01/07/2011

ΧΑΝΙΑ: "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ !

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε την κάτωθι επιστολή-καταγγελία μου...

'Οπως ασφαλώς γνωρίζετε το καλοκαίρι οι αυλές των δημοτικών σχολείων σε ολη την Ελλάδα μετατρέπονται σε άτυπους παιδότοπους για όλα τα παιδιά της κάθε γειτονιάς που έχει κάποιο σχολείο. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με την δική μας γειτονιά του 15ου Δημοτικού στα Χανιά.

Σήμερα μεταξύ 11:30 και 12:00 την ώρα που ο προαύλιος χώρος ήταν γεμάτος παιδάκια που έπαιζαν, εμφανίστηκε ομάδα νεαρών (20χρονων) οι οποίοι εβρισκόμενοι σε έξαλλη κατάσταση άρχισαν να φωνάζουν, βεβήλωσαν και κατέστρεψαν την Ελληνική σημαία και επιδόθηκαν μετά μανίας σε επικάλυψη συνθημάτων που είχαν αναγραφεί στους τοίχους της αυλής του σχολείου επ' αφορμής της σχολικής εορτής λήξης των μαθημάτων.

Περιττό να σας πω σε τι κατάσταση ήρθαμε εμείς οι λιγοστές ηλικιωμένες γυναίκες που ήμασταν εκεί μαζί με τα εγγόνια μας αλλά και (κι αυτό είναι το χειρότερο) το σοκ που υπέστησαν παιδάκια 3, 4 χρονών βλέποντας τη μανία αυτών των αλλητήριων. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μίσος στο βλέμα ενός εξ'αυτών.

Αυτοί οι νεαροί όπως είπα, είχαν μαζί τους σακκίδια από τα οποία έβγαλαν τα σπρέυ, στα οποία σακίδια είχαν και λοστούς καθώς και κάτι μπουκάλια, διότι ενός του έπεσε και είδα το περιεχόμενο. Αργότερα μιλώντας με μια γειτόνισα μου είπε οτι ήρθαν μέχρι το 15ο με το λεωφορείο. Η αποθράσυνση τους είναι χαρακτηριστική. Συμπεριφέρονται ως να μην φοβούνται για καμια αντίδραση της αστυνομίας.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι ομάδες αυτές έχουν μαζευτεί στην πόλη μας, από τότε που άρχισε η διοργάνωση αυτών των αντιρατσιστικών "φεστιβάλ" και η κατάληψη της ROSA-NERA. Οι ομάδες αυτές είναι που μαζεύονται κάθε φορά μαζί με αλλοδαπούς και κλείνουν την αγορά. Οι ομάδες αυτές ειναι πίσω από κάθε επεισόδιο και κανείς υπεύθυνος δεν φαίνεται να ενοχλείται, πόσο μάλλον να κάνει κάτι. Επιθέσεις σε σχολεία όμως ...αυτό ειναι κάτι καινούργιο.
Γιά το σημερινό τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τους ενόχλησε. Η Ελληνική σημαία; Η σχολική γιορτή; Τι μπορεί να ήταν αυτό που τους έκανε να'ρθούν και να επιτεθούν με μανία σε ενα σχολείο;  Ισως θέλουν να καταστρέφουν κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα. Εκτός κι αν ήταν υπο την επήρεια ουσιών...

Εγώ δεν θα το αφήσω έτσι. Ευτυχώς την ώρα των βανδαλισμών κάποιος πήρε φωτογραφίες και άλλος γείτονας, λέει οτι έχει το γεγονός σε κάμερα. Τα πρόσωπα τους θα γίνουν, αν δεν είναι γνωστά, στην αστυνομία και αν αυτή αδιαφορήσει εγώ θα τα δημοσιεύσω.

Σας ευχαριστώ.

6 comments :

  1. Καλημέρα! Θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε με τον επιστολογράφο του θέματος ΧΑΝΙΑ: "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ !. Παρακαλω επικοινωνήστε μαζι μας στο news@flashnews.gr

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/7/11 10:33

    ΠΡΟΩΘΗΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/7/11 14:25

    Ρε πουτανόπαιδα, αφήστε τις ψευτιές σας. Το μόνο που έκαναν είναι ότι έσβησαν τα φασιστικά συνθήματα από εσάς τα κωλοεθνίκια.
    Μα μη φοβάστε, ο Μελιγαλάς είναι κοντά. Θα σας πάμε εκπαιδευτική.

    Μίσος ταξικό, Ξεφτίλες πατριώτες, στην εθνική ενότητα είμαστε προδότες!

    ReplyDelete
  4. Anonymous4/7/11 14:53

    ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΑΡΑ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ Η ΒΡΙΣΙΑ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ , ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑΝ ΕΙΚΑΖΩ ΚΑΛΩΣ ΕΣΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΌΝΟΜΑ ΜΟΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ "ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΛΑΓΝΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΑΙΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ή ΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ;

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΤΑΞΗ ΣΟΥ (ΤΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ) ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ SOROS...

    ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΙΘΙΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΤΗΣ "ΤΑΞΗΣ" ΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΟΠΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ.

    ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ, ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙΣ ΩΣ ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ΜΑΛΑΚΙΟ

    ΚΟΥΡΗΤΗΣ

    ReplyDelete
  5. Anonymous19/7/11 12:54

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ?ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    ReplyDelete
  6. Anonymous11/8/11 01:42

    ο Μελιγαλάς έρχεται...αλλά για τα κεφαλάκια σας μπάχαλοι αναρχοπαπάρες

    σύντομα

    από τον κόσμο που θα πάρει το νόμο στα χέρια του

    τότε

    κανένας προστάτης δεν θα σας σώζει

    κάτσε να δεις τι θα πάθουν οι ομοϊδεάτες σας στην Αγγλία από τον κόσμο

    ReplyDelete