χανιά έμπλεξαν με τους "πλατειακούς", τα πράγματα είναι άσχημα για αυτούς.

    ReplyDelete
  4. Anonymous29/9/11 22:18

    Όποιος δεν γουστάρει τα νατηλίκια τους και την προστασία που πουλάνε οι άπλυτοι στις περιοχές, μαζί με την παρακμή που φέρνουν βαφτίζεται κατά περίσταση. Είτε φασίστας, είτε ναζί, είτε κάγκουρας και συμμορίτης... Σας έμαθε πιά ο κόσμος τσογλανάκια....

    ReplyDelete
  5. Anonymous29/9/11 22:21

    Χθες το βράδυ (27/9), και ενώ στο χώρο του ΤΕΙ διαδραματιζόταν συλλογικό καφενείο στα πλαίσια των δράσεων ενάντια στο Νέο Νόμο Διαμαντοπουλου,15 άτομα ηλικίας από 17 μέχρι 21, επιτέθηκαν στη κατάληψη. Ο στόχος τους προφανής, να τρομοκρατήσουν την ακαδημαϊκή κοινότητα και κάθε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας που αντιδρά .

    Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τους, φώναζαν ότι“ σπουδάζετε 15 χρόνια, θα σας θάψουμε, φύγετε από εδω” και άλλες ύβρεις.Κατέβασαν το πανό της κατάληψης, προσπαθόντας να το κάψουν ενώ υπήρξαν αντιδράσεις από την περιφρούρηση.
    Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να χτυπήσουν 5 άτομα εκ των οποίων οι 2 απ’αυτους με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι που πήγαν στο νοσοκομείο.
    Η ομάδα αυτή είναι γνωστή τόσο στη κοινωνία του ΤΕΙ, όσο και στη κοινωνία των Χανίων, για τις επιθέσεις τις σε ανυποψίαστους πολίτες, που απλά δεν τους “κάθονται στο μάτι”.
    5 άτομα με σοβαρούς τραυματισμούς είναι το αποτέλεσμα της άνανδρης και συμμορίτικης επίθεσης. Τέτοια φαινόμενα σε περιόδους κρίσης και κινήματος είναι συχνά, καθώς τα ΜΜΕ και οι κυβερνώντες τάσονται ανοιχτά ενάντια στο φοιτητικό κίνημα. Το υπουργείο και τα φερέφωνα του ειναι ηθικοί αυτουργοί αυτών των επιθέσεων.

    http://candiaalternativa.info/

    ReplyDelete
  6. Anonymous29/9/11 22:23

    Οι πιτσιρικαδες ειναι γνωστοι καγκουρες των χανιων. Χαλεπιανοι καγκουρες που εχουν κανει και αλλες επιθεσεις σε ανυποψιαστους.

    ReplyDelete
  7. Anonymous30/9/11 20:44

    ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ,ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΚΕΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ,ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ,ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΟΥΡΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΟΛΟ

    ΟΥΣΤ ΑΠ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ReplyDelete
  8. Anonymous30/9/11 20:45

    E...ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΕ,ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ

    ReplyDelete