06/05/2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΞΗΛΘΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ, ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ (ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟ
Σχετάκης Αντώνιος
ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΧΕΤΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΙ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ" ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΞΗΛΩΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΜΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΛΟΦΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΑΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, ΙΔΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΠΕΜΠΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΦΩΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ/ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, (ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΜΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ "ΣΤΕΚΙΟΥ" ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ "ROSA NERA".

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΜΑΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.

ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΩΝ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΕΤΣΙ,  ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗ. ΤΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΩΝ. ΠΕΡΙΤΤΟ ΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΑΛΛΗΤΗΡΙΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟΣΠΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.

ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΥΤΙΚΩΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΛΕΚΤΙΚΗ. ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΟΤΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΠΟΛΥ, ΠΕΡΙΠΟΥ 450-500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΕΠΙΜΟΝΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ. ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΜΑ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 25-30 ΑΤΟΜΑ ΤΣΑΚΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΠΙΛΙΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ, ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ. ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ Η ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΑΚΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΟΧΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ.

ΩΣ ΕΔΩ. ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ.

ΠΗΓΗ: email

20 comments :

  1. Anonymous6/5/11 15:26

    H ELLHNIKH ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΤΩΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΤΡΑ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/5/11 19:00

    Ψέμματα ψέμματα ψέμματα.. Δεν είμαι ούτε αριστερή ούτε αναρχική ! Βρισκόμουν ομως εκεί κοντά κι έβλεπα τα γεγονότα χωρίς να συμμετέχω.. και ξέρεις τι συμπέρανα; Ότι πραγματικά πρέπει να πας να πεθάνεις γιατί είσαι α) πηγή παραπληροφόρησης β) καθυστερημένος γ) χρόνια πίσω, και η κοινωνία μας χρειάζεται ν' απαλλαχθεί απο άτομα σαν κι εσένα.. Τέτοι άτομα την κρατάνε πίσω και στον σκοταδισμό! Βλαμμένε

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/5/11 19:27

    αριστερη κι αναρχικη λες οτι δεν εισαι αλλα σιγουρα εισαι μεσα στον "προοδευτισμο", λαθρολαγνα και φανατικη της πολυπολιτισμικοτητας.

    εισαι επισης και ηλιθια διοτι δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως θεωρουν οι χανιωτες οτι εισαι εσυ και οι ομοιοι σου.

    εισαστε απλως μια κουραδα οπως λεμε στα χανια, ενα σκατο, το οποιο, λιαν συντομως η κοινωνια της πολης θα το αφοδευσει και θα ανακουφιστει.

    η θεση σου ειναι στο βοθρο μαζι με τα αλλα κοπρανα.

    ReplyDelete
  4. Anonymous6/5/11 19:30

    ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous6/5/11 19:42

    Χωρίς πάθος, απλά παρακολουθώντας την συζήτηση θα ήθελα να πω ένα πράγμα. Πρώτα από όλα είμαστε όλοι σε αυτή τη πόλη και προσπαθούμε να ζήσουμε ειρηνικά. Πιστεύω ότι πρέπει να δούμε αυτή την ευκαιρία που μας δίδεται για να πάει μπροστά η πόλη μας και να δείξει ένα καλό πρόσωπο, στους τουρίστες που έρχονται με κρουαζιερόπλοια και άλλα για να βγάλουμε κάποια χρήματα να επιβιώσουμε σε αυτή την εποχή τη δύσκολη που περνάμε. Οι κάθε επισκέπτες μας αλλοδαποί και άλλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να μην καταχράζονται της φιλοξενοίας τους. Και πιστεύω ότι την καταχράζονται όταν, θέλοντας να προβάλλουν δικά τους, δίκαια ή άδικα αιτήματα, τα προβάλλουν όταν έρχονται τα κρουαζιερόπλοια, και μπροστά στους τουρίστες, ζημιώνοντας σοβαρά την πόλη μας και βλάπτοντας σοβαρά την εικόνα της σαν έναν ασφαλή και ήσυχο τουριστικό προορισμό. Τα εν οίκω, μη εν δήμω. Αν έχουν κάτι να που ή να κάνουν, ας το κάνουν κάποια άλλη ημέρα, όταν δεν είναι κρουαζιερόπλοιο στην πόλη μας, και χωρίς να γίνουν έκτροπα. Η κάλυψη των ΜΜΕ ευτυχώς δεν είναι μεγάλη γιατί αν υπήρχε και αυτό ο διασυρμός της πόλης μας θα ήταν μεγάλος. Δεν πιστεύω στην βία, αλλά δεν πρέπει και να καθόμαστε να βλέπουμε τους άλλους, αλλοδαπούς ή ημεδαπούς, και πολλούς από άλλα μέρη της ελλάδος, να έρχονται εδώ και να μετατρέπουν την πόλη μας σε πεδίο προώθησης των δικών τους προβλημμάτων δημιουργώντας ζημιά σε εμάς. Αν θέλουν την συμπάθειά μας τουλάχιστον, γιατί αν δεν ενδιαφέρονται αυτοί για το καλό μας, πως απαιτούν αυτοί εμέις να ενδιαφερθούμε για το δικό τους; Ένας απλός, απλά σκεπτόμενος Πολίτης των Χανίων. Επίσης θα ήθελα να πω ότι με τις βρισιές, το μόνο που δεν καταφέρνουμε είναι να συζητήσουμε, γιατί αν ο ένας μας προσβάλλει τον άλλο, δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Ας βγάλουμε λοιπόν τον εγωϊσμό από την μεταξύ μας συζήτηση και ας εφαρμόσουμε το "Πάταξον μεν, άκουσον δε" αλλά άκουσον....

    ReplyDelete
  6. Anonymous6/5/11 22:42

    Θάνατος στα σκουπίδια που μολύνουν τη πόλη μας..και λυμαίνονται τη χώρα και τη Σημαία μας!!! Να γυρίσουν σπίτια τους...ζωντανοί ή νεκροί...Αδέρφια μαζί σας είμαστε όλοι!!!!! Πώς μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας;

    ReplyDelete
  7. Anonymous7/5/11 00:35

    Κόπρανα.. Όσα ξέρεις τόσα λες! Εκεί περιορίζεται προφανώς το επιπεδό σου! Άνοιξε κανένα βιβλίο μπας και πάρεις χαμπάρι τι συμβαίνει γύρω σου.. Το απόβλητο της κοινωνίας είστε εσεις με τις σκοταδιστικές ιδέες που εκφράζεται εδώ! Αν μπορεί να τις αποκαλέσει κανείς ιδέες... Λαθρολάγνα λέει.. Καημενε! Ξέρεις τι λες; Αναρωτιέμαι...

    ReplyDelete
  8. Anonymous7/5/11 01:00

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ..ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΣ;;;
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ" ;;;

    ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous7/5/11 08:48

    Καλημέρα σε όλους και καλά να είστε πάντα ....

    Ελπίζω πως η κυρία που εμφανίστηκε και υπεραμύνθηκε των θέσεων των αλλοδαπών λαθρομεταναστών μουσουλμάνων να γνωρίζει τι σημαίνει ΣΑΡΙΑ και Μπούργκα!!!

    Εαν το γνωρίζει και τα χρειάζεται ο ποπός της , με γεια και χαρά της , ΑΛΛΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!!!

    Έρρωσθε

    ReplyDelete
  10. Anonymous7/5/11 21:54

    Τι σου λεω και τι μου λες; Αναθεμα κι αν καταλαβες μια λεξη απ οσα είπα.. Ειπα οτι δεν εγιναν ετσι τα γεγονοτα.. Λαθρολαγνα με λες κ ο,τι άλλη μαλακια σου παν να λες! Για παραπληροφορηση μιλησα..Πιστευεις οτι έστω ενας απ αυτούς που παρευρέθηκαν εκεί και τάχθηκαν υπερ σας ήθελαν απλά να προστατέψουν τις περιουσίες των άλλων πολιτών; Διάθεση για ξύλο είχαν και να εκτονωθουν στους λιγους αλλοδαπους που ήταν μαζεμένοι ! Και δεν τασσομαι υπερ καμιας απ τις 2 πλευρές! Αυτο δεν έχει καταλάβει ακομα ούτε εσυ ουτε αυτος που σχολιαζει μετα απο σενα! Δεν το συνεχιζω όμως.. Και τελος πάντων θεωρω οτι λιγος σεβασμος προς τους συνανθρώπους δε βλάπτει! Κι οι προγονοι σου πριν λιγα χρονακια μεταναστευαν...Μην φανατιζεστε τοσο.. Αντιο

    ReplyDelete
  11. Anonymous11/5/11 09:55

    Κρεμάλα θέλετε όλοι σας φασισταριά. Θά'ρθει η ώρα που οι ομοϊδεάτες σας μπάτσοι, δεν θα προλάβουν να σας γλιτώσουν. Όλα είναι ψέμματα.

    Απόβλητα των ναζί και ταγματασφαλιτών ακούστε το καλά:

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ.

    ReplyDelete
  12. Anonymous11/5/11 10:29

    ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΙΣΧΥΣ
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΠΟΛΥ ΑΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ή ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ.

    ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΑΠΛΩΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΧΟΝΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΡΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΧΑΡΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ ΟΤΙ Ο "ΧΡΟΝΟΣ" ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΩΝ.

    ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΚΕΨΗΣ.

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΘΕΛΟΥΜΕ" (ΕΣΥ ΛΕΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ) ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ. ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ "ΜΑΓΚΕΣ" ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΗΠΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ
    ΙΣΧΥΣ

    Υ.Γ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ

    ReplyDelete
  13. Anonymous11/5/11 13:53

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ. ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΣΜΟ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ - ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ - ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΟΛΕΣ. ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.....
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΟΛΟΙ ΛΑΟΣ. ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.
    ΘΑ ΤΟ ΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...

    ReplyDelete
  14. Anonymous16/5/11 00:30

    οι πρακτορες γενιτσαροι,ονομαζουν την εισβολη....μεταναστευση
    Ε ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ReplyDelete
  15. Anonymous16/5/11 13:29

    Να δειξουμε σε ολους ποσο Δυνατος ειναι ο Λαικος Συνδεσμος στα χανια. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ReplyDelete
  16. Anonymous16/5/11 19:53

    Bravo sas re Paidia. Prepi na parete ta Pragmata sta Xeria sas. Sas pane gia exontosi. Krima pou den zo Ellada, tha imoun kathimerina eki.

    ps. zo Elwetia, tetia kafrila opos stis panemorfes polis tis Elladas den iparxi edo. Min sas parapliroforoune. I Katastasi exi gini anipoferti ke anefthini stin Ellada. I politiki exi FALIRISI.

    ReplyDelete
  17. Anonymous16/5/11 19:55

    Ke kati allo: Polli apo tous dithen allilegkous "Anagnostes" ine pithano plitori kratiki Praktores.

    ReplyDelete
  18. Anonymous16/5/11 19:59

    Ke allo kati: Kathe Elwetos exi TON MEGALO ISIXASTI stin doulapa:

    http://www.google.de/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2c/Stgw_90.jpg.jpeg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Stgw_90.jpg.jpeg&usg=__FTlnxjT4tVH-cTC2_exfydcNao8=&h=270&w=1052&sz=93&hl=de&start=0&zoom=1&tbnid=ucuiRiducy5OzM:&tbnh=91&tbnw=261&ei=UVfRTY3OKsWr-ga_gsydDA&prev=/search%3Fq%3DSturmgewehr%2B90%26hl%3Dde%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D868%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&itbs=1&iact=rc&dur=246&page=1&ndsp=26&ved=1t:429,r:16,s:0&tx=75&ty=46

    ReplyDelete
  19. Anonymous16/5/11 20:17

    13:29

    ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ.

    ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ...
    http://isxys.blogspot.com/2010/09/blog-post_1521.html

    ReplyDelete
  20. Anonymous26/5/11 17:31

    Τόσα πολλά ψέματα που πραγματικά δεν αξίζουν σχολιασμό. Είστε για τα γέλια φασίστες

    ReplyDelete