30/06/2011

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ "ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ" ΣΤΙΣ Η.Π.Α: ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ "ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Η ΝΕΑ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ" ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Η.Π.Α, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ, ΙΡΑΝΟΙ, ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΤΕΡΑΣΤΙΑ" ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΟ ...ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ...

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΣΕΣ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Υ.Γ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ; ΚΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_5164.html 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ
Προς «de facto» αναγνώριση της «μουσουλμανικής αδελφότητας» στην Αίγυπτο.
Σε μια κίνηση που αναμένεται να δημιουργήσει –για άλλη μια φορά- σημείο τριβής στις σχέσεις των ΗΠΑ με το Ισραήλ η Washington φαίνεται πως πρόκειται να ξεκινήσει συνομιλίες με την «μουσουλμανική αδελφότητα» της Αιγύπτου το πολιτικό-θρησκευτικό κίνημα το οποίο έγινε περισσότερο γνωστό μετά την εξέγερση στη χώρα και την ανατροπή του πρώην προέδρου Hosni Mubarak. Η «μουσουλμανική αδελφότητα» αρνείται να αναγνωρίσει το Ισραήλ και η έναρξη συνομιλιών με τις ΗΠΑ η οποία συνιστά de facto αναγνώριση του κόμματος αυτού θα προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στις σχέσεις με το Ισραήλ. Αυτό έκανε γνωστό στο Reuters αμερικανός κυβερνητικός επίσημος ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του. «Το πολιτικό σκηνικό στην Αίγυπτο έχει αλλάξει και αλλάζει. Είναι προς το συμφέρον μας ΄να έρθουμε σε επαφή με όλα τα μέρη εκείνα που διαγκωνίζονται για την ανάληψη της ηγεσίας στη χώρα», δήλωσε ο ίδιος επίσημος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet

No comments :

Post a Comment